Μάζεψα αρκετά χρήματα σήμερα!!Ας είναι καλά το glitch!!
Printable View
Μάζεψα αρκετά χρήματα σήμερα!!Ας είναι καλά το glitch!!
Για ποιο glitch μιλας? εγω ειμαι στην διαδικασια να βρω απο συντριμια το 48-αρι σκαφος, προς το παρον ειμαι μολις στα 31. Η Στολη ειναι στο τερμα, και απο multitool εχω ενα 18-αρι, αλλα δεν πιστευω να μπω αμεσα στον κοπο να ψαξω για καποιο με περισσοτερα slots. Τα elite sentinels τα κανει με τα κρεμμυδακια, ανοιγει θωρακισμενες πορτες με το mining laser, και το Mining γενικα ειναι γρηγορο, οσο για τους κρυσταλους, φου τους κανω και ερχονται τα recources.
To θεμα που εχω ειναι με δυο Milestones, αυτο με τα ζωα που ακομα δεν εχω καταφερει να τα βρω ολα σε εναν πλανητη, και ενα ακομα που ειναι επιβιωση σε extreme πλανητη, το οποιο ειμαι βεβαιος οτι ειναι προβληματικο αυτη την στιγμη.
Βγήκε η 1.04 ακόμα κατεβάζω και δεν ξέρω τι αλλαγες εχει
Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τα 2 αυτα τροπαια πριν το patch ειχαν αλλες απαιτήσεις αλλα τα αλλαξαν για να ειναι πιο δύσκολο το platinum
Για την επιβίωση σε extreme συνθήκες πρεπει να το κανεις χωρις να χασεις και χωρις να φυγεις απο τον πλανήτη που είσαι γιατι μηδενίζει. Μπορείς ομως να εισαι μεσα σε καποιο κτήριο και να περιμένεις κανοντας μετα απο κάποια ωρα heal. Μπορείς να κάνεις save και να συνεχίζεις αλλη φορα, δεν χρειαζεται να ειναι με την μια, αλλα θελει πολυ υπομονη γιατι 8 IRL ωρες που χρειάζεται να περιμένεις ετσι, δεν ειναι και λιγες
Αρκετοι παντως τους εχουν ζητησει να το αλλαξουν παλι ή να το κανουν λιγο πιο ευκολο
Εδώ περιγράφει τι πρέπει να κάνεις. http://screenrant.com/no-mans-sky-un...cation-glitch/
Υπάρχουν και πολλά βίντεο στο youtube, γράφοντας duplication glitch θα τα δείτε.
Εγώ είχα μαζέψει 1.000.000 units και με το glitch έφτασα σε λίγες ώρες τα 24 εκατομμύρια.
Είχα βρει το πρώτο Atlas Stone και με τον τρόπο αυτό το δεκαπλασιασα και το πουλουσα κάθε φορά x10,κερδιζοντας γύρω στα 630.000 units σε λίγα λεπτα..Φυσικά όσο πιο πολλά τα ελεύθερα σλοτς τόσα περισσότερα κανείς duplicate μαζευοντας χρήμα γρηγορότερα!
Εγω παιδια δυστυχως απο αυτα που τελικως διαβασα και ειδα αποφασισα οτι δεν θα αγορασω το παιχνιδι, τουλαχιστον στην παρουσα φαση των 60 ευρω. Με βαση τα γουστα μου και αυτα που ηθελα το παιχνιδι δεν με καλυπτει.
Και ειμαι απο αυτους που δεν θεωρω οτι καταλαβα αλλα απο αυτα που υποσχονταν οι δημιουργοι. Ναι το exploration θελω κι εγω, απο την αρχη αυτο με ενδιεφερε και αυτο με τραβουσε. Ενα τεραστιο ανεξερευνητο συμπαν που με περιμενει να χαθω μεσα του.
Ομως εξερευνηση χωρις ουσια δεν εχει νοημα. Και απο αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι το παιχνιδι προσφερει απειρη εξερευνηση, αλλα δυστυχως με πολυ μικρη ουσια και νοημα. Για να θελω να εξερευνησω κατι και ποσο μαλλον να θελω να συνεχιζω να εξερευνω ενα ολοκληρο συμπαν, πρεπει να υπαρχει και καποιο ενδιαφερον, καποιο κινητρο να με τραβαει να το κανω. Δεν εννοω φυσικα οτι σε ενα αχανες συμπαν θα θελω οπου παταει το ποδι μου να ειναι κατι εντυπωσιακο και ενδιαφερον. Σαφως και περιμενω βαρετες τοποθεσιες, νεκρους πλανητες κλπ κλπ. Ομως, εδω, με βαση ολα αυτα που εχω διαβασει και εχω δει, ακομα και σε ενα πανεμορφο πλανητη να πας, η διαδικασια εξερευνησης ειναι σχεδον πανομοιοτυπη και επαναλαμβανομενη.
