Εχουμε εναν τετοιο παιχταρα και δεν το εχω καταλαβει?...
Πως γινεται να τα βλεπει ολα αυτα ο blizard και ολοι οι υπολοιποι να μην τα βλεπουμε...τοση πια ''καψουρα'' για τον Τοτσε...
Printable View
Εχουμε εναν τετοιο παιχταρα και δεν το εχω καταλαβει?...
Πως γινεται να τα βλεπει ολα αυτα ο blizard και ολοι οι υπολοιποι να μην τα βλεπουμε...τοση πια ''καψουρα'' για τον Τοτσε...
Απευθυνομαι κυριως στους φιλαθλους/οπαδους του Παναθηναικου, οχι γιατι θελω να αποκλεισω απο το τοπικ τους υπολοιπους (προς θεου), αλλα γιατι τους αφορα περισσοτερο (προφανως). Καταλαβαινω οτι το φορουμ δεν ειναι οπαδικο και αναποφευκτα η συζητηση θα ειναι κατα βαση για τα αγωνιστικα. Ομως η ομαδα βρισκεται στο χειλος του γκρεμου και μετα την σημερινη ανακοινωση του Τζιγγερ σε ανοιχτο πολεμο. Μιλαμε για ανακοινωση με την οποια ο μεγαλομετοχος απειλει με αφανισμο την ιδια του την ομαδα. Σε περιπτωση που δεν την πηρε το ματι σας καπου οριστε
Για οσους γνωριζουν τα τεκταινομενα στον Παναθηναικο τα τελευταια χρονια και μπορουν να διαβασουν στοιχειωδως πισω απο τις λεξεις ειναι φανερο οτι η οικογενεια Βαρδινογιαννη ειναι πιο εκδικητικη απο ποτε αυτη τη στιγμη. Επομενως με δεδομενο οτι η ομαδα απο καθεστως ομηριας που βρισκοταν για 30 χρονια περασε και επισημα σε φαση αφανισμου θεωρω εξαιρετικα ατυχες και ιδιαιτερα αποπροσανατολιστικο να καθομαστε να συζηταμε για τον Τοτσε, για τον Φερειρα και για τον αποκλεισμο απο τη Μακαμπι. Επαναλαμβανω, καταλαβαινω τοι το φορουμ δεν ειναι οπαδικο και μπορει για καποιους να ειμαι υπερβολικος αλλα ετσι το νιωθω και ηθελα να το πω. Απο κει και περα ο καθενας πραττει οπως καταλαβαινει.Quote:
«Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά από 15 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας.
Παρά τις κίβδηλες εξαγγελίες, όπως αποδείχτηκε, για μια ακόμη φορά προκλήθηκαν επεισόδια που επιβάρυναν την ομάδα στον χθεσινό αγώνα. Θα οδηγήσουν στην τιμωρία της, υποθηκεύοντας και μελλοντικές αγωνιστικές της προσπάθειες.
Η αυτονόητη και σημαντική για τους παίκτες στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους της, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετατράπηκε σε μια παράσταση ύβρεων και βανδαλισμών από συγκεκριμένα πλέον, γνωστά σε όλους, άτομα. Γίναμε μάρτυρες του γεγονότος, η έδρα της ομάδας να είναι αφιλόξενη για τους παίκτες της και για το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων της. Συγκεκριμένοι οπαδοί επέλεξαν αντί να στηρίζουν με πάθος την ομάδα, να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους με τον απαράδεκτο αυτό τρόπο, βασιζόμενοι σε προσχηματικούς λόγους.
Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και συνεπής από την πρώτη στιγμή. Ο μοναδικός λόγος που διατηρούμε, ως οικογένεια, έξι θέσεις στο ΔΣ της ΠΑΕ, είναι για να υπάρχει ελάχιστη διοικητική σταθερότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε το ποσοστό που κατέχουμε εφ’όσον βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει μακροχρόνια το μέλλον της ομάδας. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αντιμετωπίσει άμεσα την οριστική του διάλυση, οδηγούμενος στο Πρωτοδικείο, κάτι που σήμερα δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο.
Η κατάσταση αυτή, όπως διαμορφώνεται, δυσχεραίνει την εύρεση μιας ρεαλιστικής λύσης, αποτελώντας τροχοπέδη για να έρθουν κοντά στην ομάδα, ακόμη και αν υπήρχαν, άνθρωποι που θα ηθελαν να βοηθήσουν. Στο μεταξύ όμως, οι υποκινητές και υποκινούμενοι των χθεσινών γεγονότων, επιτυγχάνουν την απαξίωση, τη διάλυση και την αποδόμηση του Παναθηναϊκού. Κύριοι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».
Δεν είμαι 18 χρονών πλέον (δυστυχώς) και κάποτε δεν το έβλεπα ούτε εγώ (όχι μόνο με τον Γκέκα) ... αλλά μετά από 100-200 αγώνες που αδυνατείς να σπάσεις μια κλειστή άμυνα και ας έχεις παικταράδες μαθαίνεις :) .
