παιδια μολις το αρχισα πως καταλαβαινω αν ειμαι συνδεδεμενος στο νετ δεν μου εβγαλε κανενα μυνημα οτι συνδεθηκε δεν μπορω να γραψω μυνηματα κοκ τι συμβαινει?
Printable View
παιδια μολις το αρχισα πως καταλαβαινω αν ειμαι συνδεδεμενος στο νετ δεν μου εβγαλε κανενα μυνημα οτι συνδεθηκε δεν μπορω να γραψω μυνηματα κοκ τι συμβαινει?
Φίλε αν βλέπεις μηνύματα άλλων παικτών τότε είσαι όν! Για να γράψεις χρειάζεται να αποκτήσεις το οποίο δυστηχως δεν θυμάμαι που το βρίσκεις! Σορρυ!
Νομίζω λέγεται read κατι soap! Είναι σαν αυτο που σου δίνει ο τύπος πριν την γέφυρα με το δράκο για να κανεις summon κάποιον!
Οrange soap stone.
Είμαι Blightown 35-36 LVL Warrior..και αντιμετωπίζω δυσκολία στον βάλτο..κανένα Tip?
To καλυτερο κατα την γνωμη μου στο βαλτο,ειναι να φορεσεις το rusted iron ring το οποιο το βρισκεις γυρνωντας ξανα πισω στο ασυλο,μπορεις κ τρεχεις στο νερο κ γενικοτερα εχεις καλυτερη ισοροπια,ετσι εχεις το πλεονεκτημα να τρεξεις κ να τους αντιμετωπιζεις στις οχθες που συναντας δεξια αριστερα οπως προχωρας.
Βασικά δεν βρίσω το Bonfire στον βάλτο..και επίσης πεθαίνω όταν παώ να πλησιάσω στο Queenlags Domain γιατί έχει πολλούς εχθρούς.
Ευχαριστώ για την συμβουλή με το Rusted Iron Ring..το έχω στο Inventory και δεν ειχα σκεφτεί να το χρησιμοποιήσω..
Η bonfire ειναι απεναντι και λιγο αριστερα απο την εισοδο στο Quelaag's Domain. Τρεχα και σταματα οποτε μπορεις σε στεγνα μερη για να περασει το poison. Φορεσε ο,τι εχεις για υψηλο poison resistance και καλο ειναι να φαρμαρεις τα δεντρα στο Darkroot Garden για αντιδοτα (purple moss clump η κατι τετοιο). Τους γιγαντες απλα προσπερασε τους. Οσο για την quelaag.... υπομονη. Δεν εχει κολπο.
Dark Souls themes for PS3 (only on jp store)
http://www.examiner.com/video-game-n...-of-dark-souls
http://www.examiner.com/video-game-n...slide=40790456
Πέρασα το Qeenlag..που πρέπει να πάω τώρα ρε παιδιά? Το DemonRuins πολύ δύσκολο μου φαίνεται.
Επίσης είμαι Warrior 30κάτι lvl..τι Stats πρέπει να ανεβάζω από εδώ και πέρα? (έχω 20vit, 18end, 22 strength, 15 dext, 10 int, 12 faith, 13 att) και τι όπλο να χρησιμοποιώ? Το Drake Sword μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει να χάνει την αποτελεσματικότητα του..να κάνω κανένα Upgrade σε όπλο?
^ Να φυλας souls για upgrades/repair, μην τις ''σπαταλας'' μονο για lvl up.
Εχω να παιξω πολυ καιρο, αλλα παντα με Warrior θα πρεπει να ανεβαζεις Strength, Endurance, Vit και πιο λιγο Dexterity. Tα αλλα δεν θα σου πολυ-χρειαστουνε.Quote:
τι Stats πρέπει να ανεβάζω από εδώ και πέρα?
Τι εννοεις; Κανε uprade τα πιο δυνατα σου wpns, for example ειχα ενα axe το οποιο καλου-κακου εκανα upgrade παρολο που ειχε 110 dmg. Το Drake Sword δεν νομιω να γινεται upgrade παντως...
Καλημερα,εγω προτεινω αναλογα πως θες να φτιαξεις το χαρακτηρα σου,αναβαθμιζεις κ τα οπλα σου,αν θελεις strength βλεπεις πιο οπλο λειτουργει πιο καλα με αυτο το στοιχειο κ ανεβαζεις αυτο,υπαρχει κατω απο τα στατιστικα των οπλων,μια αλφαβιτικη βαθμονομιση,κ σου γραφει το uchikatana πχ δουλευει με dexteriτy κ εχει αλφα,το αλλο πχ εχει Α strength κ Ε dexterity,δεν ειναι ολα τα οπλα βεβαια καποια δεν εχουν καν,παντως ειναι πολυ σημαντικο να αναβαθμισεις τα οπλα σου κ αναλογα το level που ειναι να πας,πχ για katacombs πιο μετα θα πρεπει να εχεις ενα καλο divine που σε βολευει και σενα για να μην κανουν respawn οι νεκροκεφαλες.α κ το το drake αν θες να το αναβαθμισεις παει +5 με 300αρι damage,ειναι καλο για αρχη,γινεται με drake scales κ στο blacksmith giant αν δεν κανω λαθος στο anor londo.
http://darksouls.wikidot.com/weaponsshields
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Weapons
εδω εχει πληροφοριες αρκετες για τα παντα,κ μην βιαστεις με τιποτα να το τελειωσεις το παιχνιδι απολαυσε το,κ σιγουρα να το τερματισεις τουλαχιστον στα 80-85 level(προσωπικη αποψη)για να μην εχεις προβλημα αν θες να συνεχισεις με ng+ μετα που θα εχει ανεβει η δυσκολια.
^ φιλε ερωτηση δικη μου: γινεται upgarde το Drake Sword; εισαι σιγορος; γιατι ειχα διαβασει οτι δεν γινεται...
http://darksouls.wikidot.com/drake-sword
K του λογου το αληθες :)
Εγω στο μισο playthrough με αυτο +5 ημουν κ ηταν πολυ βολικο πραγματικα,αν κ μετα το 1.5 patch λεν οτι δεν το ριχνει με τα βελη το σπαθι..
Το ριχνει το σπαθι. Το ξαναπηρα στο NG+. Aνεβαινει επισης Παναγιωτη μεχρι το +5 αλλα οχι περισσοτερο, ουτε γινεται Ascend. Για τον φιλο Harry θα πω πανω κατω τα ιδια... Ανεπτυξε τα stats αναλογα με το στυλ και τα οπλα σου. Αν θες να αντικαταστησεις το drake sword μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις τους Black Knights στις περιοχες Undead Parish, Undead Asylum (revisited) και Catacombs. Η τελευταια ειναι δυσκολη (θελει και Divine οπλο, οπως ειπε κι ο φιλος) και το drop ειναι σπανιο. Δυστυχως, μεγαλο μειονεκτημα του παιχνιδιου ειναι οτι το Black Knight GreatAxe ειναι το καλυτερο οπλο. Ο,τι αλλο κι αν παρεις, ο,τι αλλο κι αν κανεις.
Το drake sword βολευει μια χαρα ακομα. Αν δεν πας στο Undead Asylum τοτε πηγαινε στο Sen's Fortress οπου συνεχιζει η ιστορια. Τα Demon Ruins ειναι ουτως ή αλλως Dead End ακομα. Ασε τα για το τελος.
Eυχαριστω για την απαντηση Αποστολη και Saras81! :)
Ομως 10.000 souls για 20 points περισσοτερο dmg δεν ξερω αν αξιζει...