Εγω αληθεια θα ηθελα να μου εξηγησετε τι γραφικα περιμενατε να δειτε. Οχι να μου πειτε τι δηλωνε ο Cerny κλπ. Επι του πρακτεου τι ειδους ας πουμε μοντελα χαρακτηρων περιμενατε να δειτε. Τι περιβαλλοντα. Δεν κοροιδευω ουτε ειρωνευομαι. Αληθεια αναρωτιεμαι.
Εγω νομιζω οτι η μεγαλη διαφορα στο πως φαινονται τα γραφικα στο επιπεδο που βρισκομαστε αυτη τη στιγμη, η ολη φαση ειναι στο θεμα του φωτισμου. Εκει θα ειναι οι μεγαλες και επιπλεον διαφορες που θα δουμε.
Πολυπλοκοτητα περιβαλλοντων, γεωμετριες κλπ δε νομιζω οτι μπορουν να με εντυπωσιασουν ιδιαιτερα απο εδω και περα. Δηλαδη με εντυπωσιαζουν αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω. Δεν ειναι αυτο που θα ξεχωρισει εδω που ειμαστε.
Επισης κακα τα ψεμματα η CPU του ps5 δεν βοηθαει καθολου. Σκοπος ειναι οχι να εχουμε 2-3 παραδειγματα που να ξεχωριζουν αλλα οσο το δυνατον πιο πολλα. Ομως οσο υπαρχει series S στο ταμπλω καλως ή κακως ετσι θα ειναι τα πραγματα. Αλλα δεν μας φταιει μονο το Series S ειναι η αληθεια καθως η Unreal 5 τα βρισκει οχι απλα σκουρα με τις κονσολες, πολυ σκουρα θα ελεγα. Δεν ξερω ποιος θα πειτε οτι φταιει γι αυτο αλλα ειναι μια πραγματικοτητα και αυτο.
Σε καθε γενια το οπτικο αλμα ειναι καταδικασμενο να ειναι μικροτερο. Εχουμε πλησιασει παρα πολυ τον φωτορεαλισμο. Δηλαδη οταν φτασουμε 100% σε επιπεδα φωτορεαλισμου θα λεμε οτι δεν βλεπουμε κανενα αλμα. Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αλλος νομιζω χωρος.
Τελωσπαντων. Προφανως ανηκω στην μειοψηφια εδω περα. Το αν ομως ανηκω στο ρεαλιστικο κομματι (τηρουμενων αναλογιων της καταστασης της βιομηχανιας, του κοστους παραγωγης και την γενικοτερη οικονομικη κατασταση του πλανητη) των απαιτησεων ή οχι ειναι αλλο ερωτημα.
ΥΓ: κατι τελευταιο. Θα με συγχωρησετε αλλα οτιδηποτε γραφει και λεει οποιοσδηποτε μαστορας ΠΡΙΝ την κυκλοφορια
ενος μηχανηματος τα ακουω τσαμπα και βερεσε..
Αυτο μας ελειπε τωρα. Τα ακουγαμε και για το ps2 και για το ps3 (toy story graphics) και για καθε κονσολα που βγαινει. Ολα ειναι μεσα στο hype και τον ενθουσιασμο.
Σταματαω παντως γιατι δεν λεω και τιποτα καινουργιο λολ :P