Από το στύλ , το image και το που έχει αγωνιστεί ένας παίκτης, προβλέπεις άνετα αν του αρκεί να βάζει 5 - 10 ή 20 γκόλ για να θεωρηθεί παικταράς από την μάζα ... για άλλους είναι αρκετό να τσακώνονται με τον προπονητή και έχουν δικαιολογία , ενώ άλλοι μπορεί να βγαίνουν πάντα πρώτοι σκόρερ ή να παίρνουν το ΕURO και να μένουν πάντα παλτά.
Και πολύ λογικά αν θες την γνώμη μου ... κάναμε διαδηλώσεις, τον βρίσαμε και τον πρήξαμε να δώσει τον Παο και να έρθουν οι μέτοχοι που θα μας έσωναν , και το έκανε.
Αποσύρθηκε και τους άφησε να αγοράσουν ότι παίκτες θέλουν και να κάνουν κουμάντο ... και μόλις είδαν ότι τα έκαναν σκατά και δεν μπορούν να συντηρούν για πολλά χρόνια τόσο ακριβό ρόστερ το έσκασαν και τώρα του ζητάμε να πληρώσει τα σπασμένα για την διάλυση της ομάδας και να την φτιάξει από την αρχή.
Επίσης να μην δώσει τις μετοχές σε διοίκηση πρωτοδικείου γιατί είναι διάλυση και αυτό , να μην τις δώσει σε κανά τυχαίο λαμόγιο από τα πολλά που παραφυλάνε για να βγάλουν λεφτά , αλλά θέλουμε να πουλήσει όταν οι μέτοχοι φυσικά δεν δέχονται ούτε τζάμπα μετοχές αφού ξέρουν ότι αν γίνουν κύριοι ιδιοκτήτες πρέπει να δίνουν 10 εκ το χρόνο για να αγοράζουν παικταράδες (που θα βγαίνουν τελικά και άχρηστοι οι πιο πολλοί) απλά για να μην τους βρίζει πολύ ο κόσμος.
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στην θέση του για να βγάλω το βάρος από πάνω μου ... πιθανότατα θα έβαζα ερασιτέχνες μέχρι να αναγκαστεί κάποιος από τους κύριους βγενόπουλος - Πατέρας - Γιανακόπουλοι - Πολέμης κλπ , να πάρουν την ιδιοκτησία και να σώσουν πραγματικά αυτή τη φορά τον ΠΑΟ .
Βlizard λατρευεις παιχτες σαν τον Τοτσε και εισαι και Τζιγκερικος?
Μαλιστα.
Προφανως γουσταρεις η ομαδα σου να ειναι κομπαρσος στο πρωταθλημα.
Να μαντεψω και τα υπολοιπα?
Ο Μιτου ηταν figo και ο αντριτς Βιειρα.Ο Μαριτς Ζινταν.
Καθε χρονο τελος πρωταθληματος,εβγαινες ομονοια να πανηγυρισεις που δεν χρωσταμε.
Ευχαριστεις καθε μερα τον Τζιγκερ,γιατι απλα υπαρχουμε.
Φιλε hakoo το να συζηταμε για τον Τοτσε και τον καθε Τοτσε ειναι απλα για να χουμε κατι να λεμε, πλακιτσα και χαλαροτητα...σαφως και το μεγαλο ζητημα αυτη τη στιγμη ειναι το ιδιοκτησιακο και η χθεσινη ανακοινωση του σωφερ δειχνει απλα αυτο που ξεραμε ολοι ηδη. Οτι η οικογενεια εχει βαλθει να διαλυσει τον Παναθηναικο. Το κακο που εχει προκαλεσει στον ΠΑΟ η οικογενεια το ξερουμε, ενα ματσο απο γαυρους που ποτε δεν ενιωσαν τον Παναθηναικο, ποτε δεν ηταν Παναθηναικοι.
Δεν πρεπει ομως τωρα να πεσουμε στη λουμπα οτι για ολα φταιει ο σωφερ και το σοι του. Αυτος ειναι ο κυριος υπευθυνος, αλλα υπαρχουν και αλλοι που ευθυνονται για αυτη την καταντια, και στο ματς με την Μακαμπι προσωπικα ενιωσα ικανοποιηση οταν ειδα οτι αυτο το πιστευει και η θυρα 13 με συνθηματα ( περαν του καρκινου) και για τους αλλους σωτηρες μπαινοβγενοπουλους.
Τωρα τι να πω, με αυτα που βλεπω και διαβαζω δε βλεπω διεξοδο, μακαρι να βρεθει λυση για την ομαδα και συντομα αλλα αυτη τη στιγμη τα πραγματα ειναι τραγικα, τιποτα λιγοτερο
Βρέ τα ίδια είμαστε , μικρή μόνο διαφορά στον τρόπο που τα λέμε απλά.
