Ειχαν απεργίες λες? Δεν το ήξερα.. Αντε να δούμε! Ευτυχώς που έχουμε το Far Cry και η αναμονή έγινε λίγο πιο εύκολη!
Ειχαν απεργίες λες? Δεν το ήξερα.. Αντε να δούμε! Ευτυχώς που έχουμε το Far Cry και η αναμονή έγινε λίγο πιο εύκολη!
αν δεν κάνω λάθος ή χθες ή προχθές κάτι είχαν....
αλλά το λέω και για άλλες φορές όχι απαραίτητα τώρα.
ότι μπαίνουν και αυτά στην συνάρτηση.
Φώτη τα GTA5 από Amazon τα πήραν εδώ και τέσσερις μέρες, δεν φταίνε ούτε οι απεργίες ούτε τίποτα, είναι καθαρά θέμα zavvi,
κάνουν κάτι άλλο, δεν ξέρω τι, για να γλιτώνουν λεφτά από τα μεταφορικά, πάντως απ'ευθείας από Αγγλία για Ελλάδα είναι 4-5 εργάσιμες.
Μαύρο από μένα στο zavvi, αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα.
Στο amazon έβγαινε 53 ευρώ και για να γλιτώσω 4-5 ευρώ κάθομαι και περιμένω σαν μ..... πότε θα ρθει και αν τελικά έρθει.
Oποτε έχω παραγγείλει από Amazon πάντα έρχεται στην ώρα του, πιο πάνω συμφορουμίτης από Thegamecollection.net του ήρθε σε 6 εργάσιμες,
έλεος πια με το zavvi, δεν είναι τυχαίο ότι καθυστερεί η παραγγελία μόνο από εκεί...
Το θεμα ηταν να γινει dispatch ρε γμτ.. Υποτιθεται οτι 16 εγινε dispatch και 1-2 μερες μετα φαινεται απο το tracking οτι το δεμα βγηκε απο τη χωρα.. Θα δουμε..
Το Zavvi χρησιμοποιεί διάφορες μεταφορικές εταιρίες (εδώ και 2 χρόνια), ενώ το Amazon δουλεύει πάντα με Royal Mail (για παιχνίδια).
Αυτά ακριβώς σκέφτηκα όταν διάβασα το ποστ του Αντώνη/litanies περί απεργιών, εκτός και αν κάνουν (από ότι φαίνεται) απεργία οι υπάλληλοι του zavvi! :Ρ
Όχι μόνο αυτό, περιμένω πλέον να μου στείλουν τα περιβόητα mail με τίτλο πχ: "Will we be seeing you again soon?" ή "Is this goodbye?" ....:a122:Quote:
Μαύρο από μένα στο zavvi, αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα.
εννοείται ότι δεν φταίνε οι απεργίες, μιας και θα κάνει εξαίρεση ο ταχυδρόμος και θα μας φέρει το παιχνίδι την ημέρα της απεργίας.
είναι απλά τα πράγματα.
Tώρα δηλαδή τι θέλεις? μας ειρωνεύεσαι κι από πάνω?
Σήμερα το μεσημέρι πέρασε ο ταχυδρόμος κι άφησε φακέλους στην γειτονιά και στην πολυκατοικία μας,
τον ρώτησα γιατί τον γνωρίζω, δουλεύει πάνω από 20 χρόνια στα ΕΛΤΑ και μου είπε πως δεν υπήρχε κάτι για μένα.
Και μάλλον το παρακάτω post δεν το πρόσεξες, έτσι μόνο εξηγείται γιατί από το zavvi δεν έρχονται σε 4-5 εργάσιμες...
Το ΑΝ είχαν απεργία για 1-2 μέρες δεν δικαιολογεί την καθυστέρηση μιας τουλάχιστον ολόκληρης βδομάδας.
Παιδιά τα TheHut/Zavvi ήταν μια χαρά το 2009-2010 που δούλευαν και αυτά με Royal Mail. Δεν είναι τυχαίο.
Αν μίλησα κάπως απότομα ας με συγχωρέσει ο litanies,
είμαι πολύ εκνευρισμένος γιατί έχω παραγγείλει παιχνίδι day 1 και θα το παίξω μετά από ένα μήνα,
ήδη πέρασαν δύο ολόκληρες βδομάδες και δεν γνωρίζω αν και πότε θα έρθει.
