''Βάλτε στην παρέα των banned spam bots και αυτό εδώ το καημένο
BestForumTeam''
tade efi.............http://www.pame.gr/images/news/roufianos.jpglooooool!!
Printable View
''Βάλτε στην παρέα των banned spam bots και αυτό εδώ το καημένο
BestForumTeam''
tade efi.............http://www.pame.gr/images/news/roufianos.jpglooooool!!
αχαχαχα
lol
Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε rep? Πως μπορούμε να κάνουμε το rep που δίνουμε να έχει σημασία?
Νομιζω οτι οποτε ευχαριστεις καποιον, ανεξαρτητως του ποσο rep του δινεις ως ποσοτητα, εχει οση σημασια χρειαζεται!Το σημαντικο ειναι να ακουσει το ευχαριστω καποιος οχι να μεγαλωσει το νουμερο! :)
Για να απαντησω ομως, παιζει ρολο του ποσο καιρο εισαι στο φορουμ , ποσα ποστς εχεις, κλπ κλπ.
Μην σε απασχολει ομως, πες εσυ το ευχαριστω και ειναι αρκετο ειτε του δωσεις 1 ρεπ ειτε 10 ειτε καθολου στην τελικη :)
Και το θεμα ειναι ακομα ποιο πολυπλοκο απο αυτο που περιγραφει ο valkyre, γιατι αλλη αξια εχει το rep που δινει αυτος για παραδειγμα που εχει μεγαλυτερο συνολικο rep και αλλη εγω που εχω μικροτερο (βασικα για μενα δεν ισχυει , αλλα για ολους τους αλλους με μικροτερο ισχυει)
Τελικά κάθε πότε μπορώ να δίνω rep? Αν και Valkyre έχεις δίκιο. Το ευχαριστώ έχει πολύ μεγαλύτερη αξία.
Μπορείς εάν δεν κάνω λάθος να δώσεις μέχρι έναν αριθμό 20 rep ανά ημέρα (24ωρο), ενώ νομίζω ότι πρέπει να δώσεις σε 10 διαφορετικά άτομα πριν δώσεις ξανά rep στο ίδιο άτομο.
Κάνω edit ένα ποστ μου και θέλω να προσθέσω ένα αρχείο. Πατάω το κουμπάκι για τα attachments αυτό με το συνδετήρα. Επιλέγω το αρχείο το οποίο είναι ένα zip 1mb και μόλις το κάνει upload μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν έχω priviledges. Κάνω κάποια βλακεία?
Εμένα το ανέβασε κανονικά σε νέο post... το έσβησα και θα κάνω edit τώρα για να σου πω...
Προφανώς δεν σε αφήνει να ανεβάσεις κανένα attachment σε ήδη υπάρχον - edited post...Quote:
Nek_Food, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Καλησπέρα,
Έχω ετοιμάσει ένα αρθρό για μια σειρά παιχνιδιών που ξεκίνησε από το Ps2(δεν λέω ποιά:P).Που μπορώ να ποστάρω το αφιέρωμα?
thelo na beneis apo to portal patontas forum me ps3 ke psp mesa
zitao polla?to portal mu aresei emfanisiaka
filika
Εάν υπάρχει πρόβλημα με το PS3, δεν ξέρω είμαι στην δουλειά, δοκίμασε απλά να προσθέσεις το /VB στο τέλος:
http://www.ps3forums.gr/vb
Μία φορά το κάνεις, μετά το αποθηκεύει. Αυτό τουλάχιστον μέχρι εάν υπάρχει πρόβλημα με το PS3 να διορθωθεί.
Γενική συζήτηση για videogames, PC & άλλες κονσόλες
(για να το δουν περισσότεροι)
--or--
PS2 Corner
να κάνω μία ερώτηση; πως δημιουργώ poll; δεν βρίσκω κανένα κουμπάκι δίπλα από το new topic όπως τα περισσότερα forums
Όταν κάνεις νεό θρεντ, κατω απο το πλαίσιο που γράφεις το ποστ, υπαρχει ενα άλλο πλαίσιο που λέγετε "Additional Options" εκει θα βρεις μαζι με άλλες επιλογές και την επιλογή του Poll :D Ελπίζω να τα είπα καλά και να κατάλαβες που είναι, γιατι πολλοι λένε οτι δεν δινω καλές οδηγίες :paperbag: