Δεν το έχω δει, αλλά η ανέκφραστη κοπελιά αποκλείεται να είναι χειρότερη από τον ανεκδιήγητο:
http://cdn.smosh.com/sites/default/f...anu-reeves.gif
Δεν το έχω δει, αλλά η ανέκφραστη κοπελιά αποκλείεται να είναι χειρότερη από τον ανεκδιήγητο:
http://cdn.smosh.com/sites/default/f...anu-reeves.gif
^^ Ξερεις κατι δεν εχεις αδικο κι εγω αυτο πιστευα, αλλα ρε φιλε ετυχε και εμαθα λιγα πραγματα για την προσωπικη ζωη του Κιανου και πραγματικα τον λυπηθηκε η ψυχη μου... ο τυπος εχει περασει μερικα πολυ τραγικα γεγονοτα στην ζωη του, πασχει απο καταθλιψη (και πραγματικα δικαιολογειται ο λογος που το εχει καθως εχασε γυναικα και παιδι σε αυτοκινητιστικο) και κατα τα αλλα φαινεται απο τις πραξεις του να ειναι πολυ μετρημενος ανθρωπος και καμμια σχεση με το κλασσικο μοτιβο celebrity superstar ισα ισα που το απεχθανεται και το εχει εκδηλωσει ουκ ολιγες φορες δημοσιως αφου πανια δινει συνεντευξεις και συμμετεχει σε τυπικες celebrity μλκιες.
Ειλικρινα τον συμπαθησα μετα απο αυτα που εμαθα...
Για οσους ενδιαφερονται, ο "Δικτατορας" κυκλοφορει σε αψογη ποιοτητα!!!!!
να το δειτε....χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμ ουτε καν αυτο το ειδος γελιου ειναι απαραδεκτο
μπήκα στην πρίζα λόγω Πάρη και είδα το μεσημέρι το Battleship.
αν εξαιρέσω τα CGI, μερικές ατάκες 2000ς και τα μαλλιά των πρωταγωνιστών......
ε, θα έλεγα ότι είδα μια action/blockbuster movie 80τιλα του κερατά!!!!!
το ευχαριστήθηκα: ανάλαφρη μπαρουφίτσα, η οποίως όμως το αναγνωρίζει γι αυτό δεν παίρνει και πολύ σοβαρά τον εαυτό της (δεν εστιάζει σε χαρακτήρες ιδιαίτερα, δεν προσπαθεί να έχει τρελό σενάριο / εξηγήσεις), απεναντίας ξέρει ότι είναι ανάλαφρη ποπ κορν ταινία......και προσέχει να παραμείνει στην ισορροπία αυτή.......χωρίς να το γμήσει στο slow motion, sex, ατάκες κουλτούρα + βια λες και βλέπεις βίντεο κλιπ τραγουδιού teenager στο MTV (πχ τα Transformers έτσι μου φάνηκαν).
επίσης, και η μουσική θα έλεγα ότι μοιάζει με ταινία των 80ς, γιατί όλη είναι από τέλη 60ς - μέσα 70ς (πλην του Hard as a Rock, των AC/DC που είναι 90s).
Joss Whedon Signs On to Direct, Write 'Avengers 2'
:a049::a049::a049:Quote:
Joss Whedon has signed to write and direct "The Avengers 2," Disney Chairman Bob Iger said Tuesday.
In addition, Whedon will create a "Marvel-based" series for ABC, Iger said during a conference call with analysts.
Whedon wrote and slid behind the camera on "The Avengers," which Iger called a "phenomenal success" during the call. The adaptation of the Marvel Comics series has grossed nearly $1.5 billion worldwide.
PROJECT X
AΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!
τι ταινια ειναι το project X?
Φαντασου την καφρίλα του Hangover, του Euro Trip και του American Pie σε μια ταινία!!!!! Nuff said!!!
καταλαβα ατελειωτο γελιο μεχρι δακρυων..!
Περισσότερο θα έλεγα ότι μένεις με το στόμα ανοικτό!!!!!! Λες: "'νταξει, δε γίνονται αυτά!!!'"
με βαζεις σε πειρασμο να την δω..!
Δες την... ΧΘΕΣ!!!!
Ειδα χθες το Project X μεγαλυτερη πατατα δεν εχω ξαναδει το Hangover ειναι για Oscar σε σχεση με αυτο οσο για την camera view σε στυλ Cloverfield :a098: :a098: :a098:
Eλα ρε... Δεν ειπα οτι ειναι οσκαρικη ταινια. Ειπα οτι ειναι μια καφροταινια που γινονται απιστευτα πραγματα μεσα και αξιζει να τη δει κανεις.