Πρώτη πλατίνα κι εγώ στο Prince of Persia: The Forgotten Sands!
Printable View
Πρώτη πλατίνα κι εγώ στο Prince of Persia: The Forgotten Sands!
5) Uncharted 2: Among Thieves (+ ολα τα single players medals που δεν ειναι trophies)
Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια Δημήτρη που έσπασες και εσύ την 100άρα. Να τα χιλιάσεις να ευχηθώ;
Mafia II
Καλό παιχνίδι με όμορφα σχεδιασμένη πόλη, πολύ καλούς διαλόγους και ατμόσφαιρα 40's & 50's που τσακίζει. Ενίσταμαι όμως για τα collectibles του παιχνιδιού τα οποία είμαι 100% πεπεισμένος ότι είναι αδύνατον να τα βρει κάποιος όλα μόνος του. Να καταλάβω να βάλουν σε ένα παιχνίδι ανοικτού κόσμου collectibles που θα σε κάνουν να τον γυρίσεις όλο, αλλά ας τα βάλουν σε φυσιολογικά μέρη.
Σπύρο το παιχνίδι είναι an offer you can't refuse....!!! χαχα:triniti:
και όχι τόσο γιατί ήτανε το καλύτερο παιχνίδι ever τελικά αλλά είναι Must για όσους αγαπήσανε το πρώτο !
Αν δεν το είχα τερματίσει στο pc από τον Αύγουστο που βγήκε θα το είχα ήδη παίξει και στο ps3 .
To έχω αγοράσει και σκέφτομαι να το ξεκινήσω και εγώ και για τα trophies . Mε guide πόση ώρα σου πήρε τελικά ?
Εγώ δεν το είχα παίξει το πρώτο και δεν ήξερα τι θα δω. Συνολικά χρειάστηκα 27 ώρες.
Εμένα Αντώνη ακριβώς επειδή το 1ο μου είχε αρέσει πολύ, ξενέρωσα με το δεύτερο...
Δεν υπάρχει σύγκριση....
Αυτό εννοώ και εγώ Δημήτρη , ότι το 2ο Mafia δεν ήτανε κάτι ιδιαίτερο (και ειδικά σε κονσόλες από τεχνικής άποψης) αλλά και σαν game συνολικά.
Αλλά όποιοι είχαν τρελαθεί με το πρώτο θα το παίξουν και αυτό παρά τα θεματάκια του ! Το περιμέναμε χρόνια άλλωστε !
Σαφώς και δεν συγκρίνονται στο σενάριο την ατμόσφαιρα και την εικόνα τους , αλλά μην μου πεις ότι το είδες περισσότερο σαν "αγγαρεία" και μονο για τα τρόπαια ? Γιατί εγώ αν και περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα , δεν θα χαλαστώ να το παίξω και στο ps3 ξανά .
Σαφώς κ δεν το παιξα μόνο για τα τροπαια.
Αλλά δεν το ξαναπαιζω ούτε με σφαίρες!!!!
Enstikto congrats για την κατοσταρα.Να τις χιλιασεις.
42.Dragon age 2.απο καποιο σημειο και μετα καταντησε ψυχαναγκασμος.Πολλα τα προβληματα του
Διαβαζοντας τα σχολια απο πανω λεω να αρχισω το mafia 2 που ειανι σχετικα γρηγορη και ευκολη πλατινα.
Thanks Μιχάλη!
Το da τόσο χάλια ε; Δεν το έχω ψάξει γιατί θέλω να παίξω το origins πρώτα. Πόση ώρα σου πήρε;
Το mafia όντως γρήγορο αλλά τα posters παίζει να είναι τα χειρότερα collectibles ever to be seen in gaming...
Ειναι ωραιο παιχνιδια αλλα εχει αρκετα προβληματα.Το πρωτο playthrough το ευχαριστηθηκα.το 2ο ομως.και με τα collectible που εχει με κουρασε πολυ.Το origins αξιζει με χιλια παντως.και με την ultimate edition η πλατινα βγαινει πολυ πιο γρηγορα.Οσο για το μαφια το ξερω.Ποστερ πανω στη σκεπη και δεν συμμαζευεται.
Edit.μου πηρε γυρω στις 60 ωρες
Dead Space 2
^^Congrats! :D
^^Θενξ μαν!
+2 πλατίνες σε star wars republic heroes και PoP forgotten sands...
20. Assassin’s Creed Brotherhood
Dead Space 2
Dead Space Extraction
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια Δημήτρη welcome to the 100th club. Αλλά τι τα θές η Sony δεν δωρίζει τίποτα οι κουφάλες.Στο θέμα μας τώρα.
101. Red Faction : Guerrilla.
Ένα απο τα καλύτερα και απαιτητικότερα παιχνίδια, ένα πραγματικό GtaIV στον Άρη χωρίς τον κωλορώσο τον μισητό.Το πάλευα 24 μέρες τώρα και το μόνο που έχω να πω είναι οτι είναι καθαρά για καθαρούς onliners, απαγορευτικό για τύπου Ζαναε-κονσέρβες παίχτες.
(Ευχαριστώ τους PICOS_APICOS, doors5112, ng21jm, alexyov1 και τον ntountis).