Ρε παιδια συγνωμη δεν θελω τωρα να σας εκνευρισω περισσοτερο αλλα με το Zavvi ειναι γνωστη η ιστορια, τα εχουμε συζητησει τοσες φορες, θα επρεπε να μην ρισκαρετε αγορα που σας καιει να το παιξετε day 1 απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Και καλα ο Οδυσσεας δεν ξερω αν εχει προηγουμενη εμπειρια, Χρηστο μαζι δεν τους κραζαμε στον καφε πριν λιγο καιρο? Οι ανθρωποι ειναι για μενα σαφες τι κανουν, σου λενε κυριε πληρωνεις ελαχιστα μεταφορικα αλλα το παιχνιδι το παιρνεις αναλογα με τους χρονους της φθηνης εταιρειας που θα μας το μεταφερει κατι που ειναι εντελως random.
Ειναι τοσο μα τοσο απλο το θεμα.
Οποτε διαλεγει και παιρνει κανεις, προσωπικα δεν εχω αγορασει ποτε ξανα τιποτα απο το zavvi απο περσι που την εφαγα γερα για δευτερη φορα με το Dark Souls (περιμενα σχεδον 2 μηνες) και διαπιστωσα οτι δεν προκειται για κατι τυχαιο. Αν βρω κατι σε τιμη ξεφτιλα και δεν καιγομαι να το παιξω μπορει και να αγορασω, κατι που με ενδιαφερει αμεσα ουτε γι'αστειο.
To γνώριζα, κι εμένα πέρσυ οι 2 τελευταίες παραγγελίες κάνανε πάνω από μήνα και τους ξέκοψα,
απλά συμφορουμίτες ανέφεραν ότι μπορεί να έστρωσαν τα πράγματα γιατί τους ήρθε από zavvi σε 7-8 ημερολογιακές ημέρες
και είπα να δοκιμάσω, ξανά εννοείται ότι δεν τους δίνω ούτε ευρώ και τζάμπα να τα βάλουνε μετά από ένα μήνα που έρχονται ξεχνάς και τι έχεις παραγγείλει.
ναι κ εγω δυο παραγγελιες ηρθανε οκ 10 μερες
Κι εγώ όπως ο Οδυσσέας την πάτησα.. Ειδα που πολλά παιδιά τον τελευταίο καιρό παρέλαβαν σε 7-10 μέρες και λέω έφτιαξε το Zavvi..
Εχουν σπάσει τα νεύρα μου όμως, και ειλικρινά σκέφτομαι να το αγοράσω απο Ελλάδα και να τους το στείλω πίσω.
Ξέρετε μήπως τι ισχύει με το return στο Zavvi? Θα μου βάλουν τα λεφτά πίσω κι εγώ θα πληρώσω τα μεταφορικά για να πάει σ'αυτούς?
Κανονικα εσυ θα τα πληρωσεις αλλα δεν ξερω, ισως αν τους κραξεις λιγο οτι στο καθυστερησαν παρα πολυ κτλ να στα δωσουν.
Returns Policy
Quote:
Cost of returning items
Please note that we can only refund the postage costs for returning an item where:
- we sent you the wrong item, or
- the item is damaged or faulty; or
- where you are returning a substitute or replacement item which you do not want to keep.
We will not refund postage for items found to be in good working order. Costs of posting the item back to you will depend on the item and will be communicated to you after the testing process has been completed.
απο το Plus4u.gr εχει παραγγειλει κανεις τιποτα?
^^
εγώ θα σου πρότεινα να το αποφύγεις όπως ο διάβολος το λιβάνι :)
Έχει κατά καιρούς ελκυστικές τιμές αλλά δημιουργεί άπειρα προβλήματα με διαθεσιμότητες, χρόνους παράδοσης και εξυπηρέτησης.
ένα update για το zavvi.
είχα να πάρω πάνω από 2 χρόνια απο τον λόγω κατάστημα.
οπότε αποφάσισα να πάρω ξανά, καθαρά και λόγο των τιμών που βρήκα.
Α)
Παραγγελία πρώτη:
17/9 ---> Δεν έχει έρθει ακόμα.
Β)
Παραγγελία δεύτερη:
27/9 --> σήμερα ήρθε.