Θα σου μαθω εγω ποντιακά.Ξεκιναμε απο την λεξη νερό.Η οποια στα ποντιακά ειναι water. Ευκολο ετσι?
Επισης, αλλη μια λεξη, γη.Οι ποντιοι τη λενε earth. Αρκετα για αποψε. Αντε μια τελευταια: ο αριθμος ενα.Στα ποντιακά ειναι 1.
Printable View
Θα σου μαθω εγω ποντιακά.Ξεκιναμε απο την λεξη νερό.Η οποια στα ποντιακά ειναι water. Ευκολο ετσι?
Επισης, αλλη μια λεξη, γη.Οι ποντιοι τη λενε earth. Αρκετα για αποψε. Αντε μια τελευταια: ο αριθμος ενα.Στα ποντιακά ειναι 1.
Ευχαριστω πολυ!!
Το καψαμε τελειως σημερα...:idea::d040g:
ΕΔΙΤ: δεν ξερω αν γραφτηκε αλλου, αλλα εμαθα για ενα site που παίζεις ότι παιχνίδι γουστάρεις απ'όλες τις κονσόλες.
Από arcade coin-op και master system μέχρι PS2 και Gamecube.
Τωρα θα δουλευουμε ολοι περισσοτερο και καλυτερα στα γραφεια μας!
www.romstation.fr
Ιδανικο και για Λευτερηδες ;)
σκεφτομαι οτι δε μπορω πουθενα να βρω τον τιτλο ενος τραγουδιου και μου χει φαει το κεφαλι απο το πρωι...
Aυτο;
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2srfyrkumHg&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=2srfyrkumHg&feature=player_embedded[/ame]
Παρασκευή και 13ης κάταγμα στην κνημη,μια χαρά
^^^
Δύσκολη περίπτωση το κάταγμα στην κνήμη.
Καλό κουράγιο και προσοχή στην αποκατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
περαστικά ρε Πάρη.....
*edit
έχει βάλει κάτι τραγούδια πάλι απόψε το 103.7 εδώ στα μέρη μου..! τί wham, τί Queen, τί Lionel Richie (say you,say me/παω να το ποστάρω στο ανάλογο thread..) έχω και αρκετό νερό που καίει, μιά χαρά το πάω...
τελικά είναι γεγονός πως το πολυτιμότερο πράγμα που μένει με την πάροδο των χρόνων είναι οι αναμνήσεις!
Πονάει το γαμηδι,δεν βολεύομαι με τίποτα κ θα πρέπει να προσέχω μέγιστα μέχρι την πέμπτη και να παρακαλαω να έχει δέσει μην πάμε για ανοίγματα μετά και άντε γεια...
άνοιγμα φύλλου για τυρόπιτα.
εσύ τι περιμένεις να είναι;
άνοιγμα: αν δεν "δέσει" σωστά / ορθά το κόκκαλο, χειρουργικά "ανοίγεις", το ξανασπάς (ο ορθοπεδικός) επίτηδες με σωστό τρόπο, ώστε μετά να δέσει όπως πρέπει. Επειδή ήδη όμως έχει αρχίσει "να κολλάει", πονάει ΠΑΡΑ πολύ.
Που να δείτε τι πόνο κάνουν οι φάλαγγες (οι δακτύλιοι - κοκκαλάκια) στα δάκτυλα.....όταν πρέπει να τα τοποθετήσεις στην θέση τους.......γμ και το βόλλεΰ μου μέσα όταν έπαιζα στο Γυμνάσιο...
άνοιγμα = χειρουργείο κτλ... καλή τυχη
Πω πω...τι να πω...καλη αναρρωση και μακαρι να εισαι τυχερος ωστε να μη χρειαστει να περασεις τοσο πονο.
@Lefteris X
Καλα ρε συ μη βαρας. Απλα δεν το ειχα ξανακουσει:c026:
δεν πειράζει GAMING TIME SEVEN VIDEO NET κτλ
Να δω τι αλλο thread θα ανοιξει εδω μεσα....
βασικά το θέμα είναι τι σκεφτεσαι τώρα τι θες να πεις...Ε εγώ βασικά αυτό σκέφτομαι
Περαστικά , σιδερένιος και μην κάνεις τίποτα ταρζανιές, ξεκούραση και να ακούς τις οδηγίες του γιατρού σου ευλαβικά.
αυτό κάνω Gaming Time