Τσιμπησα το Thief το Yakuza 4 και το Apotheon για οταν παρω ps4.Τα αλλα δεν μ'αρεσαν.:(
Printable View
Τσιμπησα το Thief το Yakuza 4 και το Apotheon για οταν παρω ps4.Τα αλλα δεν μ'αρεσαν.:(
Παιδια συγνωμη για αυτο που θα ρωτησω γιατι οπως ειπα και παραπανω ασχολουμε για πρωτη φορα με το psn και δεν γνωριζω ακομα καλα καποια πραγματα.
Εχω καποιες αποριες.Κατεβαζω/αγοραζω μονο αυτα που λενε game/full game/psn game αλλα τα παρακατω δεν ξερω τι ειναι.
Τα Trials και Demo ειναι δοκιμαστικα το ξερω.
Τα Bandie,Vehicle,Add on,Full game trial,Level και Cross buy τι ειναι;:sad6: αλλα οπως ειπα δεν τα ξερω ακομα καλα.Αυτα να τα κατεβαζω και τι ειναι;
Τελικα κατεβασα κι εγω το Rogue Legacy να δω πως ειναι.Απλα δεν ειμαι και τοσο φαν σε αυτου του ειδους παιχνιδιων αλλα εφοσον ειναι free παιχνιδακια δεν λεμε κι οχι!!!Καποια στιγμη μπορουν να φανουν χρησιμα καποια απο αυτα αν δεν εχουμε κατι αλλο να παιξουμε να περασει η ωρα!!!
Πετύχαμε την περίπτωση: βλέπεις μόνο το πρώτο Wonder Boy μου άρεσε (αν θυμάμαι σωστά της SEGA πρέπει να ηταν) και μόνο η έκδοση στα coin-op. Όλα τα άλλα (2, 3 κλπ) δεν μου άρεσαν καθολου γιατί ήταν πιο ψάξιμο/βάθος, ενώ το πρώτο ήταν straight arcade platform από αριστερά σερί τέρμα δεξιά.
Παιχνιδαρα !!! Εγω το ειχα λιωσει στο MS!!!
https://www.youtube.com/watch?v=MMb9_Uhe9uY
^^
Και γω το παραπανω ειχα στον Amiga τοτε αλλα προτιμουσα περισσοτερο την εκδοση του coin op που ανεφερε ο Λευτερης (το πρωτο μερος της σειρας).
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Bvim7O9RvK0
Οποτε μας κοβω ολους για Rogue Legacy το βραδυ.. :c030:
Βρε ιερόσυλε!!! :P
Στην Amiga, θηλυκό είναι! (still rulez)
Όσο αφορά το Wonder Boy, μα τι φαντασία είχαν τότε ρε παιδί μου οι ομάδες ανάπτυξης; Cave man, που καβάλαγε πατίνι (1ο bonus-άκι) με κράνος του american football και τέλος, αποκτούσε νεραιδούλα (2ο) ! Δεν θυμάμαι κιόλας, αν σε κάποια φάση αποκτούσε και φτερά με αποτέλεσμα μεγαλύτερο άλμα, που μόνο με αυτό μπορούσες να φτάσεις κάποια αντικείμενα δωράκια!
Πάντως, να, αυτό λέγεται "platfrom", με την απόλυτη έννοια της λέξης: ανθρωπάκι / avatar-άκι που περπατά πάνω σε πλατφόρμες, κάνει άλματα πάνω τους, μερικές είναι κινούμενες και that's it. Δώστε κάτι τέτοιο σήμερα στο λαό, απλώς με καλύτερα γραφικό/ήχο. Σιχτήρ πια με το "βάθος", κουλτούρα να φύγουμε όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν!
Εγω το ειχα καψει τοτε το wonder boy με το πατινι που στο χωριο με φωναζανε Wonder boy...μαλλον επειδη ειχα και πατινι...
Αλλες εποχες...
