-
68. LEGO Batman 2: DC Super Heroes - 3B
69. LEGO Harry Potter: Years 5-7 - 3B
και τα 2 έχουνε παρόμοια trophies , και βασικά την ίδια λογική που όλα τα collectibles δεν βγαίνουν στο single play αλλά μετά στο free play που πρέπει να ξαναπαίξεις όλες τις πίστες με τους σωστούς χαρακτήρες πλέον γιατί πολλά είναι κλειδωμένα , άλλα χρειάζονται ειδικές δυνάμεις/μαγείες κτλ κτλ .
Πάντως με λίγη πιεση παραπάνω μπορεί κάποιος να το βγάλει και με 3Γ .
Συμπαθητικά και τα 2 by the way..:a068:
-
-
-
Ice Age 4. 2Γ.
Golden Flyer και Golden Plumber εχουν σιγουρα χαλασει τα σχεδια σε πολλους που νομιζαν οτι θα ειχαν ακομα μια ευκολη παιδικη πλατινα. Ψοφος στον κερατα που σκαρφιστηκε τα high scores.
-
17. PES 2012 3A
18. SLY 1 3B
-
ΜΙΒ Alien Crisis. 3Γ.
GOW Chains of Olympus. 3Γ.
GOW Ghost of Sparta. 3Γ.
-
Assassin's Creed Revelations: 3B
-
Dark souls : 1A+
πωπω δεν παλευτηκε!
περιπου 200 ωρες για το πλατινουμ!
και βαλτε μεσα και τη δυσκολια...
οπως ειπα και στο αλλο thread τωρα το εβαλα στην ακρη και ξανα τον χειμωνα οταν βγει το dlc!
-
-
70. Dirt 3 - +2A
στην ουσία για 2 τρόπαια ανεβαίνει τόσο η δυσκολία και για το Online η διάρκεια
71. The Penguins of Madagascar - 3Γ
οκ , είναι εύκολο και απλό , αλλά για παιδικό game μου άρεσε που δεν είναι άλλο ένα arcade αλλά έχει και πολλά στοιχεία puzzle μέσα!
72. Battleship. - 3Γ
Καλή παπαρίτσα ήτανε και αυτή , βασικά δεν μπορώ να αποφασίσω τι ήταν χειρότερο το game ή η ταινία... Both sucks...
Μόνο για πλατίνα όσοι το πιάσουν...
-
(Pou)Star Wars : The Force Unleashed 2. 2Γ.
Ουτε για τα σκουπιδια.
-
73. Resistance: Burning Skies - 3Γ
εμένα μου άρεσε , για πλατίνα μπορείς να το παίξεις στο πιο εύκολο επίπεδο και για αυτό βγαίνει εύκολα και γρήγορα που δικαιολογεί το 3Γ ,
αν το βάλεις όμως στο πιο δύσκολο είναι παλουκάκι ....
-
64. Dead Space 2 1A
Χωρίς υπερβολή ξεκίνησα το hardcore mode 8 φορές. Τις 6 από αυτές έχασα στο πρώτο chapter. Δεν αποδίδω καλά υπό πίεση φαίνεται :)
Παιχνιδάρα!
-
London 2012. 2B.
Στο hard καποια αγωνισματα ειναι για πολλεεεες επαναληψεις. Θελει επιμονη και θα βγει.
-
74. Marvel Super Hero Squad: Comic Combat - 3Γ
75. Monopoly Streets - 3Γ
-
Εδώ έχω ακόμα περισσότερο καιρό να γράψω. Ας κάνω λοιπόν ένα update απο την τελευταία φορά (πάνω απο 6μηνο πριν):
151. Spider-man: Edge of Time: 2B
152. Rage: 2B
153. Rayman: Origins: 1A
154. Fallout: New Vegas: 2A
155. Bioshock 2: 2A
156. Metal Gear Solid 3: Snake Eater: 2C
157. The Saboteur: 3A
158. Kingdoms of Amalur: Reckoning: 3A
159. Mass Effect 3: 2A
160. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots: 1A
-
158. Splinter Cell. Chaos Theory. 2B.
Υπαρχουν θεματα με το ΑΙ που σε ορισμενες περιπτωσεις κατανταει γελοιο που πεθαινεις απο το πουθενα ή που σε βλεπει απο απιστευτες γωνιες. Τεσπα ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και με υπομονη και ηρεμια ξεπερνιουνται ολα.
-
πλατιιναρα τη monopoly. 3 ειναι σιγουρα. οσον αφορα Α, Β ή Γ δεν μπορω να πω γιατι το ειχα παρατησει απο τον απριλιο του 11 και το ξαναπιασα για να παρω τα online με τη βοηθεια του αντωνη (Thanks κ παλι man), οποτε και τελειωσα με οτι αλλο ειχε μεινει.
δυσκολο παντως δεν ειναι, περα απο 1-2 χρονοβορα τροπαια.
-
-
76. Back to the Future the Game - 3Γ
77. Motorstorm RC - 1B+ PS VITA
78. Motorstorm RC - 1B+ PS3
Το back to the future απλό κ γρήγορο , (Προσοχή, μόνο η retail version έχει πλατίνα όχι τα επεισόδια από το psn)
Το RC πολύ καλό game εφόσον σου αρέσει η κάμερα κ ο χειρισμός του (μου θύμισε έντονα τα micromachines στο pc πολλά χρόνια πίσω)
Για την πλατίνα τώρα , όποιοι νομίζουν πως θα είναι παιχνιδάκι λόγω του είδους (και εγώ μέσα σε αυτούς ήμουνα) θα γελαστούν...:hysterical:
Είναι πολύ πιο δύσκολο από το τελευταίο "κανονικό" motorstorm apocalypse και θέλει πολλές προσπάθειες για να κάνεις συνέχεια καλύτερους χρόνους!
Το προτίμησα στο ps vita λόγω ότι με βόλεψε καλύτερα να έχω πιο κοντά και όπως θέλω την οθόνη μιας και μου φάνηκε έτσι να οδηγώ με περισσότερη ακρίβεια στις κινήσεις μου απ΄οτι στο ps3 (γούστα είναι αυτά..)