Originally Posted by
Valkyre
Παιδια μια παρακληση (παρτε το μεταξυ σοβαρου και αστειου):
Μην ξανακουσω παραπονα για τιμες σε παιχνιδια του Playstation κλπ!
Το παρακατω δεν ειναι κριτικη για την ποιοτητα της Νιντεντο, αυτο θα το κανω σε δευτερο χρονο. Και πιστεψτε με εχω να πω πολλα καλα λογια. Αλλα θελω λιγο να αναφερθω σε κατι αλλο.
Ναι το ακουγα καιρο, τωρα το βιωνω εκ των εσω και επισημα, αλλα αυτο που γινεται με την Νιντεντο και τις τιμες των παιχνιδιων της ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως το καταφεραν να το κανουν οταν η συντριπτικη (θεωρω) πλειοψηφια των παιχνιδιων της απευθυνονται σε μικροτερες ηλικιες και αρα οι γονεις αγοραζουν πολυ Νιντεντο οχι για τους ιδιους αλλα τα παιδια τους.
Εμεις κανουμε ολοκληρη εξεγερση οταν απο τα 60 παμε στα 70 και απο τα 70 παμε στα 80 και καποιοι εκει στα γραφεια της Νιντεντο πρεπει να σπανε πλακα με την παρτη μας.
- Nintendo Store Discounts? Τι ειπατε?? Δεν σας ακουωωωωωω? Ψαχνετε να βρειτε καποιο original παιχνιδι της Νιντεντο πριν απο 10 χρονια και θελετε να βρειτε σε καλυτερη τιμη? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 75 ευρω παρακαλω. Και μοκο πληζ.
Δεν υπαρχουν discounts στα παιχνιδια της Νιντεντο. Τελεια και παυλα.
Ολα τα παιχνιδια ειναι φουλ τιμη. Ειναι αδιανοητο εντελως.
Θες να το παρεις απο μαγαζι? Καλα κρασια. Full τιμη και εκει αν πας απο μεγαλη αλυσιδα, σε Σκρουτζομαγαζο θα το βρεις 60-65 ευρω.
Θες μεταχειρισμενο? Τυχερος θα εισαι (οπως ημουν εγω) αν παρεις παιχνιδια σχεδον δεκαετιας στα 35-40 ευρω... και οχι μονο λογο τιμης αλλα και λογο του οτι απλα δεν υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα.
Ψαχνω να παρω το Breath of the Wild απο προχθες. Marketplace, Insomnia, Skroytz. ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ ευρω ζητανε οι μεγαλες αλυσιδες για παιχνιδι του 2017.... Σκρουτζ 65. Μεταχειρισμενο βρηκα 1-2 που το δινουν και καλα 40 αλλα δεν απαντανε.
Ειναι τραγικο σορρυ. Δεν υπαρχει δικαιολογια. Ειναι η apple του gaming. Και δεν μπορω να καταλαβω πως καποια παιδια εδω μεσα στο παρελθον αναφερονται στην τιμολογιακη πολιτικη της Νιντεντο με περισσια περηφανια ή τουλαχιστον εμενα αυτη την αισθηση μου εδωσαν. Σαν να τους λεμε μπραβο τους που καταφεραν να περασουν τετοιες τιμες.
Και απο την αλλη παντα λεμε οτι παιζει να αυξηθουν οι τιμες στα παιχνιδια του Playstation και γινεται ΤΟ ΣΩΣΕ!!! Κακια Σονυ εδω απληστη Σονυ εκει και παρολαυτα τα νεα να ερχονται σωριδον οτι τα κουκια δεν βγαινουν. Μeanwhile οταν μιλαμε για Νιντεντο λεμε "ετσι ειναι και αμα μας αρεσει. Μαγκας η Νιντεντο"... I dont get it really. Αυτο το "2 μετρα 2 σταθμα" δεν το καταλαβαινω.
Δεν γινεται να αγοραζω πριν 3 μηνες το Outlaws GOLD edition (με τα DLC δλδ) μεταχειρισμενο για 55 ευρω και τωρα να βλεπω 75αρια για παιχνιδι του 2017. Δεν εχω πληρωσει ποτε μου πανω απο 65-70 ευρω για παιχνιδι του Playstation και μιλατε με day 1 τυπο και το ξερετε. Παιχνιδια του 2017 για το PS5 μεταχειρισμενα τα βρισκεις 10-15 ευρω... τι λεμε τωρα.
Το cost of ownership της Νιντεντο ειναι εξωφρενικο πραγματικα.
ΥΓ: Εχοντας πει ολα τα παραπανω, αν καποιος πουλαει το Breath Of The Wild παρακαλω ας μου στειλει ενα μηνυμα...