Use the force Raistlin! :a045fgf:
Printable View
Ααααα είδες αν έχεις καιρό νασχοληθείς με παιχνίδι που δεν είναι με αμαξάκια τι παθαίνεις??? είχα κ χαμηλωμενη τη φωνή.τούμπανο όλα δηλαδή. Θα το ξαναδω με την πρωτη ευκαιρία.μπράβο ρε παιδιά.Η Σκοτεινή μαγεία μαζί σας ναναι.
Epic game, is EPIC!
Το άρχισα το προηγούμενο τριήμερο και έχω χάσει επαφή με φίλους, γκόμενες, οικογένεια, φαγητό, ύπνο...blah blah...
Θα επανέλθω, αλλά προς το παρόν πρέπει να το συνεχίσω :a010bg:
Πες μας τι class παιζεις ετσι απο περιεργεια? Εγω οπου ναναι τελειωνω το 4ο πλaythrough με τον adept ή μαλλον την adept μου γιατι ειναι γκομενιτσα! :)
Πρεπει να ομολογησω οτι ο adept δεν μου αρεσει και τοσο και δειχνει underpowered σε σχεση με αλλα classes. Μεχρις στιγμης απο τα playthrough και τα classes που εχω δοκιμασει, η σειρα παει ως εξης απο το πιο ισχυρο class στο πιο αδυναμο.
Vanguard>Infiltrator>Adept
Υποθετω οτι απο αυτα που διαβαζω και στα φορουμ του ΜΕ, ο Soldier πρεπει να ειναι ή στην κορυφη της λιστας οσον αφορα την δυναμη ή 2ος μετα τον vanguard. Οπως και να εχει ομως ο soldier ειναι απλα pew pew, ενω ο Vanguard ειναι εκρηκτικη μιξη οπλων και biotics! :)
Είχα παίξει 2 playthrough το 1ο παιχνίδι στο Xbox με Soldier γιατί γούσταρα τρελά rifles και το είχα ευχαριστηθει απόλυτα. Σαν εμπειρία με είχε ξετρελάνει και περίμενα πως και πως το 2ο μέρος. Παρόλο που λοιπόν πήρα το ME2 στο Xbox σχεδόν στο launch date, επειδή είχε συμπέσει με κάποια άλλα games που έπαιζα στο PS3, δεν αξιώθηκα ποτέ να το παίξω και έπιασε σκόνη στο ντουλάπι.
Το πήρα για το PS3 για τη συλλογή και φυσικά από τότε που μπήκε το δισκάκι δεν βγήκε ποτέ.
Όσον αφορά την ερώτησή σου, προτίμησα Vanguard (ομολογώ διαβάζοντας παλαιότερα δικά σου ποστ, χαχα) αλλά να πω την αλήθεια μου λείπει λίγο το pew pew, κι ειδικά στο hardcore επίπεδο που παίζω, λόγω έλλειψης firepower βλέπω αρκετές φορές οθόνη game over! Αλλά τι να κάνεις, είναι τόσο καλό που θες ξανά και ξανά και ξανά....
Παιδια το πηρα σημερα!!
Δηλαδη...πριν λιγα λεπτα.
Ειχε μινει 1 και προλαβα(μπηκα στο μαγαζι στις 19:58 :P).
Ευτηχως τα ταμια εκλειναν 20:05 και προλαβα να ριξω καποιες ματιες και στα αλλα παιχνιδια!!
Υποπτοι για την αγορα μου ηταν πολλα πραγματα.
Οι εξαιρετικες βαθμολογιες που περνει,τα DLC που εχει μαζι,οι φοβερες αποψεις σας και πολλα αλλα...
Απο την αλλη,τα παιδια που με εκαναν να ξεγυγω απο το διλλημα Mass Effect 2 ή Dragon Age 2 ηταν ο Valkyre και ο Enstikto.
Ευχαριστω παρα πολυ τα παιδια για την βοηθεια τους,ηταν πολυ πολυτιμη! :)
Aπο σημερα ή αυριο λοιπον,θα μπω κι εγω στο κοσμο του ME. :P
Ξερω,ξερω σας κουρασα αλλα αλλη μια μικρη ερωτηση:
Ποια class λετε να διαλεξω;
Θελω κατι σε δυνατα οπλα,αλλα οχι μονο shooter.
Για tech δεν ενδιαφερομαι και πολυ.
Στο demo πηρα Soldier,και μου αρεσε πολυ αλλα ακουω πολυ καλα λογια και για Vanguard...
Ολες οι προτασεις,καλοδεχουμενες!
