^^Γιατί από το Γουέμπλεϊ;;;;;;......φέτος κλείνετε και τα 150 χρόνια θα γίνει φοβερή φιέστα......εξάλλου όπως είναι γνωστό τον πρωταθλητή της χώρας σου δεν τον θυμάσαι την επόμενη χρονιά ενώ πορείες σαν του παο τις θυμάσαι για αιώνες.
Printable View
^^Γιατί από το Γουέμπλεϊ;;;;;;......φέτος κλείνετε και τα 150 χρόνια θα γίνει φοβερή φιέστα......εξάλλου όπως είναι γνωστό τον πρωταθλητή της χώρας σου δεν τον θυμάσαι την επόμενη χρονιά ενώ πορείες σαν του παο τις θυμάσαι για αιώνες.
Βαγγέλη έχουν γίνει πάνω από 50 τελικοί,το γουέμπλει θα θυμούνται όλοι?Και δεν γίνεται απαξίωση των πορειών σας.Απλά εσείς τα τονίζετε συνέχεια γιατί δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε.Ενώ στο μπάσκετ με τις 6 κούπες τι να σας πει κανείς?Αν εκεί φτάνατε 6 φορές σε τελικό και χάνατε σε όλους θα ασχολούνταν κανείς?Σαφώς μεγάλη η πορεία για το γουέμπλει με τα δεδομένα εκείνης της εποχής(όπου υπήρχαν ομάδες που εξαφανίστηκαν μετά),σαφώς σπουδαία το 96 πριν το chl πάρει την μορφή που καμια ελληνική ομάδα με τη νοοτροπία που υπάρχει σε θέματα οργάνωσης δεν πρόκειται να πάει πέρα από 1 ματς μετά τους ομίλους αλλά μη ξεχνάς αυτές βασίζονταν σε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό υλικό που μετά απέτυχε.Δεν έχει σημασία να κάνεις πορεία αλλά η διάρκεια και αυτήν ΠΟΤΕ ο παο δεν την απέκτησε.
Και όπως και να το κάνουμε στο πρωτάθλημα σηκώνεις κάτι,στην πορεία ΤΙ?
Kαλά στο μπάσκετ είναι αλλιώς αφού ένας τελικός δεν λέει και πολλά πλέον γιατί έχουμε καταξιωθεί σαν χώρα στο συγκεκριμένο άθλημα αλλά ok μεγάλη υπόθεση να πας σε Ευρωπαϊκό τελικό στο ποδόσφαιρο αλλά μέχρι εκεί μη κάνουμε και παρέλαση κάθε χρόνο επειδή δεν έχουμε άλλες χαρές.
Τι να σ πω ρε PDS δεν περίμενα να συμφωνήσεις αγόρι μ..άσπρο εγω μαύρο εσυ.ήθελα να 'ξερα διαβάζεις έστω ότι γράφω ή πας με την μία στο κουμπί του quote για να διαφωνήσεις??? xD
Μείνε εσύ στις πορείες και νοιώσε υπερήφανος για κάτι που οι ΣΟΒΑΡΕΣ ομάδες έχουν τόσο μα τόσο χεσμένο!Το πρωτάθλημα ΟΣΟ και αν δεν σ'αρέσει είναι ΚΟΥΠΑ,όχι ονόματα σε χαρτάκια κληρώσεων..You see my point???
Στο πρωτάθλημα σηκώνεις κούπα όπως λέει κ ο φίλος κ στην πορεία σηκώνεις τα χέρια για να χειροκροτήσεις την ομάδα που ΠΗΡΕ τον τίτλο.
Ευγενείς ηττημένοι λέγονται όχι "πορειούχοι"... :D
Και κάτι προς πληροφόρηση..Μιλάς με έναν ολυμπιακό που σπάζεται όποτε η διαιτησία κάνει τις μ@λ@κίες της υπερ της ομάδας του.Τα νεύρα που είχα στον μεταξύ μας αγώνα που έγιναν τα αίσχη προς όφελος μας παίζει κ να μην τα είχε κ ο πιο θερμόαιμος παναθηναικός.Αλλα όταν μου λες σαν όλους τους καμμένους ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πρωταθλήματα είναι παράγκα δεν μπορω παρα να μην σε παραπέμψω στα χάλια της ομάδας σου που δεν μπορεί να βρει center back εδω και 300 χρόνια...ένα καλο φορ βρήκατε και αυτός ΦΥΣΙΚΑ πουλήθηκε xD
Είναι το πλάνο που λέγαμε που προκύπτει απ'τις πορείες ;)
Δεν σε καταλαβαινω.Απαντησα στο ποστ σου ,οχι σε αλλο.
Μαλλον εσυ απαντησες σε αλλο ποστ,οποτε στο ξαναδινω.:p
Spoiler!
Δες το spoiler.
Για το επιπεδο του Ελληνικου ποδοσφαιρου ναι,νιωθεις μεγαλυτερη περηφανια με το να περασεις στους 8 ή 4,απο το να παρεις το μουφα-στημενο Ελληνικο πρωταθλημα.
