Μπουγατσα με παρανοια...
Printable View
Μπουγατσα με παρανοια...
Καλημερα!!
Ξανα καλημερα. Εχω εναν φιλο που μοιαζει με αυτον τον αρκουδο.
ποιον αρκούδο; που είναι και δεν τον βλέπω; λολ; ή τυφλώθηκα;
Δες το λινκ με το βιντεο
που είναι το λινκ ωρε; :D τυφλός είμαι ή δεν το δείχνει το FireFox;
Δες την υπογραφη του Wolfrathma με την διαφιμηση.
Αρχισαν τα οργανα και ερχονται τα χαρατσια μεσω ΔΕΗ. Για 50 τμ. διαμερισμα, 350 ευρω!! Ε οχι, το ποσο ειναι εξωφρενικο, ελεος. Δεν το λεω για να κλαφτω, οχι, αλλα αυτο το πραγμα ειναι η χαριστικη βολη. Αντι να βρουν τα λεφτα απο αυτους που τα εβγαλαν κρυφα στο εξωτερικο, ενω ξερουν ποιοι ειναι, τα ζητανε απο εμας. Αισχος.
Είμαι Βέλγιο εδώ και λίγες μέρες και βλέπω καθημερινά τις ειδήσεις για τα τεκτενόμενα εκεί... Τι χάος είναι αυτό ρε παιδιά? Φέτος θα είμαι και στρατό οπότε περιμένω ακόμα μεγαλύτερη μιζέρια εκ των έσω.. Κουράγιο και χαμόγελο παίδες.
όσοι κάνουν game sharing, ας προσέξουν την παρακάτω επίσημη ανακοίνωση (sorry αν ήδη έχει αναφερθεί):
We’d like to inform you of some upcoming changes to the usage policies for PlayStation Network game content. As of November 18, 2011, the number of devices that can be activated on one PlayStation Network account for game content purchased from the PlayStation Store will be updated.
For game content purchased after November 18, 2011, a new policy will apply and the number of devices that can be activated will be as follows:
- PS3: Users will be able to play the game on up to 2 activated PS3 systems.
- PSP: Users will be able to play the game on up to 2 activated PSP systems.
Please note that this update will not affect game content purchased before November 18. The PSP rights include PSP-1000/2000/3000 series as well as the PSPgo system.
PlayStation Network users are able to change the activation setting through each device, and Sony Computer Entertainment plans to provide a new PlayStation Network account management website where users will be able to deactivate particular devices attached to their PlayStation Network account via their PC.
Γιατί θα ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ :
1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's κλπ σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ...)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σάββατο για clubbing ή ταβέρνα)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)
Η "σούμα"
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες = 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες = 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου = 4.000 ευρώ
5. Clubbing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες = 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες = 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ = 208 ευρώ
8. Ρούχα: = 500 ευρώ
9. Δώρα: = 500 ευρώ
10.Γκόμενα - Χωρισμός: (.... Αξία ανεκτίμητη)
Αποτέλεσμα : Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ (14.903)!!
Είδατε;
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εγώ τα πέταγα...
(κάτι ήξερε ο Γιωργάκης)
Για να μην αναφέρω και ότι γλίτωσα από :
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη
ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;
Γι' αυτό ξαναψηφίζω ΠΑΣΟΚ!!
[YOUTUBE]WmPm1vb8q1c[/YOUTUBE]
Καλημερα..! :)
Απορώ που δεν έχει αποφασίσει η Sony να βγάλει ένα exclusive FPS τύπου COD/BF που θα το αναλάβει κάποια απο τις εταιρίες της που ξέρουν να προγραμματίζουν σωστά για το PS3. Θα μπορούσε να τα πατήσει όλα κάτω αν γινόταν σωστή δουλειά....
Βέβαια εδώ που τα λέμε θα προτιμούσα να έβγαζε κάποιο άλλο IP αλλά μιλάω καθαρά απο πλευράς "business". Γιατί δεν το επιχειρεί;
Με λίγο σωστό design και προσοχή θα μπορούσε να βγάλει κάτι που θα τα πάταγε κάτω τα υπόλοιπα (και ναι κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να κλέψει πολύ κοινό απο τους άλλους 2 τίτλους).
^^ Oχι αλλα FPS!!! Εχουμε ηδη ενα σωρο exclusive FPS απο την Sony.
Mag, SOCOM, Resistance, Killzone... οχι οχι να μην κανουν αλλο κι ας ειναι τυπου cod! Aλλωστε και αυτα που ανεφερα πανω κατω COD/BF ειναι απλα με αλλο υφος.
Ξαναλέω. Δεν ρωτάω αν θέλετε να βγάλει τέτοιο παιχνίδι. Ρωτάω γιατί δεν το κάνει;
Αν έφτιαχνε το αντίστοιχο του killzone (γραφικάρες κτλ) και με λίγο ποιο προσεγμένο σενάριο, σε φάση FPS COD-Clone πιστεύω οτι θα τα χτυπούσε όλα κάτω...
Γιατί δεν το κάνει;
Γιατι ο Valkyre θα ζωστει με εκρηκτικα και θα παει στο στουντιο παραγωγης να τα κανει ολα μπιλιες!
Γι αυτο.
Δεν σου αρκει σαν λογος???
Δεν μου αρκεί γιατί αν ήταν έτσι, τότε ο Valkyre θα μπορούσε να το είχε ήδη κάνει στο στούντιο του CoD και θα χαμε γλιτώσει απο δαύτο :P
To MAG ηταν η πλεον σοβαρη (αλλα αποτυχημενη) προπαθεια της νομιζω Δημητρη, το ανεφερε και ο valkyre πιο πανω. Νομιζω οτι παρα την επενδυση της στην SOE το διαδικτυακο ακομα δεν "το χει" η Sony.
Το MAG ήταν σκέτο online ρε συ....