Και οι δύο ήμασταν με τον Βγεννο όταν μας υποσχόταν μεγαλεία, και οι δύο πιστέψαμε ότι ήταν σωστή λύση η μετοχοποίηση , και οι δύο κόβαμε το χέρι μας ότι οι μέτοχοι έχουν σκοπό να βάζουν κάθε χρόνο λεφτά στην ομάδα γιατί είναι πανάθες.
Όλοι μας ξέρουμε ότι ο τζίγκερ τους άφησε να κάνουν κουμάντο και αυτοί έβαλαν λεφτά και πήραν τους παίκτες που ήθελαν.... όπως και ότι σταμάτησαν να τους πληρώνουν τώρα που έπιασε η οικονομική κρίση, δεν έγινε το γήπεδο είδαν τα δύσκολα και την παράγκα ή δεν ξέρω τι.
Και εγώ και εσύ είδαμε στην πράξη ότι οι συγκεκριμένοι είναι τα ίδια και χειρότεροι από τον Βαρδινογιάννη και στην διαχείριση των χρημάτων, και στην συμπεριφορά τους μετά.
Απλά το θέμα είναι ότι αν παραδεχτούμε πως κάναμε λάθος και πιαστήκαμε κορόιδα θα νιώσουμε μαλάκες ... Oπότε εσύ συνεχίζεις να βρίζεις τον Τζίγκερ σαν να μην έγινε τίποτα, εγώ αντέχω να δεχτώ την αλήθεια.
Δεν έχει και καμία σημασία εξάλλου γιατί είμαστε μόνοι μας και τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα... εγώ το γουστάρω κιόλας και θέλω να μην αλλάξει τίποτα και να μην έρθει κανένας τους να μας σώσει , απλά κουβέντα να γίνεται.
Toν βριζω και θα τον βριζω για οσο υποστηριζω αυτη την ομαδα.Δλδ για παντα.
Με τους ''αλλους'' τουλαχιστον ειδα ενα πρωταθλημα και καποιους παιχταραδες.Δεν τα πηραν απο την τσεπη μου τα λεφτα.Οπαδοι ειμαστε και θα χαρουμε οταν δουμε παιχτες και πρωταθληματα,οχι οταν δεν χρωσταμε...
Οι Γκοτζοι μας εχουν πεισει με καποιον τροπο οτι δεν πρεπει ειμαστε οπαδοι-φιλαθλοι,αλλα κομπιουτερακια που υπολογισουν τα εσοδα τα εξοδα κτλ.
Σκεψου καλα το παραπανω και θα συμφωνησεις.Ο φετινος και ο περσινος ΠΑΟ ηταν ενας ακομα ΠΑΟ της οικογ.Βαρδ.
Καμια προστασια απο το παρασκηνιο και καμια προσπαθεια-επενδυση για την ομαδα.
Το μονο που θα αλλαζε αν δεν εμπαιναν οι αλλοι,θα ηταν να μην παρουμε ενα double(Δεν ειμαι μαζι τους,γιατι την εκαναν με ελαφρα και μας προδωσαν,αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα)
Δεν έχω πρόβλημα .... εξάλλου σε φαντάζομαι να αναγκαζόσουν να παραδεχτείς ταυτόχρονα ότι ο άνθρωπος που τόσα χρόνια αντιπαθείς φέρθηκε σωστά και αυτοί που είχαμε στηρίξει τόσες ελπίδες μας πρόδωσαν και είναι να σου ανακατεύεται το μυαλό. :)
Οπότε ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα ... έτσι και αλλιώς δεν θέλει ούτε αυτός ούτε εμείς να συνεχίσει ουσιαστικά στην ομάδα, δεν γίνετε κάποιο ιδιαίτερο κακό.
Έδωσαν πολλά λεφτά αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι νομίζω ... δημιούργησαν ένα έλλειμμα-χρέος που θα πληρωθεί από εμάς.
Έγινε πρόταση πρόσφατα να συμβάλουν όλοι (και Τζίγκερ) ώστε να καλυφθεί το άνοιγμα αλλά μόνο ο Πολέμης έβαλε λεφτά και τα πήρε και πίσω μετά...
Και φυσικά το γεγονός της αλλαγής τόσων παικτών σε 2-3 χρόνια (μια που τους πήρες - μια που δεν έχεις να τους πληρώσεις) διαλύει τον κορμό μιας ομάδας , ενώ η κατασπατάληση τόσου χρήματος χωρίς να φτιάξεις έστω προσωρινά κάτι αξιόλογο εμένα με ξενερώνει.
Εδώ διαφωνώ ... τα ίδια σκεφτόμασταν και όταν οι πολιτικοί χρέωναν την χώρα, αλλά να που τελικά την πληρώνουμε και εμείς. Όλα πληρώνονται.
Δεν σε κατάλαβα για να πω την αλήθεια... ο τζίγκερ έχει παρατήσει την ομάδα ουσιαστικά όταν έγινε η πολυμετοχικότητα , την ευθύνη για τα πάντα είχαν οι μέτοχοι και αυτός απλά τους στήριζε.
