Εγώ έπαιξα λίγο (μισή ώρα) το Apotheon και πραγματικά μου άρεσε πολύ. Θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθώ μαζί του, μιας και θέλω να τερματίσω το Evil Within πρώτα.
Printable View
Εγώ έπαιξα λίγο (μισή ώρα) το Apotheon και πραγματικά μου άρεσε πολύ. Θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθώ μαζί του, μιας και θέλω να τερματίσω το Evil Within πρώτα.
Eλεος με το μόλις 1GB του Plus storage για το αυτόματο ανέβασμα των saves στο cloud, :a122:
το Apotheon έχει save μεγέθους 304.1MB σχεδόν δηλαδή όσο είναι όλο το παιχνίδι.
lol. Νόμιζα ότι κάνεις κάποιο λάθος, δεν το πίστευα με τίποτα ότι όντως είναι 300mb save file και το googlαρα... checks out. Δεν γίνονται αυτά.
Πλακα κανετε ολο το παιχνιδι λεει οτι ειναι 544ΜΒ και εχει 300ΜΒ save.
To indie Helldivers ίσως να είναι ένα από τα "δωρεάν" παιχνίδια του Μαρτίου.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.enternity.gr/Article/Game...τιο/28614.html
https://www.youtube.com/watch?v=dNe3su_ZyCw
Moυ ηρθε δωρεαν theme του Elolve, εσας?
Aντώνη δεν σου ήρθε mail?
Μόλις τελείωσα το Apotheon και είναι πολύ ωραίο και ιδιαίτερο συνολικά.
Αλλα ναι...300MB save file. Τραγικότητα. Επίσης είχα πάρα πολλά κρασαρίσματα όσο έπαιζα. Ευτυχώς δεν μπλέχτηκε κανένα save κλπ.
Τώρα που ανέφερες το Apotheon και τα 300ΜΒ save...
Δεν μου ανέβαζε κανένα καινούριο save,
έβγαζε σφάλμα γιατί έφτασε στο όριο του 1GB με το Apotheon,
το διέγραψα και τώρα δουλεύει πάλι το αυτόματο upload
αλλά αυτό σημαίνει ότι έχω ελεύθερο χώρο μόλις 300ΜΒ που θα γεμίσει το πολύ σε 2-3 μήνες.
Πριν ένα μήνα μάλιστα είχα ξεκαθαρίσει το cloud από τη σαβούρα (κάτι save από beta ή παιχνίδια που τα έπαιξα 5 λεπτά και τα διέγραψα) αλλά πάλι γέμισε.
Εχω πλέον επιστρατεύσει στικάκι σε fat32 γιατί δεν γίνεται δουλειά έτσι με 1GB, την αρχή θα την κάνουν τα Walking Dead που είναι από 70MB έκαστο.
Ψιλοκαταστροφη η δευτερη εικονα.... :)
Το theme του order ανέβηκε στο δικό μας store ;
Εγώ με τέτοια μεγέθη δεν πρόκειται να ασχοληθω καν με upload. Όπως είπες και συ στικάκι και ολα οκ. Το Apohteon είναι το πρώτο game που παίζω σε PS4 και με το save file του τα έχασα είναι η αλήθεια. Γενικά παίζουμε σε τέτοια μεγέθη τώρα; Δεκάδων megabytes;
Yes :)
πωω τι παιχνιδαρα το rogue legacy
ενιωσα να με βιαζουν οπως με βιαζαν στο dark souls
παιζει να βρουμε πουθενα το theme του evolve?ωραιο δειχνει..ειδικα η πρωτη εικονα!