Kαλο το κειμενο αλλα υπερβολικο σε ενα βαθμο μετα απο ενα σημειο, ωστε να τρομαξει τελικα καποιον που εχει σκυλο ή γατα και να πρεπει να το στειρωσει οπωσδηποτε. Μια απλη ερμηνεια της λεξης στειρωση αρκει νομιζω για να καταλαβει κανεις το τι ειναι, πως γινεται στα ζωα, ποτε πρεπει να γινει και τελος. Ολα τα αλλα ειναι σεναρια, απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι μεν φιλοζωοι και προφανως ειναι και σε οργανωσεις προστασιας αδεσποτων, ωστε να γνωριζουν ολα αυτα τα στοιχεια και σιγουρα εχουν την επαφη με τοσα πολλα ζωα εγκαταλελειμενα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να φτανουν στο συμπερασμα να γνωριζουν καλυτερα και να προτρεπουν με τετοιον τροπο στο τι πρεπει να κανει ο καθενας με το σκυλο ή τη γατα του και ποτε θα πρεπει να τα στειρωσει.
Εγω δεν ειμαι κατα της στειρωσης, αλλα θα πρεπει να υπαρχουν και οι λογοι στο να προχωρησει κανεις να κανει την στειρωση. Οχι αντε και πηραμε σκυλο/γατα να παμε να το στειρωσουμε κατευθειαν. Ειμαι κατα σε συγκερκιμενους τροπους στειρωσης με χημικα μεσα οπως και χαπιων με σκοπο την αποβολη. Κανει κακο στο ζωο η στειρωση με αυτον τον τροπο.