nai den paizei to box na kanei polisis stin ellada, 90/10 tha einai to posossto kai min xexnate kai tin peiratia sto 360 kai ta kamena 360, poy kolimenoi xanagorasane 360 ena peiratiko kai ena gia on line
Printable View
nai den paizei to box na kanei polisis stin ellada, 90/10 tha einai to posossto kai min xexnate kai tin peiratia sto 360 kai ta kamena 360, poy kolimenoi xanagorasane 360 ena peiratiko kai ena gia on line
Και εγω αυτο που εχω πληροφορηθει απο ανθρωπο του χωρου ειναι 70-75% μεριδιο αγορας το Playstation brand
EA Access: Συνδρομητική υπηρεσία της Electronics Arts για το XBOX ONE
Η ΕΑ, ανακοίνωσε την υπηρεσία EA Access με την οποία οι συνδρομητές θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια της εταιρίας, δίνοντας 29,99 δολάρια τον χρόνο ή 4,99 δολάρια τον μήνα.
Η υπηρεσία είναι ακόμα σε κατάσταση δοκιμών οπότε λίγοι θα είναι οι χρήστες που θα έχουν πρόσβαση.
Τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα προς το παρόν είναι τα FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2, Battlefield 4 με την ΕΑ να δηλώνει ότι περισσότερα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα σε λίγο καιρό.
Οι συνδρομητές του EA Access θα έχουν επίσης 10% έκπτωση σε όσα παιχνίδια της ΕΑ αγοράζουν ψηφιακά μέσω του XBOX ONE όπως και θα μπορούν να δοκιμάσουν (trial) τα παιχνίδια Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15, Dragon Age: Inquisition, 5 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.
Πηγή: Eurogamer / EA
Απλά αναφέρω τα προβλήματα που διαβάζω ότι έχουν χρήστες του XBL για αγορές μέσω του υπολογιστή τους όντας έχοντας υπόλοιπα σε χρήματα στους λογαριασμούς τους, κάτι που τους υποχρεώνει να μεταβούν για αγορές στην κονσόλα τους όπου αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ολοκληρωτική έλλειψη περιεχομένου στο marketplace; Δεν έχω ανοίξει εδώ και καιρό την κονσόλα μου (Xbox 360) για να επιβεβαιώσω το θέμα, οπότε δεν γνωρίζω ποια ακριβώς πλατφόρμα αφορά (ή όλες), αν σχετίζεται με τα ελληνικά gamertags μόνο ή αφορά και ξένα και για την ώρα η υπομονή είναι η μόνη απάντηση. Μέχρι σήμερα η MS δεν είχε αντιμετωπίσει επίσημα το πρόβλημα αλλά από σήμερα βλέπω την ενημέρωση το http://support.xbox.com/el-GR/xbox-live-status ότι όντως υπάρχουν προβλήματα με τις ψηφιακές αγορές. RETAIL FTW!!!
Quote:
Ειδοποίηση υπηρεσίας Xbox Live. Δείτε λεπτομέρειες >
Μάθετε περισσότερα
Κατάσταση του Xbox Live
Υπηρεσίες
- http://support.xbox.com/Content/Imag...lable_icon.png Αγορά και χρήση περιεχομένου Περιορισμένη λειτουργία
Επηρεαζόμενες πλατφόρμες:
- http://support.xbox.com/Content/Imag...oxone_icon.png
Xbox One- http://support.xbox.com/Content/Imag...ox360_icon.png
Xbox 360- http://support.xbox.com/Content/Imag...vices_icon.png
Xbox σε άλλες συσκευές
Επηρεαζόμενες υπηρεσίες:
- Αγορά στοιχείων με δυνατότητα λήψης
- Χρήση προπληρωμένων καρτών ή κωδικών για στοιχεία με δυνατότητα λήψης ή συνδρομές Xbox Live
30/7/2014 9:39:20 πμ EET:
υπαρχει τροπος να δω απο που ειναι η κονσολα μου?
Δεν γραφει πουθενα στο κουτι made in .... ? νομιζω οτι ειναι νομικα υποχρεωμενοι να το κανουν.
Δεν ξερουμε ακομα εαν ειναι επισημο, η απλα λαθος. Παντως θα εδειχνε τεραστια απελπισια εαν η Ms αναγκαστει να ριξει και αλλο την τιμη μεσα σε λιγους μηνες.
http://i.imgur.com/P5Xd2dz.png
Μια χαρα... αντε λιγο ακομη και τα χριστουγεννα με ενα καλο bundle θα ειναι buy.
Εγώ θα το πάρω σε ένα χρόνο που θα έχει πέσει στα 100 ευρό. Έτσι όπως πάει...
Τελικα λαθος ηταν.
Quote:
A Microsoft spokesperson has confirmed to VideoGamer.com that the €349.99 price was listed on the Spanish Xbox.com "in error". The site will be rectified to display the original €399.99 price, they add.
Ναι... κρίμα που δεν μπορεί με ένα switch να αλλάξει και ο πυρήνας της κονσόλας και να αφαιρεθούν οι περιορισμοί για το always online και μην ξεχνάμε ότι το kinect είναι αναπόσπαστο κομμάτι και δεν θα βγει κονσόλα χωρίς αυτό... :D :D :D
Η αναμονή για αγορά του Xbox One είναι η καλύτερη κίνηση τελικά, αφού έτσι όπως πάει μέχρι να έρθει Ελλάδα θα ξεπεράσει σε best deal και την σούπερ προσφορά του κώτσου που ήταν στα 432€ αν θυμάμαι καλά (kinect included, γιατί αλλιώς την έχει ήδη ξεπεράσει προς τα κάτω) .
