Παιδιά καλημέρα απο ενα ευτυχή κάτοχο Nexus 5!!!
Printable View
Παιδιά καλημέρα απο ενα ευτυχή κάτοχο Nexus 5!!!
Ωραίος!! Τι λέει η κινητάρα??
Τα σπάει !!! Και Σκέψου Φώτη πως πριν είχα ενα iPhone 3g
^^Η μερα με τη νυχτα δηλ...ποσο το αγορασες αν επιτρεπεται?
Μεγειές! Το σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω το 4 για το 5 αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ και να το κρατήσω άλλο ένα χρόνο :P Kώστα είναι λίγο πιο ακριβό από το 4. Το 4 έκανε 280 λίρες όταν κυκλοφόρησε αυτό κάνει 340 αν πάρεις το 32gb και 300 αν θυμάμαι σωστά για το 16
360e σύνολο , θεωρώ πως είναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί σε android αυτή τη στιγμη. Καλά η τιμή απλα δεν υπάρχει. Η πλάκα είναι πως το Google store το πουλάει μονο Γερμανια και έχουν εφαρμόσει μια φουστια εδώ στο Λουξεμβούργο που δηλωνεις γερμανική διεύθυνση και στο στέλνουν μετα στο Λουξ με 5 ευρώ. Συμπτωματικα απο το σπίτι δεν με άφηνε να το αγοράσω επειδή μου έλεγε οτι η IP δεν υποστηρίζεται ,ενω στη δουλεια κάτι παίζει με τον σέρβερ και μας βγάζει Γερμανία !
E ναι πραγματικά όπως και το nexus 4 όταν είχε βγει είχε τα καλύτερα specs έτσι και αυτό έχει κορυφαία specs αυτή τη στιγμή. Τι χρώμα το πήρες? Υποθέτω πήρες το 16gb λόγω τιμής εκτός αν έχουν κάνει ισοτιμία pound/euro όπως κάνουν με τα δολλάρια στα playstation... Από ποιότητα κατασκευής τι λέει? Το nexus 4 είναι πραγματικά πολύ καλό οπότε υποθέτω και αυτό θα είναι στα ίδια επίπεδα. Καμία σχέση με τα πλαστικά της Samsung :P
Εν τω μεταξύ έχω διαβάσει σε διαφορετικά sites reviews και όλοι λένε mid-range phone... ΠΟΣΟ άσχετοι πια? Δηλαδή ποιο είναι περισσότερο high end? Έχει το καλύτερο CPU/GPU που παίζει αυτή τη στιγμή για android, 2gb ram, 1080p οθόνη, LTE, τα πάντα. Το μόνο που έχει χειρότερο από τα κορυφαία android smartphones αυτή τη στιγμή είναι η κάμερα, όπως και το nexus 4 όταν είχε βγει. Αλλά πρέπει να είσαι πραγματικά άσχετος για να το χαρακτηρίσεις mid range για αυτό το λόγο.
Μουκου πηρα το λευκο (Μαυρο μπροστα λευκο πισω), πηρα το 16αρι (για μπατζετ προφανως), η ποιοτητα κατασκευης ειναι σουπερ ειναι το case του LG G2.
Mid range προφανως και το λενε γιατι αντι για τα 350ε του Nexus5 θελουν να σκασεις τα 550 του G2 ή τα 650 του S4...
Eπισης προφανως και με 350ε πρεπει να κανεις καποιες παραχωρησεις, οπως καμερα και μπαταρια.
Απο μπαταρια Με εντατική(lte,browsing ktl) χρηση βγαίνει το απόγευμα? Η ούτε καν? Γιατί σκέφτομαι να το πάρω αλλά κολλάω στην μπαταρια
Πανκαλ δυο μέρες το έχω δεν ξέρω ακόμη !
Καλορίζικο!άντε λιωστο κ πες μας... ;)
Sent from my Radar C110e using Tapatalk
ψαχνω ενα βιντεακι για το πως αλλαζει η οθονη του xperia neo v αλλα δεν βρισκω πουθενα..
εχει κανενας αλλαξει να μου πει αν ειναι ευκολο? η αν εχει εναν αναλυτικο οδηγο..!