Bandie δεν μου λέει κάτι bundle αν είναι τότε εννοεί πακέτο, εκτός το παιχνίδι λογικά θα έχει και κάποιο επιπλέον περιεχόμενο bundled παρέα - το κατεβάζεις
Vehicle = όχημα ή αλλιώς επιπλέον περιεχόμενο (DLC) για κάποιο παιχνίδι, πιθανόν για racing πρόσφατα έχει βγάλει το driveclub διάφορα τέτοια - το κατεβάζεις
add on = επιπλέον περιεχόμενο όπως λέει και το όνομα του, ήτοι (DLC) για κάποιο παιχνίδι πρόσθετο συνήθως αναφέρεται για ποιο παιχνίδι είναι - το κατεβάζεις
full game trial = εδώ σε θέλω. Είναι το κανονικό παιχνίδι αλλά με περιορισμό μίας ώρας κάτι σαν πιο πλήρες demo, αν σου αρέσεις και το αγοράσεις σου επιτρέπει να συνεχίσεις από εκεί που ήσουν και σου ξεκλειδώνει αυτόματα και όσα τρόπαια είχες επιτύχει στην πορεία - μπορείς αν θέλεις και σε ενδιαφέρει κάτι να το κατεβάσεις, αν δεν σε αποτρέπει το μέγεθος του που συνήθως είναι μεγάλο
level = όπως και το vehicle είναι επιπλέον περιεχόμενο (DLC) εννοεί μάλλον επιπλέον πίστα για κάποιο παιχνίδι, κλπ. Συνήθως levels βγάζουν σε παιχνίδια πολέμου όπως τα CoD/Battlefield και εννοούν χάρτες για το online multiplayer οπότε θα το συναντήσεις και ως Maps.
CROSS BUY = σε ενδιαφέρει καθώς εδώ εννοεί ότι αν αγοράσεις αυτόν τον Χ τίτλο για μία πλατφόρμα π.χ. PS3 συνήθως σου ξεκλειδώνει δωρεάν και το ίδιο παιχνίδι για τις άλλες κονσόλες PS4/PS Vita. Προσοχή όμως να διαβάζεις την περιγραφή γιατί πλέον κάποιοι βάζουν μικροπεριορισμούς όπως π.χ. να αγοράσεις την έκδοση του PS4 για να πάρεις του Vita/PS3 αλλά όχι το αντίθετο. CROSS BUY παιχνίδι για παράδειγμα είναι το Rogue Legacy αυτού του μήνα που είναι σίγουρα για PS4/PS Vita (δεν πρόσεξα αν είναι και για PS3), μπορείς να το δεις στην download list όπου θα εμφανιστούν όλες οι εκδόσεις διαθέσιμες εκεί. Καποιά φορά αυτά τα παιχνίδια θα αναφέρουν και τον όρο CROSS SAVE, ήτοι μπορείς να παίζεις στο PS4, αλλά επειδή πρέπει να φύγεις π.χ. διακοπές, ανεβάζεις το save σου στο cloud και μετά συνεχίζεις το παιχνίδι από το PS Vita (και φυσικά και το αντίθετο).- το κατεβάζεις φυσικά αν είναι δωρεάν και προσέχεις όταν κάνεις αγορές για το ποια πλατφόρμα συνήθως επιτρέπει ξεκλείδωμα των υπολοίπων.
Γενικά η νοοτροπία μου και όλων πιστεύω είναι: Ό,τι είναι δωρεάν το καβαντζώνουμε χωρίς πολλή σκέψη και μετά βλέπουμε αν μας αρέσει ή όχι.
Α και επειδή ανέφερα πολλές φορές τον όρο DLC, αν δεν είσαι εξοικιωμένος με αυτόν είναι αρχικά ουσιαστικά και σημαίνει DownLoadable Content ήτοι επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο για κάποιο παιχνίδι. Προσθέτει γενικά υλικό σε κάποιον τίτλο, όπως πίστες, οχήματα, χαρακτήρες, ρουχισμό, όπλα, λεφτά, ακόμη και επιπλέον κεφάλαια σε κάποιο παιχνίδι.
παλικαρια καλησπερα και απο εμενα εχθες εκανα ενα λογαριασμο psn για ενα μηνα και τσιμπισα τα games του ιανουαριου για να τα εχω οταν ερθει το ps4 :) και εκανα και αυτο που μου ειπατε για τα games του ps3 :)
Το ερωτημα ειναι το εξεις εγω δεν θα παρω ps3 αλλα στο account εχω και τα games του ps3 ομως εχω ενα φιλαρακι που εχει ps3 και δεν εχει plus μπορει να παιξει τα games απο εμενα ???
και αν ναι αυτο που πρεπει να κανει ειναι να μπει με το δικο μου account ? και αν αυτο θα επηρεάσει εμενα ?
σας τα εκανα τσουρεκια σορρυ :)
ααααα και απο που μπορω να βρω ενα δευτερο dualshock σε καλη τιμη
Όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης, καθώς θα του δώσεις τους κωδικούς, οπότε και απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σου. Θα έχει ακόμη και την δυνατότητα να αλλάξει κωδικό και να σε αποκλείσει εσένα από αυτόν για παράδειγμα, ή αν έχεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας να σε χρεώσει με αγορές (ηθελημένα ή κατά λάθος).
