https://www.youtube.com/watch?v=HBsi...EEJfHsn5GX1B1X
https://www.youtube.com/watch?v=qdjrw4djpNQ
http://uk.ign.com/videos/2014/06/11/...n-live-e3-2014
Printable View
Η λεπτομερεια στα γραφικα ειναι απιστευτη για 1ης γενιας τιτλο στο PS4. Τι θα δουμε στα επομενα χρονια πραγματικα?!
Γενικά μου αρέσει αυτό που βλέπω και χαίρομαι που η καθυστέρηση λειτουργεί όντως υπέρ του τίτλου και όχι ενάντια (βλ. W_D). Ακόμη παρατηρώ κάποιες ελλείψεις ίσως και αδικαιολόγητες για το επίπεδο της δουλειάς και της υποτιθέμενης τελειομανίας (π.χ. όταν τουμπάρει η AMG είναι εντελώς flat από κάτω, δεν νομίζω ότι είναι έτσι στην αλήθεια), στο damage (όχι αισθητικό που δείχνει αξιοπρεπές, αλλά στο mechanical/terminal δεν ξέρω αν έχει επιλογές κλπ). Σε κάποια άλλα θέματα, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο λεπτομέρειας και αγγίζουν όντως το τέλειο (αυτό το ingame view με το κρύσταλλο και τις αντανακλάσεις και βρωμιά επάνω του για παράδειγμα). Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλός τίτλος, αλλά μένει να το δούμε και από κοντά, για να δούμε και αυτά που έχουν επιπλέον σημασία όπως χειρισμός και το fun playing & serious playing factors που έχει (και τα δύο είναι απαραίτητα νομίζω).
Χα χα βρε νεκταριε....κ το μπουλονι οταν το ξεβιδωσεις δεν εχει βολτες...
Εδω το forza δεν εχει καν 3d μοντελα στα αυτοκινητα,οταν γυρισεις να κοιταξεις πισω βλεπεις τον δρομο...
Δεν ξέρω πρόσφατα τούμπαρα σε κάνα δυο παιχνίδια το αυτοκίνητο (με αρκετή προσπάθεια το ομολογώ), νομίζω τα Dirt / Grid ανήκουν στην κατηγορία και από κάτω είχαν κανονικό στήσιμο του αμαξιού - πιο απλοποιημένο βέβαια αλλά όχι μία φλατ επιφάνεια. Αυτό με το Forza δεν ξέρω πόσο ισχύει γιατί μέχρι τα Forza 4 και πρώτο Horizon μία χαρά τα θυμάμαι είτε στον καθρέπτη είτε με look back, εκτός και αν είναι next gen amazing stuff του Xbox One αυτό που μου λες. Ωστόσο, θα μου πεις πόσες φορές έχεις σκοπό να τουμπάρεις το αμάξι και κόλλησες εκεί; Καμία και για το damage που πάντα γκρίνιαζα, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές (σε Forza/GT) τρέχω δεκάδες αγώνες μέχρι να αγγίξει το αυτοκίνητο κάπου με δύναμη ώστε να προκληθεί ζημιά, συνήθως αποφεύγω κάθε λογής κοντινές επαφές λαμαρινών κλπ Αλλά δεν παύει να υπάρχει εκεί και την μία φορά που τυχαίνει στις τόσες απλά μου προκαλεί ελαφρώς αρνητική εντύπωση. Στιγμιαία μεν, αλλά ναι όταν δείχνουν απίστευτη λεπτομέρεια σε όλο το όχημα (μέχρι και των μπουλονιών που λες) αλλά ξάφνου βλέπεις αυτό το πράγμα, παραξενεύεσαι και για αυτό αναρωτήθηκα μήπως η AMG όντως έχει από κάτω μία μεταλλική πλάκα τέτοιας μορφής, δεν ξέρω μου φάνηκε ολίγον failed αυτό. Δευτερεύουσας και βάλε σημασίας, δεν έχει νόημα καθώς σίγουρα θα βρούμε άλλα καλύτερα ή και χειρότερα θέματα και πιο ουσιαστικά να ασχοληθούμε όταν θα το έχουμε στα χέρια μας.
Δεν εννοω τον καθρεπτη, αλλα οταν πατας κουμπι να δεις τι γινεται πισω σου
Στο gt5/6 στα περισσοτερα αμαξια βλεπεις κ τα πισω καθισματα κ βλεπεις πιστα κ αντιπαλους μεσα απο το πισω μπαρμπριζ
Kαλα το οτι τα αυτοκινητα απο κατω ειναι επιπεδα ειναι οντως ψιλομλκια οτι και να λεμε. Πρεπει να κανουν κατι γι αυτο. Εδω ολοκληρο open world infamous και εχει λεπτομερεστατο παρακαλω το κατω κομματι του αμαξιου.