Έχει ξαναμπεί αλλά έχει ενδιαφέρον γενικά σαν κείμενο και δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Μην πω ότι έχει και κάνα δυο ακόμη υποστυλώματα εξίσου σαθρά που δεν ήταν στο άσχετο κτισμένα, αλλά στα θεμέλια του ίδιου του οικοδομήματος (software/hardware), αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή.
Επίσης, κάπου είδα ένα βίντεο της MS για την επερχόμενη GC και έγραφε κάτι για το ότι πήραν τα παιχνίδια της 25 βραβεία στην Ε3; Δεν το αμφισβητώ, ούτε ψάχνω να δω τί πήραν ποια, απλά μόλις έβλεπα το εξώφυλλο του TLOU και μιλάει για 200 βραβεία που τα περισσότερα τα πήρε και αφού είχε ήδη κυκλοφορήσει ή κάνω λάθος; Όχι δεν κάνω...
Επιπλέον, αρχίζω να σκέφτομαι ακόμη και το ενδεχόμενο πιθανής (μη) αγοράς του One μελλοντικά (ξέρετε πτώση τιμής και exclusives κλπ), αλλά όταν διαβάζω τους ίδιους τους παίκτες να γράφουν ότι ΟΚ δεν ήταν και τόσο τρομερό τελικά το 24ωρο online check και κακώς την κυνηγήσαμε κλπ όμορφα καθώς είμαστε always online ουσιαστικά, ζήτω το digital distributing και άλλα πολλά, αρχίζω να σκέφτομαι πότε θα έρθει η ώρα που θα επιστρέψουν αυτές οι μέθοδοι και θα λένε και ευχαριστώ μερικοί.
Απλά να τονίσω 2 πράγματα:
1ον ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΜΝ ΤΑ RETAIL ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ DIGITAL!!!!
2ον ΕΙΜΑΙ ALWAYS ONLINE ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!
Δεν θα μιλήσω για διακοπές στο διαδίκτυο, να πέσει το XBL ή να κάνει π.χ. maintenance, να καεί το ρούτερ και να μην έχεις δεύτερο (να είναι και σάββατο αργά), να περάσει η ΔΕΗ και να θέλει να σκάψει για τα δίκτυα της και να σου κόβει τα καλώδια και να είσαι offline κάνα δυο βδομάδες (έχει τύχει προ διετίας), κλπ άλλα σενάρια άλλα υπερβολικά και άλλα όχι τόσο. Να μην μπορείς να κάνεις online check και να μείνεις στο τέλος με ένα τούβλο στα χέρια σου για όσο.
'Αντε, το ξανασκέφτηκα και είναι καλή ιδέα η αγορά του, όταν θα έχει τιμή χώμα μεν αλλά το κυριότερο ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ και θα μπορείς να παίζεις το κάθε παιχνίδι παρακάμπτωντας όλες αυτές τις βλακείες που παραδοσιακά θα ταλαιπωρούν τους νόμιμους και ηθικούς κλπ χρήστες (τα ξέρουμε από καιρό στα PC).
Παει και αυτο το exclusive, οχι οτι ηταν κατι σπουδαιο, αλλα για καποιους PC gamers της Master Race θα ειναι βουτυρο στο ψωμι τους.
RyseGame: It is time to Rise: This Fall, #Ryse: Son of Rome is coming to PC! http://t.co/4usZPbKUmO
Quote:
Crytek will self-publish the digital version of the gory action game. Publisher Deep Silver will distribute a boxed version.
The PC release supports 4K resolution and includes all Ryse DLC packs that have released since the game's launch on Xbox One in November 2013.
The DLC includes the Colosseum Pack, the Mars' Chosen Pack, the Duel of Fates Pack and the Morituri Pack. The PC version also grants instant access to the Ruins multiplayer map and the Legionnaire's Trust sword, which were initially bundled with the special edition of the game.
"4K gaming is another leap in graphics quality for PC gamers and Ryse is the perfect showcase for what's now possible in high-end PC games," Crytek business development chief Carl Jones said.
"We've given our team the opportunity to show what CryEngine can really achieve, without compromising quality, thanks to the incredible hardware available now to PC gamers. Ryse will be a benchmark PC graphics showcase this year and probably for a long time in future. Our community asked for a Ryse PC version, and we have the means and technology to deliver this title with the highest quality possible."
μπηκα λιγο σημερα xbox360 και ενας απο τη λιστα μου , μου ειπε οτι το βρηκε 350 με το fifa15 kai forza.....ηταν τοσο κομπλεξικος που δεν ειπε απο που....ξερει κανειε τοιποτα. Οχι για μενα για τον φουκαριαρη τον φιλο μου, που το περιμενει πωσ και πως (noobaκος)
Τετοιες περιπτωσεις πανε καπως ετσι: Οταν λεει το "βρηκα" εννοει οτι μου ειπε ο κολλητος του γκομενου της αδερφης της φιλης μου οτι εχει ακρη και το εχει βρει τοσα, και συνηθως κατι τετοια ειναι χοντρες μουφες.
Βασικά μπορεί να είναι και αλήθεια δεν είναι δα και η μεγάλη διαφορα το public το έχουν 399 το συγκεκριμένο ;)
Αν δεν είχα πάρει ps4 θα το χτύπαγα άνετα :D
*edit*
395 στο ebw.gr
399 με τα δυο παιχνιδια σε ψηφιακη μορφη ειναι η ΕΠΙΣΗΜΗ τιμη απο την MS, και ναι η αποσταση μεχρι τα 350 ειναι μεγαλη, δεν μιλαμε για 4-5 ευρω διαφορα οπως του ebw.
μάλλον απο κάνα αμερικάνικο εννοεί που με τη μετατροπή $ σε euro θα βγαίνει 350 ευρώ. αλλά άντε κάντο import...