Γνήσια. Πολύ πιο βολική και ποιοτική και δεν είναι κάτι ακριβό.
30€ έχει, ενώ από άλλους κατασκευαστές έχω δει στα 20-25€
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Η γνήσια βάση, είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Money well spent!
Έστειλα πρόσφατα το ds στην COMETRON επειδή είδα ότι το L2 άρχισε να χάνει και λέω τελειώνει και ο χρόνος μην πάει έτσι. Έγινε αντικατάσταση με κούτα νέο!
Τελικά μετά την αγορά κ δεύτερου επιβεβαίωσα αυτό που έβλεπα κ με το ένα δεν κρατάει περισσότερο με τίποτα από του ps4, τώρα δεν ξέρω τι ρυθμίσεις του έχετε εγώ το έχω όπως ακριβώς το έχουν από την αρχή χωρίς αλλαγές κ κρατάει μισή μέρα το χειριστήριο, ενώ με το ps4 κ λιωμένο κιόλας κρατούσε όλη μέρα.
Μιλάω τώρα για 7-8 ώρες, δεν ξέρω αν κόψω δόνηση μήπως αντέχει περισσότερο, εντωμεταξύ μετά από 3-4 ώρες λέει θέλει φορτίσει κ μέχρι να σβήσει εντελώς περνάνε 3 ώρες
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα πάλι ξεκίνησε να driftάρει ένα DS4 (κοντεύει 4,5 χρόνια χρήσης), το παρόπλισα και πλέον ως 2ο έχω το DualSense.
Η διάρκεια της μπαταρίας νορμάλ μου φαίνεται στα PS4 BC games. Next-gen/PS5 patched δεν έχω πολλά.
@christos
Παίξε μέχρι να σβήσει εντελώς η μπαταρία, ασχέτως του τι λέει η ένδειξη. Που και που θέλει καλιμπράρισμα ο σένσορας της μπαταρίας.
Έτσι κάνω έτσι κ αλλιώς έχω μόνιμα το καλώδιο μπροστά στο USB κ φόρτιζει το ένα, τελειώνει εντελώς (παντα στο ποιο σκατα σημείο όταν παίζω [emoji16][emoji16]), παίρνω το γεμάτο βάζω το άλλο κ έτσι έχω ένα γεμάτο πάντα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το μπροστά η πίσω στο USB, πίσω έχω τον εξωτερικό δίσκο.
Βέβαια υπάρχουν bug γιατί κάνουν κάτι κουλά ώρες ώρες σαν να κολλάει ξαφνικά όταν κάνω μια απότομη κίνηση η να πάει μόνο για ένα ελάχιστο μιλάω στο καινούργιο χειριστήριο (αλλά θέλω να το δω αν όντως έχει κάποιο θέμα το χειριστήριο).
Ο εξωτερικός δίσκος δεν δουλεύει κανονικά κ εκεί έχουμε θέμα κολλάει σε μερικά παιχνίδια ειδικά όταν γινεται Update, τέλος πάντων βλέπω στο τέλος ο εξωτερικός μόνο για backup.
Πρωτη φορα που γουσταρω τρελα το gamepad. Πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης φετος και τα features!
Δεν έχω ps5 αλλά πήγα σε φίλο και έπαιξα λίγο Ratchet n Clank και δοκίμασα και το astrobot. Τέλεια τα γραφικά του Ratchet, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό αν και το έπαιξα πολύ λίγο, αλλά φεύγοντας δεν ήταν τα γραφικά που μου έμειναν στο μυαλό όσο η εμπειρία και η διαδραστικότητα που σου προσφέρεται στο χειρισμό. Πράγμα που δεν το έχει πλέον κανένα άλλο χειριστήριο στην αγορά. Θα είναι πολύ κρίμα αν όλα αυτά τα οποία μπορεί να προσφέρει μείνουν ανεκμετάλλευτα.
Εγώ παρέλαβα PS5 και το χειρηστήριο ειχε θέμα. Ο αριστερός αναλογικος παρουσιαζε μεγαλυτερη αντισταση απο το κανονικο σα να σκάλωνε σε σημεια. Η κινηση δεν γινοταν ομαλά. Εφυγε ηδη Cometron. Πως ηταν η εμπειρία σου με το Service;
Οταν λες άρχισε να χάνει το L2;
- - - Updated - - -
Και εμένα Driftare το Dual Shock 4 και σου εχω καλά νεα. Εαν το ανοιξεις και καθαρισεις το ποντεσιόμετρο θα φυσάει!! Αγορασα τοτε νεο και επισκευασα και το παλιό.
Το L2 πατιοταν πολύ εύκολα σε σημείο που σε fps game έκανε μόνο του στόχευση. Το έστειλα διότι έχανε και από μπαταρία (βέβαια από δικό μου λάθος το έβαλα σε 33w φορτιστή)
Έχει παρατηρήσει κανείς στους αναλογικούς ένα μικρό click που κάνουν όταν αλλάζεις αντίθετη κατεύθυνση (περνώντας από το κέντρο πάντα ); Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά το συζητήσανε πολύ στο Reddit. Δεν επηρεάζει την εμπειρία σου, απλά μπορεί να ακουστεί όταν έχει ησυχία. Αναφέρετε πολύ και όσοι κάνανε αντικατάσταση πάλι το ίδιο θεματάκι είχαν. Δυο Dualsense επιασα στα χερια μου και τα δυο το κάνανε.