Κανείς δεν είπε ότι ο εξαναγκάστηκαν από Οικ. Βαρδ. για να πάρουν πχ τον Σισέ :) ή τον Γκοβου .
Οταν αυτοί λάκισαν για να γλυτώσουν τις ευθύνες και τα λεφτά, το ίδιο κάνει και αυτός... αποφάσεις φέτος παίρνει ουσιαστικά ο προπονητής και πέρσι δεν έγινε σχεδόν τίποτα γιατί δεν θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη.
Οποιαδήποτε πρόταση του γίνει για τις μετοχές ή για προεδρία θα την δεχτεί.
ΥΓ
Εμένα πάντως μου αρέσει ο φετινός παναθηναϊκός , όχι γιατί δεν έχουμε λεφτά αλλά γιατί δεν είμαστε παναθηναϊκός του ενός ή του άλλου , όσο για τους φτηνούς παίκτες που πήραμε πιστεύω θα βγουν καλύτεροι σχεδόν από όλους όσους ήρθαν τα τελευταία χρόνια.
Δεν μπορω να διαφωνησω περισσοτερο με αυτην εδω την άποψη.Ιδιωτικη εταιρεια που δεν ανηκει πουθενα και σε κανεναν παει για φουντο.Παει για διαλυση.Πρεπει να ανηκει η ομαδα σε καποιον.Δεν ειναι δημοκρατια εδω περα.Δεν εχει τιποτα το λαϊκο στον τροπο λειτουργιας μια ΠΑΕ και τίποτα το ρομαντικό , περα απο τις αναμνήσεις που προσφέρει στους οπαδους απο τα αποτελέσματα που θα φέρει.Χωρις διοικηση δεν νομιζω οτι μπορει μια ομαδα να προχωρησει.Ισως σε καμια Σουηδια ναι αλλα μιλαμε για ελληνικο σωματειο.Εκτος και αν εννουσες κατι διαφορετικό στο ποστ σου οποτε βγαινει άκυρο το δικό μου.
Οσο για τους παικτες που έχουμε αυτη τη στιγμη πιο κουλαμαρα δεν παιζει να εχει ερθει στον Παναθηναικο μας και προβλέπεται να κολλησουν αμπαλίαση και τον μισο παικτη που ξέρει μπαλα αυτη τη στιγμή, το Λετο.
Mαλλον δεν διαβασες τι εγραψα.Μας προδωσαν οι πολυμετοχικοι αλλα και ο Τζιγκερ μας προδωσε και μας προδιδει πολυ περισσοτερο τοσα χρονια.
Πως φερθηκε σωστα,μπορεις να μου εξηγησεις?
Οταν ενας ιδιοκτητης εχει οικονομικες δυνατοτητες οσο ολοι αλλοι μαζι και σε εχει αιωνιο 2ο,βλεπεις οτι εχει φερθει σωστα?
Σου ειπα...βγες ομονοια και πανηγυρισε που δεν χρωσταμε.Αλλα ξεκαθαρισε το οτι δεν εισαι οπαδος μιας ομαδας,αλλα κατι αλλο.
Εγω παντως δεν πληρωνω τπτ.Δεν ξερω τι κανεις εσυ.Εγω ως οπαδος απλα χαιρομαι οταν βλεπω παιχταραδες και σηκωνω κουπες.
Οταν μια ομαδα ειναι σαπια,εξαιτιας του διοκτητη που λατρευεις,θα πρεπει να παρεις πολλους παιχτες,να κανεις λαθη,να πειραματιστεις μεχρι να φτιαξεις κατι καλο.Αυτο εγινε μολις την δευτερη χρονια.Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Quote:
Originally Posted by blizard
Ξερεις ποσες μεγαλες ομαδες εχουν τεραστια χρεη?Νομιζω οτι και η Ρεαλ και Μπαρτσα εχουν αντιστοιχα χρεη,αλλα ισως ειναι οι καλυτερες του πλανητη και οι οπαδοι τους πανηγυριζουν για αυτο και δεν τα βαφουν μαυρα για τα χρεη.Quote:
Originally Posted by blizard
Ο ΦτωχοΤζιγκερ θα μπορουσε να κρατησει τους παιχτες που ειχαμε και να προσθεσει 2 ακομα.Με λιγα λογια να επενδυσει και να τα παρει σει λιγα χρονια απο το C.L διπλα...
Αλλα ξερει οτι ειναι ανικανος να προστατευσει την ομαδα αλλα και να φτιαξει ομαδα.Δεν ενδιαφερεται κιολας.Η μπαλα δεν του αρεσει.
Και στον Γκοτζο αρεσαν οι Ζουταουτας ,Μιτου,Αντριτς,μαριτς,Σαριτς.
