Ο ίδιος που μου την έριξε 3 μήνες πριν (και κρατάει ακόμα). Τον έστειλα στο διάολο και μάλλον βρήκε εσένα "πελάτη"!
Printable View
Ο ίδιος που μου την έριξε 3 μήνες πριν (και κρατάει ακόμα). Τον έστειλα στο διάολο και μάλλον βρήκε εσένα "πελάτη"!
Καλημερα παιδες οχι οτι ειμαι κολλημένος με το Star Wars κ το PlayStation αλλα αυτη ειναι η τούρτα που μου κάνανε στα γεννεθλια μου !
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f4cad6828d.jpg
May the force be with you
Εντάξει είναι απαιχτη φίλε. Ο ζαχαροπλάστης έκανε απίστευτη δουλειά. Ήθελα να ξέρω πως κατάφερε το χειριστήριο τόσο επιτυχημένα και από που προμηθεύτηκε τη πάστα για την εξωτερική επικάλυψη που έβαλε στη "κονσόλα". Λογικα πρέπει να ειναι αμυγδαλοπαστα.(margipan νομίζω λέγεται και τυπωνεις ότι θες επάνω της. Δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα πάντως )
Χρόνια Πολλά επίσης!!!!
Ευχαριστω φιλε μου. To χειριστήριο τα έσπαγε όντος! Αλλα και το σχήμα και ολα απο πλάι κ γενικα την εκανε εσοχές κουμπιά μεχρι κ τις γρίλιες απο πισω ! Τωρα το πως δε ξερω :/
May the force be with you
Χρονια Πολλα και απο εμένα!!!
Που σου έφτιαξαν την τούρτα; Εαν εχεις θέμα να το πεις εδώ, λόγω διαφήμισης, δέχομαι και πμ. :P
Ζαχαροπλαστείο στην καλλιθεα Ζάχαρη λεγετε.
https://www.facebook.com/stratos.michalakis.7?fref=ts
Ευχαριστω πολυ!!!!!
Μει δε φορς μπι γιθ γιου!
Η τουρτα ελεγε σαν γευση?
Απο συνοικιακο καταστημα παω να αγορασω 2€ ξηρους καρπους, απο τον συγκεκριμενο εχω ψωνισει αρκετες φορες τετοια ποσα, και παντα κοβει αποδειξη. Παω σημερα, και βλεπω την ταμειακη να λειπει, και να ειναι μονο το συρταρι, πιθανα καποια βλαβη θα επαθε φανταστηκα. Μου βαζει που λετε κανονικα τα φυστικα, και βγαζει μπλοκακι και κοβει χειρογραφη αποδειξη!!!! ναι ναι ναι για 2€ μου εκοψε χειρογραφη, ενιωσα λες και ειχα μεταφερθει σε καποια αλλη χωρα, π.χ. Ιαπωνια.
Συνηθως στους περισσοτερους ειναι παντα ''χαλασμένη'' και δεν εχουν χειρογραφες αποδειξεις.
Κανονικά ολη έχουν τετοιες αποδείξεις αλλά κανένας δίνει, χαλασμένη μηχανή δεν μου έχει συμβεί αλλά χωρίς ρεύμα πολλές φορές.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σωατό αυτό είναι αλλά πλέον που είναι αθεώρητα όλα το να κόβει κάποιος ΑΛΠ ίσα ίσα που τον βολεύει αν θέλει να πουλάει μαύρα, τελειώνει το μπλοκάκι το πετάει και δεν παίρνει κανείς χαμπάρι ενώ η ταμειακή γράφει και δεν ξεγράφει.....ΑΝ γράψει.
Και η ταμειακη ξεγραφει αλλα θελει χερι.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκεφτομαι πως γινεται μια τοσο αμπαλη χωρα οπως η Ελλαδα να ειναι τοσο πορωμενη με το ποδοσφαιρο... Δεκαδες αθλητικες οπαδικες εφημεριδες, εκπομπες, βανδαλισμοι και παθος για ενα αθλημα που το εθνος -λιγο πολυ- ειναι ΓΤΠ.
Δεν είναι πορωμένη με το τόπι. Είναι απλά πορωμένη. Με κάτι, οτιδήποτε αλλά με κάτι. Τυγχάνει να είναι το τόπι που είναι και εύκολα προσβάσιμο. Πρόκειται περί "μετατρεπτικού" ζητήματος και εναπόκειται στον βαθμό ωριμότητας της μάζας και των ατόμων που την αποτελούν. Και εν συνεχεία φυσικά την "βιομηχανία" που έχει στηθεί.
Ξέρω ότι γελάτε αλλά... λέω αλήθεια.
Συμφωνω απολυτα !!!! Πραγματικα ο Ελληνας ειναι περισσοτερο πορωμενος με το γιατι εφυγε ο Νινης απο τον Παναθηναικο και ποσα λεφτα παιρνει ο Καμπιασο, ποσα πεναλτι εχει εκτελεσει ο Φορτουνης, παρα για το γεγονος οτι ο Μαμουτε δεν μποορει να κανει ουτε κοντρολ. Αντιστοιχο παραδειγμα πορωσης ειναι η Αργεντινη , αλλα εκει βλεπουν ΜΠΑΛΑΡΑ.