κατά τα άλλα, ναι θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια του PS3 χωρίς να σου προκαλεί κάποιο λειτουργικό πρόβλημα εσένα, επιπλέον ακόμη κι αν αγοράσεις PS3 θα μπορείτε να συνεχίσετε την από κοινού χρήση μιας και η Sony επιτρέπει στο PS3 να υπάρχει το account σε δύο συστήματα με όλα τα οφέλη ενεργά. Κάτι παρόμοιο, λίγο πιο περίπλοκο γινεται και με το PS4, ψαξε στο φόρουμ μας τον όρο game sharing.
επίσης είδα που έγραψες για παιχνίδια του PS4 και μετά του PS4. Να κατεβάσεις και του PS Vita ποτέ δεν ξέρεις, χώρια που κάποιες φορές σου ξεκλειδώνουν και τις αντίστοιχες εκδόσεις του παιχνιδιού στο PS4 (π.χ. Rogue Legacy).
Τέλος για φθηνό dualshock αν δεν υπάρχει κάποιο παιδί στο φόρουμ να πουλάει κάποιο, δες στο skroutz.gr ποιο μαγαζί έχει την πιο καλή τιμή και αποφασίζεις, αλλιώς αγοράζεις από το εξωτερικό.
Χμ... Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να του δώσεις την δυνατότητα να κατεβάσει τα παιχνίδια από την κονσόλα του με την παρουσία σου στο σπίτι του για παράδειγμα βάζοντας εσύ τον κωδικό σου αλλά να μην επιλέξεις στην κονσόλα να αποθηκεύσει τον κωδικό. Δεν θα μπορεί να κάνει κάτι στον λογαριασμό σου (δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο PSN με αυτό το account), αλλά με τον δικό του θα μπορεί να τα παίξει κανονικότατα. Φτάνει να μην σβήσει το account σου από την κονσόλα του, καθώς απαιτείται η παρουσία του για να λειτουργούν τα παιχνίδια. Το αμέσως επόμενο, αν υπάρχει θέμα απόστασης είναι να του δώσεις κωδικούς να κατεβάσει ό,τι θέλει και μετά να μπεις και να τους αλλάξεις. Βέβαια και στις δυο περιπτώσεις θα απαιτείται εκ νέου η συγκατάθεση σου για να κατεβάσει τα παιχνίδια του επόμενου μήνα κλπ
είπαμε καθαρά θέμα εμπιστοσύνης...
Πάρα πολύ ωραία.
Το Rogue Legacy μου έσπασε τα @@, πολύ ενασχόληση με τα add-on και πολλά σούρου-μούρου, εντωμεταξύ σπαστικό που πάει με ενέργεια και όχι ζωές, είναι φάση rpg αλλά με έναν χαρακτήρα. Delete στο 20λεπτο.
Το Transistor, ήταν το πιο εύκολο, με το που κατάλαβα την κουλτούρα να φύγουμε, το στυλ gameplay κλπ, delete στο 5λεπτο.
Το Apotheon, μόνο και μόνο επειδή είχε ελληνικό theme, ασχολήθηκα κανά 40λεπτο, αν και ήξερα τι θα κάνω με αυτό, λόγω των craft, μάφτ, περδ, φερδ κλπκλπ. Guess what; Delete.
3 στα 3. Έγραψα αυτό το μήνα. Χαίρομαι το PS+ όσο δεν πάει. Μωρέ, ας μην ήταν υποχρεωτικό για το online και θα σου έλεγα εγώ Sony αν θα είχες συνδρομή από εμένα.
Άλλος Οδυσσέας μας βρήκε με τα 5λεπτα delete. Τί να κάνουμε όμως; Γούστα είναι αυτά...
Μην παρεξηγηθώ, δεν τα έχω δει ακόμη. Το Rogue αν είδα καλά δεν μπορούσα να παίξω γιατί θέλει online (?) και το άλλο του Vita ασχολήθηκα λίγο, οκ δεν νομιλζω ότι είναι κάτι τρομερό. Τα του PS4 θα τα δω μάλλον αύριο, δεν τα κατέβασα ακόμη είναι στην αναμονή, αλλά γενικά έχω πιο μεγάλες αντοχές νομίζω. Το PS3 έχει την τιμητική του αυτόν τον μήνα βλέπω με Thief - Yakuza 4 και κρίμα που το πήγα στο σαλόνι (λόγω Blu Ray και καλά) γιατί έκτοτε έχει φάει φτύσιμο δυστυχώς. Πρέπει να το ξαναφέρω πίσω, παρέα με τις άλλες κονσόλες.
Εγω δεν κανω τον κοπο ουτε να τα κατεβασω :).