Το μόνο που εκρεμεί είναι το gta v, για να δούμε γιατί αλλιώς έχω ξεκινήσει την γνωστή διαδικασία με την φόρμα αν είναι να μην τους την στείλω.
Το μόνο που εκρεμεί είναι το gta v, για να δούμε γιατί αλλιώς έχω ξεκινήσει την γνωστή διαδικασία με την φόρμα αν είναι να μην τους την στείλω.
OK, ενημέρωσέ μας αύριο αν το πήρες.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι το public ενω εχει απο χθες το beyond δεν μου εστειλε και θα το στειλει σημερα υπαρχει λογος που καθυστερουν?
με πηραν χθες το απογευμα αλλα το ειχα κλειστο το κινητο πηρα πισω μιλησα με μια κοπελα και το μονο που ειπε ηταν οτι θα φυγει πεμπτη. το ιδιο πραγμα κανει και το plaisio ενω εχει ενα προιον μπορει να κανει 3 μερες να το στειλει εκει ηταν το killzone mercenary
Παιδια sorry γιατι εχω φαει κολλημα, το videogamesplus.ca τι μεταφορικα εχει? Εχω παραγγειλει πολλες φορες αλλα δεν θυμαμαι καθολου τωρα.
$7.49 CAD
Απο χρόνους παράδοσης πως πάει? Βλέπω έχει καλές τιμές σχετικά.. Δεν το είχα δει καθόλου.
οι φωστηρες απο τα public στειλανε το beyond στην σταυρουπολη αντι για Καστορια. η πλακα ειναι οτι εχω παραγγειλει πολλες φορες
Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που αγοράζει από Amazon UK με εταιρικό ΑΦΜ και μπορεί να βοηθήσει (νομίζω είχα δει ο Nerven είναι ένας :)) έχω τις εξής ερωτήσεις:
1) το ΑΦΜ μπορεί να Ο.Ε. ή απαρέγκλιτα ατομική επιχείρηση;
2) μπορεί συνδεθεί στο όνομα του δικού μου account ακόμη κι αν δεν έχει εκδοθεί σε εμένα (π.χ. η κοπέλα μου έχει εταιρεία με ένα ακόμη άτομο, άρα πρέπει να είναι στο όνομά της)
3) το πιστοποιητικό που λέει για το VAT, από που το παίρνω και σε τι γλώσσα πρέπει να είναι;
4) εάν έχω ήδη κάποια preorder και εντωμεταξύ περάσω το ΑΦΜ και εγκριθεί, αλλάζει η παραγγελία για να γλιτώσω το ΦΠΑ;
Ευχαριστώωωωωω!
Καλά ξηγήθηκες..
Μπα εγώ το άφησα κενό στα σχόλια, σιγά μην ασχοληθώ με τους μαλάκες, φράγκο δεν θα ξαναδούνε.
Γενικά στην Ελλάδα υπάρχει κανένα e-shop που να είναι εκτός skroutz και να αξίζει? Λέω μήπως είναι κανένα και μου ξεφεύγει..
^^ Φώτη σχεδόν με απόλυτη σιγουριά θα σου απαντήσω μονολεκτικά: όχι :silly:
Τhnx Γιώργο! Κι εγώ αυτό πιστεύω! ;)
Λοιπον την πατησα και εγω μαγκες !!!
Μαντεψτε απο που ???
Απο το κωλ$ Ζavvi ρε γμτ !!!!Εχω ξενερωσει παρα πολυ αγρια ! ( gta v btw )
Ακριβως ιδια φαση και με μενα .. Εχουν περασει 22 μερες και ακομη τιποτα .Μου εστειλαν mail για να υπογραψω την form που εχουν για παραγγελειες που χαθηκαν ,αργησαν κτλπ..
Τι να κανω ρε παιδια ? Να μπω στο τριπακι να το στειλω ? Θα βγει ακρη ή τα χασαμε τα λεφτα μας ?
Eπισης υπαρχει και η επιλογη για refund κτλπ μεσω paypal , αν και βλεπω οτι λεει κατι για μετα απο 45 μερες..(Αν το δοκιμασω απο τωρα τι παιζει ? ξερει κανεις ?)
Ενταξει μετανιωνω αισχρα που δεν το παραγγειλα απο κανα dvd.uk ή play.uk που ειναι σταθερες αξιες .. Προτεινω να μπει αυτο το σαπιο site (zavvi.com) στις BLACK LIST του forum !!
Mιλαμε εχω φαει τοσο ξενερωμα που πλεον με "κατεστρεψαν" την ορεξη μου για το gta v !!!
Δεν μπορεί ρε πούστη.. Τι μαλακία κάνανε?? Είναι δυνατόν?? Εμένα με τρελαίνει που γράφει dispatched 16.09.. Λένε ψέματα, δεν εξηγείται αλλιώς..
Παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να τα παραδίδουν αυτοί πχ 16 του μήνα αλλά προγραμματισμένη αποστολή προς διάφορους προορισμούς να έχουν στις 20 ή στα τέλη του μήνα. Το έχω συναντήσει σε αγορές από HONG KONG και έτσι έχουν ελάχιστο κόστος επί μεταφορικών. Μήπως το προτιμούν κ αυτοί για μεγαλύτερο κέρδος και όποτε φτάσει έφτασε;
Ναι έτσι κάνουν αλλα υποτίθεται οτι μέχρι να φύγουν απο Αγγλία και να φτάσουν στην χώρα παράδοσης έχουν tracking.. Εγραφε οτι 23 του μηνός έφτασε Ελλάδα! Εκεί είναι που τρελαίνομαι.. Αποκλείεται σε όλους να κάνανε μαλακία στα ΕΛΤΑ..