Ο Vanguard ταιριαζει σε αυτο που ψαχνεις. Και οπλα και biotics! :) Δοκιμασε και δεν θα μετανιωσεις!
Δηλαδη ο Soldier δεν ειναι ετσι;
Και κατι αλλο...Το προβλημα με τα save files εχει διωρθοθει με ενα patch(απο οτι εχω ακουσει)...Αυτο πρεπει να το κατεβασω καπως απο psn ή οταν βαλω το παιχνιδι θα μου το βγαλει απο μονο του;
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!! :)
Μαλλον,θα το ξεκινησω τωρα...
Ωχχχχχχ,γα#$&*** εχω δεν θα προλαβω..θελω να παραγκεικω πιτσες!!
Θα δουμε.
Ωχ...sorry για το τριπλο post...ειχα πατησει post quick reply και δεν μου εδειχνε οτι το ποσταρε και ερχομουνα και το παταγα μετα απο λιγα λεπτα(δηλαδη μου ειχε οτι φωρτονει...)
Αν μπορει,καποιος mod να σβησει τα 2.
Και παλι συγνωμη.
Eυχαηθητε μου καλη τυχη!!
Παω επιτελους να το βαλω!!
Αλλα..πρεπει να γινει και το install,πρεπει να κατεβασω και το patch...ελπιζω να μην αργησει.
Το πιθανοτερο ειναι να ξεκινησω με Vanguard,καθως οπως μου ειπαν καποια παιδια(ευχαριστω πολυ :) ) υπαρχει μια μιξη Shooting-Biotics κ.τ.λ.
Παω!!
Ωχ.. Αν δεν εχεις κανει τις εγκαταστασεις σε καμια ωρα θα αρχισεις..
Λοιπον το patch δεν νομιζω να το κατεβασα(κοπηκε η συνδεση-ασυρματη-και οταν ξαναεβαλα το παιχνιδι δεν μου εβγαλε ενημερωση)αλλα αλλο εινα το θεμα...
Μια χαρα το game,μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ(class Vanguard πηρα)αλλα ρε παιδια...
που ειναι το interactive comic?
Παιζω 2 ωρες,εχω φτιαξει χαρακτηρα και ειμαι εκει που παω να μιλησω στον illusive man και δεν μου εχει βγαλει κανενα comic...
Τι γινετε;
^^ Eπειδη δεν κατεβασες το patch, γι αυτο! Τωρα και να το κατεβασεις πρεπει να ξεκινησεις απο την αρχη. Αλλα σιγα δεν εχεις προχωρησει και ιδιαιτερα στο παιχνιδι.
Γαμ*****!!
Οχι οτι ειχα προσχωρησει πολυ,αλλα εφτιαχνα 35-40 λεπτα τον χαρακτηρα μου!!!
Τελωςπατνων,και το εκανα quit το παιχνιδι αλλα...δεν μου εμπενε psn!!(Γιατι ηταν 49%-το ειχα 1 ωρα-και μου κοπηκε η συνδεση και τα πηρα λιγο).
Παντως,σοβαρα το παιχνιδι ηταν τελιο!!!!
Τελωςπαντων,να κανω delete το συγκεκριμενο save file;
ή δεν χρειαζετε;
Ευχαριστω για την απαντηση :)
Σβησε και αρχισε απο την αρχη καλυτερα. Αν θελεις να συνεχισεις και στο 3 θα παιξουν καποιο ρολο οι επιλογες που θα κανεις στο κομικ. Και στο 2 υπαρχουν επιρροες. Αρχη εισαι ακομα οπως ειπε και ο Δημητρης οποτε no biggie..
OK,ευχαρστω :)
Delete θα κανω και μετα new game...αλλα μαλλον αυριο.
BioWare teases ME2 Arrival DLC with screen
Quote:
BioWare’s started teasing the final DLC pack for Mass Effect 2, known as Arrival, with one single screen for the DLC.
http://images.vg247.com/current//201...-2-arrival.jpg
It was released on the developer’s Facebook page last night.
The content hasn’t been formally announced yet by EA, but has been teased recently with a single leaflet in copies of Dragon Age II.
It’s thought the DLC will bridge the gap between Mass Effect 2 and Mass Effect 3 ahead of its upcoming holiday release.
BioWare’s promised to release a new screen tomorrow” if the current shot reaches certain targets.
* oh oh oh oh excited excited excited*
ΥΓ: Please Bioware, whoever was in charge of Dragon Age 2, keep him away from Mass Effect 3 team, thank you very much... kkthnxbye