Mακάρι να ξαναέφτιαξε το πράγμα και να έρχονται πάλι σε 5-6 εργάσιμες όπως έκανε παλιά.
Θα ρίξω μια παραγγελία να δοκιμάσω...
Ξέρει κανείς πόσα είναι τα μεταφορικά για το ps4 από το γαλλικό amazon; μπορούμε να επικοινωνήσουμε στα αγγλικά με το γαλλικό amazon ή πρέπει στα γαλλικά;
Παιδιά σαν να έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα στο zavvi, προς το καλύτερο εννοώ,
μου στείλαν mail ότι έγινε despatch και ενώ έχω επιλέξει δωρεάν μεταφορικά
μου δώσαν tracking number από κάποιο αγγλικό courier με ονομασία MHI για παρακολούθηση της παραγγελίας.
Με τα καλά λόγια που βλέπω τελευταία ίσως παραγγείλω κι εγώ απο Zavvi.. Τι μεταφορικά έχει για Ελλάδα? Η είναι αναλόγως με τι θα παραγγείλεις?
Δωρεάν είναι τα μεταφορικά για οποιοδήποτε ποσό και το καλό με το zavvi είναι ότι δέχεται και paypal.
Γενικώς έχει τις καλύτερες τιμές συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών (π.χ. το Pro 14 το έχει 42 ευρώ)
και αν όντως έχουν στρώσει οι αποστολές και κάνουν 4-5-6 εργάσιμες είναι νούμερο 1 επιλογή.
Επίσης ένα ακόμα θετικό είναι ότι οι τιμές είναι σε ευρώ, π.χ. στο amazon όταν πας να πληρώσεις με τη μετατροπή από λίρες σου τρώνε κανένα ευρουλάκι ακόμα.
Ναι αυτό με το ευρώ το είδα..Οντως μετράει! Δωρεάν μεταφορικά? Μια χαρά..
Οκ, δε με πειράζει ας κάνει και 15 μέρες.. Αλλα αν πάρω κατι και κάνουν 40 όπως παλιά τότε πάλι άκυρο!
Thnx Ody!
Ηδη ο Αντώνης και ο Γιάννης πιο πάνω έκαναν αναφορά για 4 έως 6 εργάσιμες,
θα δω κι εγώ πως θα πάει το GTA5, έγινε ήδη despatched και θα επανέλθω όταν το παραλάβω καλώς εχόντων των πραγμάτων την επόμενη Δευτεροτρίτη.
Κι εγώ για το GTA ενδιαφέρομαι.. Ας τους στην Ελλαδάρα να το πουλάνε 60 ευρώ.
Βλέπω ότι το zavvi έχει φοβερή τιμή στο gta v. Αν άρχισε να φέρνει τις παραγγελίες στην ώρα τους και δεν χαλάσει πάλι, τότε θα παίρνω τα παιχνίδια του ps4 από εκεί.
κ το zavvi το ιδιο κανει. απλα στο βγαζει αυτοματα οταν επιλεξεις το ευρω.
για το gta v. αν επιλεξεις λυρες αγγλιας, το κοστος ειναι 39,98 λιρες. με μετατροπη σε ευρω κανει 47,75.
αν επιλεξεις ευρω απο την αρχη ομως, τοτε βγαζει οτι κοστιζει 48,79
http://www.xe.com/currencyconverter/
http://www.metatropeas-nomismaton.info/
Play.com
Παιχνιδι £10.00 / €24.50 :a122:
Λεωνίδα αγοραζεις ακομα απο Play.com ? :'O
Εγώ προσωπικά δεν κολλάω στο ένα ευρώ, απλά είναι ψυχολογικό το θέμα να ξέρεις πόσο ακριβώς θα σου βγει εξ'αρχής.
Πήγα να παραγγείλω το GTA5 από το amazon, ξεκινάει η τιμή με 34.99 λίρες,
βάζεις παραγγελία στο πάει χωρίς λόγο 35.80κάτι,
μετά βάζει μεταφορικά κάπου 6.5 λίρες
πας να πληρώσεις μαζεύεται κάπου 42-43 λίρες, κάνει τη μετατροπή στο βγάζει πάνω από 52 ευρώ,
έλεος, ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό.
Στο zavvi λέει 48κάτι ευρώ, αυτά είναι, ούτε τα στοιχεία της κάρτας μου δεν έβαλα, πέταξα ένα paypal και τέλος.
Φώτη 60κάτι με τα μεταφορικά για τα μικρά μαγαζιά, οι μεγάλοι συννενοημένοι είναι όλοι και το καρφώνουν στα 70 ευρώ! :a050:
http://www.skroutz.gr/s/2533831/Gran...uto-V-PS3.html
Ας κόψουν το λαιμό τους φίλε! Το έχω ξαναπει, στηρίζω Ελληνική αγορά, αλλα όταν δεν με σέβονται, δεν τους στηρίζω κι εγώ.. 65 κ 70 ευρώ να τα αγοράσουν στα παιδιά τους! ;)