Το περιμενα πως και πως αυτο το παιχνιδι μεχρι και 1-2 μηνες πριν οπου αρχισαν να ακουγονται διαφορα ανησυχητικα, και λατρευα το concept και το focus στην εξερευνηση. Ομως η εκτελεση δεν μου αρεσει. Παραειναι "αψυχη" και χωρις μια ιδιαιτερη ουσια που να με κανει να νιωθω οτι οι ανακαλυψεις μου στο συμπαν αυτο του No Mans Sky εχουν αντικτυπο και νοημα ωστε να συνεχισω το ταξιδι μου.
Ισως οταν πεσει η τιμη του να το δοκιμασω καθαρα και μονο γι αυτες τις 3-4 πρωτες ωρες που οπως ολοι λενε σε πιανει αυτο το αρχικο δεος.
Καταπληκτικο σαν τεχνολογια και προσπαθεια απο μια ομαδα 12 (?) ατομων, ομως απο οτι φαινεται χρειαζονται περισσοτερα ατομα για ενα τετοιο τεραστιο και ανοιχτο παιχνιδι ωστε να εκπληρωθει το οραμα οχι μονο των δημιουργων αλλα και αρκετων gamers, συμπεριλαμβανομενου εμου.
Στην τελευταια εκδοση μπηκαν και οι αερομαχιες μεσα στην ατμοσφαιρα πλανητη. Πριν που ειχα δοκιμασει, το παιχνιδιι δεν με αφηνε να μπω στην ατμοσφαιρα εαν ημουν σε μαχη.
Τελικά μετά απο το παραπάνω έρχεται μια ωραιότατη κ@λοτούμπα μιας και 2 μέρες τώρα έχω κολλήσει στη κυριολεξία και δεν το περίμενα.
Μη με ρωτήσετε γιατί, δεν έχω απάντηση. Σίγουρα το όλο "exploration thing" είναι που σε τραβάει και σε κολλάει.
Το παιχνίδι δεν έχει την αισθητική των βίντεο που είχαμε δει στη Ε3 και μετά, αρκετά επαναλλαμβάνονται (ζώα π.χ.), όμως έχει αυτο το "κάτι" που σε βάζει στο τρυπάκι να βρείς κάτι για να φτιάξεις το επόμενο-καλύτερο.
Ίσως επειδη είναι αρχή? Μπορεί.. Για την ώρα όμως το ταξίδι συνεχίζεται και σίγουρα δεν έχω κουραστεί ή βαρεθεί στιγμή.
Conclusion. Μην ακούτε και διαβάζετε τίποτα. Ναι δεν είναι για όλους, αλλά αν δε το παίξετε να του δώσετε την ευκαιρία που του αναλογεί και αξίζει, δε μπορείτε να κρίνετε και να έχετε ολοκληρωμένη άποψη. Και αυτό το λέει κάποιος που πρίν κάτι μέρες έριχνε γέλια τρελά.
Αυτό ακριβώς λέει η μεγάλη πλειοψηφία όσων δηλώνουν ότι τούς αρέσει. Ενώ από την μία βλέπουν τα προβλήματά και τις ελλείψεις, από την άλλη δεν μπορούν να σταματήσουν να παίζουν. Το γεγονός ότι πότε δεν ξέρεις τι θα βρεις όταν προσγειώνεται το σκάφος σου, παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό.
Συμφωνώ.. Έτσι ακριβώς είναι.
Έχει αρκετή δουλειά να κάνει ο Murray με Patch κτλ, όμως εξισορροπείται κάπως όλο αυτό απο το κάθε πλανήτη ξεχωριστά και το ψάξιμο που θα αρχίσεις να κάνεις.
Και δε μιλάμε για 10-20 έτσι? Δε τελειώνουν ποτέ. Εν τω μεταξύ ακόμα παιδεύομαι με το Atlas Pass V1. Έχω κάνει περίπου 5 Jumps αλλά ακόμα δε μου 'χει βγάλει τίποτα. Μήπως μου διαφεύγει κάτι?