Παιδια ας μου πει κανεις κανενα site με σπασμενες εφαρμογες pleeeaaaasssee :P
Γιατί δεν κατεβάζεις το blackmarkt alpha που ουσιαστικά είναι ένα Google store με όλες τις εφαρμογές σπασμένες; Googleαρε blackmarkt και θα βρεις εύκολα να κατεβάσεις το αρχείο apk. Μετά ενεργοποίησε τις εγκαταστάσεις από άγνωστες πηγές και εγκατέστησε το
Ειναι αξιοπιστο;
Και αλλη μια ερωτηση... με τα antivirus κτλ τι γινεται; Ειναι τοσο υποχρεωτικο να βαλει κανεις;
Ευχαριστω!
Τίποτα σπασμένο δεν είναι αξιόπιστο αλλά είναι το πιο αξιόπιστο που μπορείς να βρεις για σπασμένα apps χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βρεις ιούς αλλά όχι σε σημείο να γίνει bricked το τηλέφωνό σου (τουλάχιστον εγώ δεν έχω συναντήσει ιό που να μου έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα).
Τα antivirus των android δεν προσφέρουν μόνο προστασία από ιούς αλλά έχουν πολλές λειτουργίες (όπως το να να βρίσκεις ή να κλειδώνεις το κινητό σου από απόσταση, να καθαρίζεις άχρηστες εφαρμογές που σου τρώνε μνήμη, να μετράς την κατανάλωση του internet κ.τ.λ.) οπότε δεν χάνεις και τίποτα να βάλεις ένα antivirus αν και αν προσεχείς που μπαίνεις και κατεβάζεις μόνο από το Google play δεν έχεις κανένα κίνδυνο και είναι άχρηστο αλλά από την στιγμή που ψάχνεις για σπασμένες εφαρμογές μάλλον θα το χρειαστείς
Βασικα προς ωρας ειμαι καλλημενος με οτι εχω κατεβασει. Δεν εχει χρειαστει να θελω καποια εφαρμογη που να πρεπει να πληρωσω για να την εχω.
Απο εκει και περα απλα κοιτουσα καποιες εφαρμογες που δεν ειναι διαθεσιμες στο Ελληνικο store και δε μπορω να αλλαξω δυστηχως το account μου για να μπω στο Αμερικανικο.
Απλα το ζητησα κιολας να το εχω για καβατζα μηπως χρειαστει στο μελλον χεχε :P
Τωρα οσων αφορα το antivirus και για αυτα που κανει. Οκ μπορει να σου ελευθερωνει μνημη κτλ και διαφορα αλλα τετοια, αλλα αυτο δε τρεχει συνεχεια στο backround; Δε καταναλωνει μνημη κτλ; Προτινεις καποιο συγκεκριμενο; Ενα που ειδα και μου αρεσε αλλα δε το εχω κατεβασει ακομα γιατι το θεωρω αχρηστο ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/d...security&hl=en
Πως ενεργοποιω τις εγκαταστασεις απο αγνωστες πηγες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξέχασα να σου πω πως το blackmarkt έχει εφαρμογές και από το αμερικανικό store. Δηλαδή θα βρεις και εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο ελληνικό.
Από antivirus εγώ προσωπικά έχω βάλει το avg το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ναι τρέχει στο background αλλιώς δεν θα μπορούσε να βρει ιούς έγκαιρα ή να μετράει κατανάλωση internet κ.τ.λ. αλλά αν έχεις ένα αξιοπρεπές σε δύναμη κινητό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα στο να σου επηρεάσει τις επιδόσεις της συσκευής (εγώ με το galaxy s3 δεν αντιμετώπισα ποτε τέτοιο πρόβλημα). Το antivirus που έγραψες δεν το ξέρω για να σου πω γνώμη
Ρυθμίσεις-Ασφάλεια-άγνωστες πηγές και τικάρεις την επιλογή για να ενεργοποιήσεις τις εγκαταστάσεις εφαρμογών πέραν του play store
Και μια τελευταια ερωτηση! Το apk πως το περναω στο τηλεφωνο?
Sent from my iPhone using Tapatalk