Εγω παντως εχω σκοπο να οδηγαω κ οι ροδες να εχουν επαφη με την ασφαλτο,οχι να κοιτανε "cloud"
Καλα οκ και αφου εχεις σκοπο να οδηγας ας βγαλουν και τον ουρανο απο πανω σου. Και αφου θες να κοιτας τον δρομο ας βγαλουν και τα γυρω γυρω βουνα να μην σου αποσπουν την προσοχη...
δεν πορκειται να βελτιωθουν ποτε τα παιχνιδια με την λογικη που χρησιμοποιεις. Η καλοπροεραιτη κριτικη μονο θετικα αποτελεσματα μπορει να εχει σε κατι, και αν το τελικο Driveclub τελικα εχει διορθωσει αυτο το μικρο θεμα, δεν νομιζω να ειναι αρνητικο...
Δηλαδη ψαχνεσε να βρεις, κατι το παραμικρο, για ασκησεις την μεγιστη αρνητικη κριτικη
Τωρα μας πειραζει που ειναι φλατ απο κατω το αμαξι.ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!
Κ δεν το λεω μονο για το driveclub,αλλα σε οτι αφορα τη sony, απο παρουσιαση τιτλων μεχρι exclusives, αυτο κανεις...Το ενα σου βρομαει το αλλο σου ξυνιζει
Στο κατω κατω εαν δεν την γουσταρεις υπαρχει κ η m$ με την κονσολα κ τα games της, μπορεις να δωσεις το πλεϊ κ να την παρεις
Χμμμ ναι.... μαλιστα... μας ειπε ο Kritikos MS fanboy και τρολλ... ΜΑΛΙΣΤΑ!
Kritikos, αν θεωρεις ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ (η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο) το να γυρισει καποιος και να πει "καλα το οτι το κατω μερος του αμαξιου ειναι φλατ, ειναι ψιλομλκια αλλα οκ εχουν το χρονο να το βελτιωσουν" μαλλον ειναι προιον της εξαιρετικα fanboy λογικης σου. Αποδειξη αυτου οτι εχεις την ταση για να χειροκροτησεις μια δουλεια της Σονυ, εχεις μονιμως την αναγκη να πεταξεις σποντα για το cloud, το forza, τα 720ρ κλπ κλπ.
Το λοιπον καλοπροεραιτη κριτικη ξαναλεω μονο καλο κανει. Το να γραφεις σαν τυφλωμενος οπαδος και μονο δεν κανει πουθενα καλο. Ακομα θα παιζαμε Uncharted 1.
Και οσο για τις προτασεις σου, σε παρακαλω δεν χρειαζομαι την καθοδηγηση σου για το αν πρεπει να αφησω την Σονυ ή οχι. Ημαρτον τοσα χρονια εδω μεσα με 20,000 και πλεον ποστ να υποστηριζω ενθερμα το PS γενικα, και επειδη εχω καποιες ενστασεις, να βρεθεις εσυ να μου κανεις και υποδειξεις να το γυρισω σε MS. Αλλο και τουτο.... τι αλλο θα ακουσουμε.
Δεν νομίζω να είναι κακοπροαιρετο αυτό που είπε ο Val για το κάτω μέρος του αμαξιού.Εγώ που δεν είμαι racing fan είτε έχει κάτω μέρος είτε δεν έχει, είτε έχουν σκιες τα αμάξια είτε οχι δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Αλλά ενας racing fan λογικό να τα απαιτεί αυτά γιατί είναι πιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα.
Εγώ πχ στα sport games θέλω και η φανέλα να κουνιέται και ιδρώτας να τρέχει στους παίχτες και στα ποδοσφαιράκια να λερωνονται και οι εμφανίσεις οταν κάνει ενα τακλιν(ειδικά σε βροχή) ο παίχτης.Το ξέρω δεν θα μου αλλαξουν το gameplay αυτά αλλά τα θέλω σαν προσθήκες και θα απολαμβάνω ακόμα περισσότερο το παιχνίδι.
Τελικά δεν είναι λίγα τα άτομα που δεν μπορούν να βλέπουν τα ποστ σου και την γκρίνια σου εδώ μέσα Valkyre. Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα κ ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Πριν την Ε3 έχεις αρχίσει και γκρινιάζεις και δεν έχω καταλάβει τον λόγο
@ mihalis
Δεν ειπα βεβαια εγω ποτε οτι θα ηθελα το κατω μερος να εχει την απιστυετη λεπτομερεια, να ειναι σοκ κλπ, αλλα εστω ενα απλο texture ισα ισα, δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο και τολμω να πω οτι στανταρ στην τελικη εκδοση θα το εχουν φτιαξει. Εφοσον τα αυτοκινητα γινεται να τουμπαρουν και να δει ο παιχτης το κατω μερος, ειναι λογικο να μην πρεπει να ειναι φλατ. Απλο ειναι, δεν ειναι κατι δυσκολο. Και εφοσον ακουγονται τα παραπονα και στο GAF ειναι βεβαιο οτι θα διορθωθει.