Ειλικρινά δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ! Λες και διάβασα κινέζικα, σε ελληνική απόδοση! Τυγχάνω να είμαι ένας από τους τυχερούς που δεν είμαι πορωμένος με οτιδήποτε (φανατικός εννοώ). Ουπς, λάθος! Με τις όμορφες υπάρξεις, ναι είμαι! (αλλά αυτή την........πώρωση πιστεύω ότι την έχουμε όλοι).
Σκέφτομαι ότι είναι πανέμορφη εμπειρία να επιστρέφεις στη δουλειά μετά από ρεπό και να ακούς τέτοιες φωνές από το αφεντικό που να κοντευεις να πάθεις ρήξη σπληνας.
Δεν αποτελουσα εγώ την αιτία του ξεσπάσματος αλλά μας πήρε οοοολους η μπάλα......
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου, εχει κανεις ιδεα τι σημαινει να εισαι ελευθερος επαγγελματιας αυτο τον καιρο; Ολα τα μετρα εναντιον μας ειναι. Ο στοχος ειναι να σε κλεισουν για να γινεις κι εσυ υπαλληλος πολυεθνικης
Δεν μιλαω για ελευθερο επαγγελματια. Μιλαω για μετοχο εταιρειας ο οποιος εκτελει χρεη δ/σ.
Απλα ειναι αξεστος και εχει πολλα απωθημενα.
Αστα... Το μονο καλο ειναι οτι εχοντας δουλεψει μαζι του δεν με φοβιζει πια κανενα αφεντικο/διευθυντης.
Επισης μαζι του εμαθα να προσεχω και το παραμικρο για να μην εχω δυσαρεστες καταστασεις αργοτερα..
Τουλαχιστον ηταν καλο σχολειο αν και λιγο (εχμμμ) extreme....
Ε όταν λες να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου αυτό δεν εννοείς;;;.....anyway ακριβώς το ίδιο (να επιβιώσουν) προσπαθούν να κάνουν όλοι και πολλοί είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από κάποιους ελεύθερους επαγγελματίες, όλοι έχουν νεύρα λόγω της κατάστασης που ζούμε τόσα χρόνια και το βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, τις δημόσιες υπηρεσίες παντού, στο τσακ είναι όλοι να πλακωθούν δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουν.
Υ.Γ.: Οι ψεκασμοί δεν μας πιάνουν τελικά τσάμπα πετάνε τα αεροπλάνα.
Ο συγκεκριμμενος Δ/Σ που αναφερθηκα ΔΕΝ προσπαθουσε να επιβιωσει...
"Ετρωγε" μαλλιστα χρηματα της εταιρειας με καθε τροπο (μαζι με αλλους συγγενεις & συνεργατες) μεχρι που πηρε αυτο που του αξιζε...τον πουλο απο την εταιρεια δλδ.
Τωρα απο οτι μαθαινω ναι προσπαθει να επιβιωσει κανοντας αλλες λαμογιες αλλα τον εχουν παρει πρεφα σχεδον ολοι
και οταν του σωθουν οτι "εφαγε" βλεπω να τον τρωει η μαρμαγκα.
Το θεμα ομως δεν ηταν αυτο.. ηταν τα μειωτικα σχολια, η ψυχολογικη βια & το αγχος που προκαλουσε στο προσωπικο και εν γενει η συμπεριφορα του οταν "προσπαθουσε να επιβιωσει"...
Πόσο βαριέμαι να πάω δουλειά...
Σαν αέρας πέρασαν αυτές οι 5 μέρες...
όπως πάντα έτσι δεν περνάνε αυτές οι μέρες? :)
Μαγικο πρωινο σημερα...
1. Ξυπναω 6:30 επειδη εκλαιγε η μικρη, για να της φτιαξω γαλα.
2. κανω το λαθος να κατσω στον υπολογιστη
3. Βλεπω mail απο το abuse του host μου, που μου λεει οτι φευγουν με το κιλο τα spam απο εναν λογαριασμο.
4. Περναω τις επομενες 3 ωρες μεχρι να λυσω τελικα το προβλημα
5. Πινω εναν φραπε σκετο, για να μην κλεισουν τα ματια μου απο την νυστα.
Μπορούν τα windows 10 να τρέξουν χωρίς εγκατάσταση μέσω USB?
http://mspoweruser.com/how-to-create...or-windows-10/
Ίσως να θέλει μια σχετικά γρήγορη μνήμη flash πάντως.
Ναι, αλλά δεν θέλω να κάνω εγκατάσταση.Θέλω να τα τρέξω απευθείας από το usb.Πχ. Όταν φτιάχνεις ένα ubuntu usb και κάνεις boot έχεις την επιλογή είτε για εγκατάσταση είτε για δοκιμή.
http://www.tecmint.com/wp-content/up...stallation.png
http://www.winbeta.org/news/create-w...ing-windows-10
Λάθος άρθρο :P
Πάντως καλά θυμόμουν για το USB stick ότι θέλει να είναι "ειδικό" (Windows To Go)
Θενξ!
Ντάξει! Είναι απίστευτοι που θέλουν και "certified usb"! Axaxaxaxa!