Στηριξτε την ομαδα και ολα θα πανε καλα..ξερω εψετε κουραστει να την στηριζετε αλλα σαν οπαδοι αυτης της ομαδας,αυτο πρεπει να γινει!
Μην ξεχνατε οτι ο γαυρος περισυ πηρε το πρωταθλημα αερα(με «λιγο» σπρωξιμο βεβαια) και ειχε αποκλειστει σαν εμας.μπορει να γινε και για καλο.δεν εχουμε πληρες ροστερ και το τεταρτη-σαββατο θα μας εκανε κακο.
Και οπως πολυ σωστα ειπατε πιο πανω,αν παρουμε πρωτη θεση,παει ενα πολυ μεγαλο μερος του χρεους.
---
- Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...
Ανακοινωση Ενιαιου Φορεα Συνδεσμων θυρας 13 30/8/2011
Για μία ακόμη φορά το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Μετά από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας από την Ευρώπη ο Γ.Β. με δηλώσεις του προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο για μία ακόμη φορά. Προσπάθησε να πείσει τον κόσμο δηλαδή, ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γίνονται στην ομάδα τον τελευταίο καιρό και ότι όλες οι ευθύνες βαραίνουν τους υπόλοιπους μόνο μετόχους αλλά και εμάς, τον οργανωμένο κόσμο του Παναθηναϊκού, για τη σημερινή κατάσταση. Όμως, δυστυχώς, για αυτόν τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και όλος ο κόσμος το έχει καταλάβει πλέον. Δεν γίνεται κάποιος που (στο σύνολο της η οικογένειά του) κατέχει σχεδόν το 60% της ΠΑΕ να μην έχει σοβαρές ευθύνες για αυτά που βλέπουμε σήμερα. Οι ευθύνες του ιδίου και της οικογενείας του, βέβαια, είναι πολύ μεγαλύτερες αν αναλογιστεί κανείς ότι το σημερινό σχήμα της διοίκησης έχει μόλις τρία χρόνια ζωής. Και αντί να αναλογιστεί τις σοβαρές συνέπειες που έχει η απαξιωτική του στάση αλλά και ο πόλεμος που κάνει τα τελευταία χρόνια στους υπόλοιπους μετόχους, απέναντι στην ομάδα, θριαμβολογεί και πανηγυρίζει μέσω της ανακοίνωσής του για την σημερινή δεινή κατάσταση της ομάδας. Πώς αλλιώς μπορεί να δικαιολογήσει κανείς το κλείσιμο της με τη φράση «το ποτάμι δε γυρίζει πίσω»; Τί άλλο άραγε μπορεί να σημαίνει αυτή η φράση παρά το ότι εκδικείται τον κόσμο που τον έδιωξε; Μήπως ότι χαίρεται με την κατάντια της ομάδας και ότι θα φτάσουμε πιο κάτω κι από αυτό; Μήπως ότι η απαξίωση του θα συνεχιστεί; Προφανώς είναι όλα αυτά μαζί αφού με την επιτυχία της ομάδας σίγουρα δεν χαίρεται και αυτό το έχει δείξει προ πολλού (όταν άλλωστε εμείς πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα αυτός έφευγε στο 80’ για να μην πέσει στην κίνηση). Μόνο μία οικονομικά επιτυχημένη χρονιά είναι δυνατόν να τον χαροποιήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Έγραφε ακόμα η ανακοίνωσή του για γνωστά άτομα που κάνουν τα επεισόδια, για υποκινητές και υποκινούμενους, για «κίβδηλες εξαγγελίες» και άλλα συναφή. Αφού λοιπόν, τους ξέρει τον καλούμε να τους ονοματίσει επίσημα και με στοιχεία. Όπως και να αποκαλύψει στον κόσμο ποιοί είναι οι υποκινητές και ποιους υποκινούν. Τον προκαλούμε να μας πει ποιοί είναι. Εμείς, ένα μόνο έχουμε να σας πούμε. Δεχόμαστε όσες ευθύνες μπορεί να έχουμε για κάποια από τα επεισόδια. Εσείς σαν ΠΑΕ ΠΑΟ δέχεστε τις δικές σας; Μήπως φταίνε οι οργανωμένοι που μπήκαν μέσα στη Θύρα 1 τα ΜΑΤ και βαρούσαν τον κόσμο; Ξέρεις εσύ Γ.Β., πόσες φορές έχουμε επισημάνει στην ΠΑΕ ΠΑΟ ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας είναι σημαντικότατο πόστο και ότι δεν πρέπει να βάζετε όποιον τυχαίο και άσχετο με το αντικείμενο βρίσκετε κάθε φορά; Ξέρεις πόσες φορές σας έχουμε τονίσει ότι πολλές φορές τα επεισόδια ξεκινάνε από τη συμπεριφορά των αστυνομικών έξω από τις θύρες μας και ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας βρίσκεται πάντα στα επίσημα και βλέπει τον αγώνα; Και φυσικά δεν θα ξέρεις πόσες φορές η ίδια η ΠΑΕ μας έχει παραδεχθεί ότι άλλα συμφωνούνται στις συσκέψεις και άλλα γίνονται και ότι ακόμα μία ώρα πριν από τον προχθεσινό αγώνα επισημάναμε στον νέο υπεύθυνο ασφαλείας ότι έπρεπε να πάρει άμεσα μέτρα για να μην γίνουν πάλι τα ίδια; Αν δεν μας πιστεύεις πάρ’ τον τηλέφωνο και ρώτα τον. Τα προχθεσινά επεισόδια λοιπόν, οφείλονται και στην ανυπαρξία της ΠΑΕ στην οποία εσύ είσαι μεγαλομέτοχος και όλες οι αποφάσεις πρέπει να περάσουν από άτομα τα οποία εσύ τα έχεις τοποθετήσει στις ανάλογες θέσεις. Το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»...