Παρατηρήσατε στα δικά σας;
Update: https://www.youtube.com/watch?v=ENN-N4aMdHc
Το δοκίμασα μόλις τώρα και δεν ακούω τίποτα (πρώτη/day 1 παρτίδα), όπως και στο DS4. Ίδιους μοχλούς έχουν από όσο ξέρω, καμία αλλαγή/innovation στο εν λόγω part.
Εντωμεταξύ μια γενική παρατήρηση τώρα: μήπως έχουμε γίνει πολύ ψείρες (ελέω OCD μόδας); :P
Εγώ ρε παιδιά όταν παίζω μπαμ-μπουμ κακό και τρέχω να σώσω την ζωή μου με συνοδεία Home Cinema 7.1, δεν παίζει να κάτσω να ακούσω ούτε καν το coil whine (άααααλλη μόδα αυτή) ΑΝ υπάρχει και ΑΑΑΑΑΝ απαιτεί να κολλήσω το αυτί μου με UHU πάνω στην κονσόλα. Τι διάολο, υπάρχει κόσμος που έχει το αυτί του Superman?!
ΥΓ: Προφανώς δεν μιλάω για τραγικά φαινόμενα τύπου OG PS4/Pro Jet Engine, για το οποίο βγήκε ο Cerny να ζητήσει (έμμεσα) συγνώμη επί σκηνής.
Αρχικά ευχαριστώ που το δοκίμασες και για το feedback σου! Να ξέρεις πως έχω ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD) και όχι μόνο στο χειριστήριο. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο και δε περνάμε καθόλου καλά με αυτά εμείς [emoji28]
Με λίγη έρευνα που έκανα βρήκα πως είναι ένα ζήτημα που υπάρχει στα περισσότερα Dualsense. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λύση, απλά να μην πέσεις σε κάποιο που ακούγεται. Το χειριστήριο μόλις βγήκε από το κουτί είναι ολοκαίνουριο.
Τέσσερα dualsense δοκίμασα μέχρι τώρα και μόνο ένα δεν ακούγεται! (1ης παρτίδας και αυτό).
Νομίζω είναι ελάττωμα που θα το διορθώσει η Sony σύντομα. [emoji2371]
Κι εμενα ακουγεται αλλα οχι παντα.Ειναι οποτε του ερθει η φλασια του
Σε όλα ακούγεται σε κάποια περισσότερο σε άλλα λιγότερο.
Υπάρχουν δυο μοντέλα Dualsense το CFI-ZCT1W (το δικό μας) που είναι το πιο συνηθισμένο και έχει το θεματάκι και το CFI-ZCT1J (Ιαπωνία μεριά) που λένε πως είναι καλύτερης ποιότητας.
Anyway δεν είναι «βλάβη» διότι είναι ακριβής και σταθερό. Δεν driftαρει.
Απλά είναι λίγο περίεργο, ενοχλητικό και σπαστικό για εμάς τους OCD.
Στα δυο DualShock 4 που έχω δεν κάνει κανένα.
https://www.reddit.com/r/PS5/comment...tm_name=iossmf
ZCT1W εδώ.
Μόλις, κυριολεκτικά μόλις, το τέσταρα μόνο και μόνο από περιέργεια.
Απόλυτη ησυχία παντού στο δωμάτιο, έκανα αλλεπάλληλα αντίθετες κινήσεις και σχεδόν το έχωσα μέσα στο αυτί μου.
Τίποτα, κανένα κλικ, κανένας ήχος.
Από τους τυχερούς λοιπόν!Thanκs που το τσέκαρες! Αρα, κάποιοι δε το παρατήρησαν, κάποιοι δε το έχουν. Είναι αρκετό το ποσοστό που clickαρουν οι αναλογικοί πάντως γιατί έχει αναφερθεί πολύ. Ένα άλλο που παρατήρησα ειναι πώς ειναι αρκετά σκληρά στη κινηση τους τα analogs. Είναι βέβαια καινούριο. Σε ένα σημείο του δεξιού αναλογικου (κάνοντας κάτω αριστερά) η κίνηση δεν ειναι τοσο flow οπως στις άλλες κατευθυνσεις αλλα ειναι ελάχιστο. Το νοιώθεις δινοντας τεράστια προσοχη. Επίσης δεν είναι τέλεια ευθυγραμησμένα τα analogs!
Σας είπα ό,τι έχω OCD μη βαράτε... :a014:
Βγάλε από το μυαλό σου (εντελώς βγάλτο) αυτό το "έχει αναφερθεί πολύ".
Το Ιντερνετ έχει μια ύπουλη δύναμη: το τόσο φαίνεται ΤΟΣΟ.
Μπαίνει κάποιος σε ένα φόρουμ, σόσιαλ κλπ.......βλέπει δεκάδες (θες εκατοντάδες?) παράπονα και αυτομάτως αισθάνεται ότι κι εκείνος που έχει το ίδιο παράπονο ανήκει στους "πολλούς".
Σκέψου όμως: στα εκατομμύρια χρηστών.......μερικές δεκάδες (χαριστικά θα πω: εκατοντάδες) χρήστες........είναι ένα μικρό ποσοστό.
Αυτή είναι η ύπουλη δύναμη του Ιντερνετ. Το τόσο μας κάνει να το αισθανόμαστε ΤΟΣΟ.
Βγες έξω στον κόσμο, στον πραγματικό κόσμο - και όχι αυτόν του Ιντερνετ που είναι παραπλανητικός, και άρχισε να ρωτάς για το κλικ του DSense.
Αν λάβεις τα ίδια παράπονα τρύπα μου την μύτη.