Για το που θα βρεις το V1 Pass διάβασε παρακάτω
http://heavy.com/games/2016/08/no-ma...get-one-where/
Έχω δει πολλούς οδηγούς και στο YouTube. Το θέμα είναι οτι μέχρι τώρα δε μου έχει εμφανίσει το Anomaly Detected να προχωρήσω.
δεν ξερω και εγω ποσες φορες εχω πει, fuck it παω τερμα γκαζι για το κεντρο, και παντα κατι θα δω και θα πω, αααα μωρε ας παω σε εκεινο το φεγγαρι ή σε εκεινον τον πλανητη, δειχνει ενδιαφερον, και καπως ετσι περνανε οι ωρες.
Για το atlas pass V1 θα σου εμφανισει καποια στιγμη anomaly και θα το παρεις, μην ανυσηχεις.
Εντωμεταξυ χθες εκανα αποπειρα για να παρω το glitch-αρισμενο extreme survival milestone/trophy , που ειναι το μονο που μου μενει για την πλατινα, και......
πηρα τον πουλο.
Ειχα διαβασει οτι ακομα και μεσα σε κτιριο να εισαι μετραει, και λεω ωραια θα μπω στο κτιριο, θα απενεργοποιησω το power off του ps4 μετα απο μια ωρα, και θα το παρω. Ολα ωραια και καλα, αλλα ειχα ξεχασει εντελως οτι εκτος απο ασπιδα και skins , εχω και ενα life support που και αυτο το κανω recharge, αν και πολυ αραια. Ετσι μου τελειωσε, και πεθανα δεν ξερω και εγω ποσες φορες, γιατι μετα με εβγαζε εκτος κτιριου στο save point. Το αποτελεσμα ειναι οτι περα απο καποια σχετικα κοινα/λιγο σπανια recources, εχασα απο ενα stack απο Calium, και Μurrine, περιπου 50 Omegon, και ενα σχεδον γεματο stack απο radnox.
Ξερω βεβαια που θα το βρω εαν τα χρειαστω, σε extreme planets, αλλα δεν προκειται να μεινω και να τα ψαξω οσο υπαρχει αυτο το glitch, καθως τωρα θα πρεπει να περιμενω (με επιτηρηση) για να περασουν 9 sols, και μετα να αρχισει να μετραει παλι, και θα θελω μετα 8 ωρες για να παρω το τροπαιο.
Να γιατι μου αρεσει τοσο πολυ αυτο το παιχνιδι. Βασικα ημουν σε warp sequence jumps (δικος μου ορος μην αρχισετε και ψαχνετε) και απο συνηθεια (πλεον δεν μου εχει crasharei μετα το 1.04) κανω dock στον σταθμο. Βλεπω οτι ημουν σε Korvax System, και ειπα να δοκιμασω κατι που εχω ακουσει για να βρω τα V2,V3 altas pass. Κατεβαινω στον πρωτο πλανητη, και βλεπω αυτο. Εχω δει ξανα νεκρους πλανητες αλλα κανεναν τοσο ιδιαιτερο, ειχε ακομα και καθαρο ουρανο και εβλεπες τα αστερια, ενω οι κοκκινες θαλασσες του ειναι ανατριχιαστικες.
Attachment 9206Attachment 9207Attachment 9208Attachment 9209
Υ.Γ. νομιζω οτι εδωσα πολυ καταληλη ονομασια στον πλανητη.
Πίστεψε με το κέντρο πλέον το'χω ξεχάσει..! Εσύ μου το θύμισες οτι πρέπει να γίνει και αυτό..
Είναι πιο εύκολο το Trophy να βρείς πλανήτη με High Security και όχι για καιρικές συνθήκες. Απλά μετά κλείνεσαι σε αυτά τα μικρά δίπλα σε Save Points και προσέχεις τη μπάρα ζωής κτλ..
Δε το 'χω δοκιμάσει ακόμα, θεωρώ όμως πως βγαίνει πιο εύκολα.
Πιστεύω πώς δεν αξίζει να χάσω τόσο χρόνο, που δεν έχω κιόλας για να πάρω ένα glitch trophy. Θα περιμένω να το διορθώσουν σε κάποιο επόμενο patch.
Που μόλις βγήκε η 1.05.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone
Υπάρχει αυτό το review...
https://m.youtube.com/watch?v=uTTPlqK8AnY
και υπάρχει και αυτό.
http://unboxholics.com/game-reviews/...n-s-sky-review
Ηθελα να το δω ολο, αλλα το σταματησα εκει που θα μιλαγε για το κεντρο του γαλαξια.