Χα χα χα.... Χρονια πολλα Νικο!
Printable View
Χα χα χα.... Χρονια πολλα Νικο!
Αν κάνω πολλές φορές αυτό που έκανα χθες δεν θα είναι πολλά τα χρόνια Παύλο :P.....χρόνια πολλά και σε σένα.:a055:
Νικο μαλλον ηπιες τον αγλεορα. Ελπιζω τα ποτα να ηταν καθαρα και να μην ηταν νοθευμενα με τιποτα πετρελεοειδη (μπομπες) :a055:
Όχι εντάξει σε σπίτι ήπιαμε οπότε ήταν καθαρά αλλά όταν αρχίζεις στις 8 με Κρητικά ρακόμελα και τις επόμενες 5 ώρες συνεχίζεις με κόκκινο κρασί το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις σώβρακο.
Το ρακομελο ζεστο το πινατε; Κι εγω κρασακι κοκκινο αλλα το βραδυ που βγηκα ηπια και κατι ποτα μεχρι που ηρθαν και σφηνακια ρακιες σπιτικες και καπου εκει σταματησα, δεν ηπια παραπανω.
Βασικα δεν θελει να τα ανακατευεις. Τα διαφορα σφηνακια ειναι τα χειροτερα... Καλυτερα να πινεις ενα ειδος μονο και ας πιεις και παραπανω, παρα να τα ανακατεψεις και να γινεις στουπι.
Ζω για να σε δω πανω στα τραπεζια Νικο! χαχα
Επι τι ευκαιρια, πολυ νερο πριν πεσουμε στο κρεβατι απο το πολυ πιοτο ειναι το καλυτερο φαρμακο για να αποφυγεις το πρωινο χανγκοβερ! ;)
2 ποτηρια νερό και 2 depon πριν κοιμηθείς, είναι βάλσαμο.
Σε θερμοκρασία δωματίου ήταν το ρακόμελο ούτε ζεστό ούτε κρύο.
Το ότι δεν πρέπει να τα ανακατεύεις είναι γνωστό αλλά τα ρακόμελα ήταν για "ζέσταμα" και το κρασάκι συνοδευτικό για αυτά που έβγαζε ο ψήστης από το τζάκι.
Όχι εντάξει δεν ανέβηκα και σε τραπέζι αλλά το να χορέψω για πρώτη φορά (τι χορό δηλαδή γύρω γύρω πήγαινα) με Ελληνικά τραγούδια δεν το γλύτωσα.:(
Αυτό με το πολύ νερό το ξέρω αλλά όταν είσαι τούμπανο από υγρά πόσο να πιεις.
Στα υπόψη.;)
Πάντως τον συνδυασμό που είπα πιο πάνω όποτε τον έχω κάνει έχω δει γρήγορο αποτέλεσμα.
Αποφάσισα πως θα αγοράσω το iPad 3!!!!!!!!!!!
^^Και εγω το iphone 5!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kαλα, το iPhone 5 εννοείται!!!!!
παιδια μαζευομαστε σπιτι μου για προ 13?
Όχι, έχω να παίξω Uncharted 5!!!!!!
ο τσακ νορρις τα εχει τερματισει
:a010bg::a010bg::a010bg::a010bg::a010bg::a010bg::a 010bg::a010bg::a010bg::a010bg::a010bg::a010bg::a01 0bg::a010bg::stop::stop::stop::stop::stop::stop::s top::stop::stop::stop::stop::stop::stop::stop::sto p::stop::stop::a010bg::a010bg::a010bg::a010bg::sto p::a010bg:
Spoiler!
:D:what:
Σε εξεπληξα Παναγιωτη μου, ε;;;;;;; Τς τς τς... Και μαλιστα κοκκινο πιπερι!!!!!!!
αχαχααχαχαχα α ρε σεις ειστε τρελιαριδες!
εγω σοβαρα εχω προ 13 μου το φερε ο θειος μου που δουλευει στην κοναμι...