Τα γεγονότα αυτά από μόνα τους δεν αποτελούν τροχοπέδη για νέους επενδυτές, αντίθετα με ότι θέλει να πιστεύει ο Γ.Β. Να είσαι σίγουρος ότι τροχοπέδη αποτελεί η παρουσία σου και μόνο για κάθε επενδυτή. Κανείς δεν θέλει δίπλα του κάποιον που θα πολεμάει εκ των έσω και θα απαξιώνει κάθε νέα προσπάθεια και φυσικά κανείς δεν θέλει δίπλα του κάποιον που δεν έχει να επιδείξει τίποτα σε επιχειρηματικό ή άλλο επίπεδο. Πώς είναι δυνατόν να θέλει ο οποιοσδήποτε νέος επενδυτής κάποιον που χρησιμοποιεί τις εφημερίδες του για τα δικά του συμφέροντα και μόνο, κάποιον που ούτε τα λεφτά που του αντιστοιχούν καταβάλλει στις εκάστοτε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου; Αυτά είναι τα πραγματικά εμπόδια και όχι η τιμωρία της UEFA. Και δεν μας πείθεις όταν μας λες ότι νοιάζεσαι για το μέλλον αυτής της ομάδας. Αν νοιαζόσουνα πραγματικά θα είχες κάνει πολλά και πριν από πολύ καιρό. Εκτός από όλα αυτά που προαναφέραμε θα είχες και δύο ακόμα πολύ σημαντικά πράγματα. Ποιά είναι αυτά; Κατ’ αρχάς όλα αυτά τα χρόνια θα είχες προστατέψει την ομάδα από τις «παράγκες» και τους «παραγκάρχες» που είναι υπεύθυνοι για την κλοπή των πρωταθλημάτων από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ήταν υποχρέωσή σου, όταν βγήκαν τα σκάνδαλα στον «αέρα» πολλά χρόνια πριν, να απαιτήσεις από την πολιτεία να εφαρμοσθούν οι νόμοι, να μπουν φυλακή και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι. Τίποτα δεν έγινε. Και φυσικά, θα είχες επίσης φροντίσει ώστε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να έχει το δικό του γήπεδο. Δεν γίνεται να μην υπήρχε τρόπος να έχει γίνει εδώ και τόσα χρόνια. Αντίθετα η ΠΑΕ έχει δώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στη ΓΗΠΕΛ, που τα ξοδεύει προφανώς στο να φτιάχνει μακέτες του δήθεν γηπέδου και να κοροϊδεύει τον κόσμο. Αυτά ήταν τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που θα είχες κάνει αν σε ένοιαζε πραγματικά το μέλλον της ομάδας μας ή εάν τουλάχιστον είχες λίγο επιχειρηματικό μυαλό. Φανταστείτε πόσο θα είχε αλλάξει η ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με αυτά τα δύο πράγματα που δεν έγιναν. Τότε σίγουρα, ο κόσμος θα είχε πολύ διαφορετική άποψη για σένα και την οικογένειά σου. Αντίθετα, με αυτά που θα έπρεπε να είχες κάνει, το μόνο που σε νοιάζει είναι να εκδικηθείς τους μετόχους που μπήκαν μπροστά σε μια νέα προσπάθεια αλλά και τον κόσμο που σε απαξίωσε και σε έδιωξε από εκεί που ήσουν.
Όπως είπες όμως, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σύντομα θα το ξαναδείς μπροστά σου. Φύγε για πάντα από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αυτή είναι η μόνη περίπτωση να ορθοποδήσουμε σαν ομάδα και πάλι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραδώσεις τις μετοχές σου στον ερασιτέχνη ή σε όποιον άλλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ θέλεις, όσο γρηγορότερα μπορείς και βγες για πάντα από τη ζωή μας. Και άσε τον κόσμο να νοιαστεί για το μέλλον της ομάδας μας. Πάρ’ το χαμπάρι, ο κόσμος σε έχει βαρεθεί πια. Δεν σε θέλει άλλο. Φύγε τώρα... το ποτάμι έρχεται...