@ djpar
εχεις δικιο. 2 ειναι. Εσυ και ο Κριτικος.
Και μαντεψε τι αλλο εχετε κοινο....
Το οτι εχω υψηλες απαιτησεις δεν σημαινει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο. Και επειδη εχουμε υψηλες απαιτησεις παιρνουμε γραφικα Uncharted 4, οχι επειδη οτι μας σερβιρουν λεμε ΟΥΑΟΟΟΟ ΣΟΝΥ RULEZ
Για τσεκαρε ποσοι απο το φορουμ σας εχουν πει οτι παραειστε φανατικοι συχνα πυκνα...
Χα χα ναι val επειδη υπαρχουν τα δικα σου ποστ με την γκρινια βλεπουμε γραφικα τυπου uncharted 4!!!
Να πουμε στη σονυ να σου κανει αγαλμα!
Το οτι εχεις τοσα ποστ σημαινει οτι εσυ εισαι ο σωστος κ οτι πεις ευαγγελιο?
Το οτι καποιοι απο εμας εχουμε κ αλλη ζωη κ ενδιαφεροντα,εκτος απο το να ειμαστε ολη μερα στο pc και να γραφουμε σημαινει οτι ειμαστε λαθος?
Καλη συνεχεια κ καλα 100000 ποστ
Μακάρι να μιλούσαν τα άτομα που πρέπει αλλά δεν πειράζει άστο καλή καρδιά.
Εγώ από ότι έχεις καταλάβει δεν έχω πρόβλημα στην απαίτηση αλλά στην γκρίνια,την γκρίνια την έχω συνηθίσει σε γκομενες.
Ναι ρε συ, εχεις δικιο... πρεπει να βγω λιγο εξω, να δω λιγο αερα... να κοψω και τα νυχια μου καποια στιγμη, να δω λιγο φως. Να σπαματησω και το ευαγγελιο...!
Πραγματικα οτι ναναι. Ωριμοτης ΜΗΔΕΝ.
Καλη συνεχεια και εσενα φανατικε μας οπαδε.
- - - Updated - - -
Ειχες απαισιες γκομενες προφανως.
Αλλα οπως ειπες. Καλη καρδια και σποντα.
Αυτα τα κουτσομπολιστικα ειναι που θυμιζουν περισσοτερο γκομενες. Εφοσον δεν σου αρεσουν τα ποστ μου παρε τον κριτικο πηγαιντε για καφε που εχετε και ζωη κι εγω δεν εχω και σταματηστε να ειστε οφφτοπικ.
Εδω δεν ειναι τοπος λατρειας της Σονυ και ο καθενας μπορει να κανει κριτικη εφοσον το κανει χωρις να προκαλει και να κανει flame. Tα παιχνιδια βελτιωνονται μεσα απο το feedback του κοσμου. Ηδη το Driveclub λογο του feedback απο τον κοσμο ειναι εκει που ειναι και δεν εγινε το φιασκο με το PSN που πηγε να γινει.
Βρε παιδια δε καταλαβαινω την αντιπαραθεση ... ο Ανθρωπος στο συγκεκριμενο θεμα εχει δικιο ... δεν επιτρεπεται σε ενα παιχνιδι που το βλεπεις και σου πεφτει το σαγονι ( αφου εχουν βαλει ουσιαστικα την ρεαλιστικη "επιλογη" το αμαξι να φερνει 10 τουμπες ) να γυρναει τουμπα και να ειναι καθρεπτης απο κατω ...
Οσον αφορα για το θεμα αν πολυ απλα δε μας γεμιζει το ματι ενα ατομο το περιφρονουμε απλα ... υπαρχουμε και καποιοι εδω μεσα που μας χαλαει η μανουρα ... οτι θεματα εχετε λυστε τα inbox ...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
δεν ειναι δυνατον να καναν κατι τοσο ωραιο και να το αδικουν ετσι μη βαζοντας ενα απλο texture απο κατω , ας ειναι το ιδιο σε ολα, απλα ετσι χτυπαει ασχημα, ποσο δυσκολο ειναι να γινει αυτο;
Παρη εχεις καμια σχεση με τον Θανο τον ασκητη;ξερεις πολλα για χαζογκωμενες βλεπω!
- - - Updated - - -
Ευτυχώς στην ζωή μου δεν είχα ποτέ χαζο-γκομενες γιατί αυτός είναι ο σωστός όρος,εσύ όμως έχεις την συμπεριφορά του είδους δεν πειράζει καλά κάνεις. Αντε συνέχισε να κλαψουριζεις στο forum κ κάποιος από την Sony θα μπει να δει τα post σου.
Αν θες να πεις κάτι πας στα επίσημα forum όπως στο ειδικό νήμα της guerilla στο site τους όχι εδώ,εδώ αν γκρινιάζεις θεώρησε χαζό γκομενα για μένα κ για πολλούς ακόμα.
Καλή συνέχεια στην γκρίνια σου
Μ$ FTW