Υ.Γ. Το 60% δεν είναι 30% και τα 13 άτομα στο ΔΣ δεν είναι 6. Ο κόσμος δεν είναι χαζός...
http://www.eniaiosforeas13.gr/v1/ind...3-18&Itemid=54
Desmond: Συμφωνώ μέχρι κεραίας.
Όπως είναι φανερό για όποιον έχει κλείσει τα 12, ο Φορέας Συνδέσμων θύρας 13 όπως και κάθε άλλος οργανωμένος φορέας στην χώρα μας μυρίστηκαν το χρήμα και την μίζα και είπαν να μην χαθεί η ευκαιρία :)
Παναθηναϊκός που να δεχτεί τις μετοχές του Τζίγκερ έστω και δωρεάν δεν υπάρχει... (εκτός αν εννοούν εμένα δηλαδή)
Υπάρχει ο ερασιτέχνης μόνο, με παράδοση στους ανίκανους διαχειριστές που χρέωσαν την ομάδα εκατομύρια και άνετα θα κάνουν το ίδιο και στο ποδόσφαιρο ... και φυσικά τέρμα οι μεταγραφές από τον προπονητή με παίκτες που αξίζουν τα λεφτά τους , θα πρέπει να δεχτούμε και εδώ την μιζούλα και τα χρέη όπως το έχουμε κάνει παντού.
Και εγώ συμφωνώ στην ουσία ... μάλιστα και το ότι έχουμε κρατικά νοσοκομεία - σχολεία - ασφάλιση κλπ είναι πραγματική καταστροφή για εμάς τους ίδιους... η λαϊκή - κρατική διοίκηση είναι αποδεδειγμένα αποτυχία.
Ο Παο είναι η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα , η μόνη περίπτωση να δουλέψει σωστά και ασφαλές ένα μοντέλο χωρίς κάποιον ιδιοκτήτη-σωτήρα και χωρίς λαϊκή διοίκηση.
Τις μεταγραφές τις κάνει ένας έμπειρος προπονητής, έχει βοήθεια από έναν σοβαρό παναθηναικό σαν τον Γόντικα, και οι ιδιώτες μέτοχοι φροντίζουν να έχουμε σωστή διαχείριση και να μας προφυλάξουν από απατεώνες... αν βάλουν και κανά φράγκο ακόμα καλύτερα.
Αν τα έκανε αυτά δεν θα ήταν συνεπής με όσα μας έχει πει όταν παρέδωσε στους μετόχους και σταμάτησε να ασχολείται.
Φυσικά και θεωρητηκά θα μπορούσε να κρατήσει τον Σισέ και να χρεώσει την ομάδα.... και μετά θα έπρεπε ο όποιος πιθανός αγοραστής, ας πούμε ο Πατέρας, να τον διώξει αυτός γιατί δεν αντέχει οικονομικά.
Η θα μπορούσε να έβαζε το χέρι στην τσέπη και να τον πλήρωνε... θα έφτανε το ποσοστό του 70% ξανά και θα απαιτούσαμε από τον αγοραστή που θα του χαριστούν οι μετοχές να μας φέρει άλλους 2 και να πληρώσει και το συμβόλαιό του Σισέ ... φυσικά δεν θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο, και όλοι θα έλεγαν ότι απλά δεν θέλει να αφήσει τον Παο ο τζιγκερ.
Mr. εξυπνίδη που έχεις όρεξη να προσβάλεις βραδυάτικα, είμαι 32 εκ των οποίων τα 7 συνδεσμίτης και μόνο το derby του Δελατόλλα και του Τουλούμπα ήξερα οτι έπαιρνε 15000 ευρώ μηνιαίως για να κάνει το άσπρο-μαύρο, όπως φάνηκε από τους λογιστικούς ελέγχους.Αν ξέρεις κάτι περισσότερο πέστο με ονόματα.Αλλιώς σιωπή.
Δεν νομίζω ότι προσέβαλα κανένα... γιαυτό δεν σχολίασα πριν την ανακοίνωση και το ότι δεν έχει ούτε μια πρόταση σε μη-καφρικά ώστε να μην μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε σχολιασμός σε αυτήν από μη κάφρο.
Απλά ή ουσία.... όπως όλοι στην χώρα μας έτσι και εδώ μυρίστηκαν τα λεφτά και την μίζα ... λεφτά από ΕΕ, από Έλληνες πολίτες , από οπαδούς του Παναθηναϊκού, όλα το ίδιο άρωμα έχουν. Στην ουσία αφήνουν μόνο ένα περιθώριο στον Τζίγκερ, να παραδώσει την ομάδα στην μίζα και τις μετοχές στον ανίκανο-διεφθαρμένο και εύκολα επηρεαζόμενο από αυτούς ερασιτέχνη ... σε μια κατάσταση δηλαδή που όπως έχουμε δει από τόσες ομάδες οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην διαφθορά και κανένας δεν ξέφυγε.
Τώρα έχουμε μια διοίκηση αξιοπρεπή κοινής αποδοχής , (δεν είναι του οδηγού - αν πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς και σφαγές υπέρ μας κανείς δεν θα πει το έκανε το Βαρδινογιάννης) όπου κανείς δεν τολμάει να πάρει παίκτες σε μη σωστή τιμή και χωρίς την έγκριση ενός σοβαρού προπονητή.
Και επίσης είμαστε ανοιχτοί σε όποια σοβαρή πρόταση , με τον Βαρδινογιάννη να δίνει δωρεάν σε οποιονδήποτε πληρεί τις πολύ βασικές προϋποθέσεις.
Κάνει μπάμ και είναι και λογικό ότι τα 2 παραπάνω δεν αρέσουν στους αρχηγούς των οργανωμένων ...
(Ασε που και να το κάνει πάλι αυτόν θα έχουν να βρίζουν όταν γίνουμε μπουρδέλο ... γιατί μας έριξε εκεί.)
Μιλάς για μίζες υποθετικές.Να μιλήσουμε για τις πραγματικές:
Η ΓΗΠΕΛ πόσο κόστισε και εξακολουθεί να κοστίζει στην ΠΑΕ?Ποιος ηγείται της ΓΗΠΕΛ, τι μισθούς παίρνουν οι υφισταμένοι του και με τι έργο?
Τι λεφτά εισπράττει η ΠΑΕ από την εκμετάλλευση του εμπορικού σήματος μέσω της Τριφύλλι αβεε?Και αν δεν εισπράττει η ΠΑΕ, ποιος τα παίρνει ή καλύτερα ποια ξανθιά της οικογένειας τα παίρνει?
Ποια ήταν η μίζα της ticket club και σε ποια οικογένεια κατέληγε?
Αυτή η οικογένεια δεν είναι καν παναθηναϊκή.Στα τσακίδια.
Τελείωσαν αυτά που μας λές ... και όσα υποτίθεται έκανε ο Βαρδινογιάννης (αυτό με το ticket club πάντως είναι αστείο) και όσα μυρίστηκαν οι άλλοι μέτοχοι όταν ήρθαν για το γηπεδάκι.
Πλέον βλέπουμε τους οργανωμένους να βλέπουν πως μπορούν να πάρουν ένα κομματάκι της πίτας και σκυλιάζουν για αυτό και μόνο ... άλλο πραγματικό λόγο δεν έχουν.
Δύο πράγματα εμποδίζουν κάποιον πραγματικό παναθηναϊκό με λεφτά να έρθει .
1) Η οικονομική κατάσταση και η διαιτησία σε συνδυασμό με αυτή του συλλόγου - ακριβά συμβόλαια - χρέη - ομάδα χωρίς κορμό.
2)Η ανεύθυνη - με σκεπτικό πεντάχρονου στάση των οργανωμένων που εκπέμπουν ανικανότητα να δουν βασικά πράγματα ρεαλιστικά , και βρωμάει από μακριά ότι θα το κάνουν με το αζημίωτο.
Γιαυτό θα τους βλέπουμε να κάνουν ζημιά τώρα ... για να μην επιτύχουμε έναν οικονομικό εξορθολογισμό και να μην φτιαχτεί κορμός με παίκτες που αξίζουν τα λεφτά τους , ασχολούνται με τον Τζίγκερ για να δώσει τις μετοχές σε διάφορα αναλώσιμα μιζαδόρικα καραγκιοζάκια και να πάρουμε και εμείς το δρόμο που έχουν πάρει τόσες άλλες ομάδες.
1)H oικονομικη κατασταση ειναι οκ.Αν ηθελε ο Τζιγκερ σε 3-4 χρονια θα εβγαζε τα διπλα απο τα χρεη.Αλλα δεν θελει.
Την διαιτησια μπορει να αλλαξει μεσα σε ενα χρονο το πολυ,οπως εγινε επι πατερα.Αλλα δεν θελει.
Δεν ειναι Παναθηναικος,οπως και αυτοι που τον υποστηριζουν.
2)Εγω βλεπω 100 φορες πιο ωριμη την ανακοινωση των οργανωμενων απο αυτη του Τζιγκερ(ο οποιος κανει σαν πενταχρονο).
Ο οποιος δρομος ειναι?
Τι διαφορα εχουμε απο την καταχρεωμενη ΑΕΚ 15 χρονια τωρα?Ενα πρωταθλημα(γιατι το ενα δν το πηρε ο Τζιγκερ).
Eχουμε παρει τον δρομο αλλων ομαδων εδω και πολλα χρονια, απλα δεν το εχεις συνειδητοποιησει ακομα.
Οπαδος εισαι μην το ξεχνας!Το εχεις ξεχασει απο το πολυ Γκοτζο.Αστα κομπιουτερακια κατω!
Η πλάκα είναι ότι αυτά που γράφει ο blizard δεν τα γράφει ούτε η Derby......θα τα θεωρεί too much o Γκόντζος.