Μεινε εσυ λοιπον στα Ελληνικα πρωταθληματα και νiωσε περηφανος γι αυτα.:D
Εισαι δυστυχως ενας στους 1000( και μπραβο γι αυτο).Πολλοι ειδαν σφαγη του Ολυμπιακου σε εκεινο το παιχνιδι και αλλοι απλα το χαρηκαν:D
Oσο για τα στημενα,εχω πει οτι απο την στιγμη που εχουμε παραγκες εδω και 15 χρονια,εχουν αλλαξει οι ισορροπίες,οποτε δεν εχει κανενα νοημα οποιαδηποτε συζητηση για καλη ή κακη μπαλα,λαθη τον προεδρων(αν και τα λεμε) κτλ...
Επρεπε να ειχε τελειωσει το 1998 αυτο,για να μπορουσαμε να κανουμε αυτη τη συζητηση.
Αυτη τη στιγμη εχει εχουν περασει τοσα χρονια που εχει χτιστει ενα ψεμα,αναξιο σχολιασμου κατ'εμε.
Ορίστε παράδειγμα που αποκαλείς τους Ολυμπιακούς έμμεσα ηλίθιους (όπως σου είχα πει και πιο παλιά), όχι επειδή έκατσες και ρώτησες 1000 άτομα, επειδή έτσι σου ήρθε. Ενώ οι περισσότεροι στο φόρουμ δεν ήταν υπέρ όσων έγινε στο ντέρμπυ, εσύ βάζεις πάντα τους δικούς σου αριθμούς. Μην γενικεύεις τα πράγματα, αηδία κατάντησε. Μην πούμε κάτι, πρέπει να το έχει γράψει ο Νικολακόπουλος ή ο Πρωταθλητής.
Τα "φαλτσοσφυρίγματα" φίλε μ PDS είναι τόσο σταθερή "αξία" στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και η παρουσία μπάλας σε αγώνα ποδοσφαίρου.εάν δεν θες να ασχολείσαι με σάπια πράγματα διέγραψε ΟΛΗ την ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος,όχι μόνο τα 15 τελευταία χρόνια..Γιατί και πριν ο παναθηναικός δεν έκανε λίγα.Το μόνο επιχείρημα ορισμένων πράσινων οπαδών είναι "Ναι αλλα εμείς αφήσαμε και την Λάρισα να πάρει ένα πρωτάθλημα!" wtf?? "Δηλαδή αν σας αφήσω και γω να πάρετε 2 συνεχόμενα μπορώ να σας κλέψω στην συνέχεια 4??? Ε φανταστικέ πρασινούλι??" (θα του έλεγα εγω)
ΦΥΣΙΚΑ αυτό δεν δικαιολογεί τον ολυμπιακό άλλα μην το παίζουμε παρθένες που κάθονται στον καναπέ φημισμένου μπουρδέλου και λένε ότι δεν ξέρουν πως βρέθηκαν εκεί...!
Eσενα για να καταλαβω σε ενοχλει αν σε πουν εσενα ηλιθιο ή 1000ους Ολυμπιακους?Αν και δεν ειπα κανεναν ηλιθιο(κολλημενο ναι) αλλα λεμε τωρα..
1)Εσυ εισαι εσυ?Η εσυ εισαι οι οπαδοι του Ολυμπιακου?
2)Εχω πει ποτε εσενα ηλιθιο?
3)Αν πεις τους οπαδους του ΠΑΟ κολλημενους,εγω θα πρεπει να σε κατηγορησω οτι με λες ηλιθιο?
Δεν ξερω θα σου προτεινα να ξεχωρισεις στο μυαλο σου τι ειναι ο Ολυμπιακος,τι εισαι εσυ,τι ειναι οι οπαδοι του κτλ
Σου ειχα απαντησει και τοτε,αλλα δεν ειχες κατι να πεις και δεν απαντησες.\
I_HAVE_A_NAME_
Δεν μπορει να συγκριθει αυτο που ειδαμε τοτε με αυτο που βλεπουμε τα τελευταια 15 χρονια.Δεν υπηρχε λογος να υπαρχουν τετοια στησιματα.Ουτε στοιχημα ουτε λεφτα υπηρχαν.
Και οπως εχω ξαναπει μακαρι να γυρισουμε στα καλυτερα χρονια του Ελληνικου πρωταθληματος.Τοτε δλδ που και καλα κυριαρχουσε ο ΠΑΟ λολ.
13 στα 15 ειπαμε ειχες στις εποχες της παραγκας?:a045:
Καμια μα καμια σχεση.
Αυτο που βλεπουμε τα τελευταια 15 χρονια δεν εχει προηγουμενο.
Βλέπεις??Αυτό είναι για γέλια! οτι συγκρίνεις το στήσιμο και την παράγκα.Η παράγκα είναι παράγκα φίλε μου.Εάν εσυ θες "λιγότερη" παράγκα,εγώ δεν την θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Αυτή είναι μάλλον η διαφορά μας...
Δεν θελω καμια παραγκα,δεν με καταλαβες.
Και κατα την γνωμη μου δεν υπηρχε παραγκα τοτε(συμφωνα με τα αποτελεσματα,τιτλοι κτλ).Ημουν αρκετα μικρος για να μπορω να κρινω βεβαια,αλλα αν ειχα παρει 15 στα 15,ε ενταξει δεν θα μπορουσα να πω και πολλα σημερα.
Μακαρι να ηταν ολα καθαρα.
Ε λοιπόν αφού δεν ξέρεις σε διαβεβαιώνω εγώ..Και παράγκες υπήρχαν και παράγοντες έμπαιναν μέσα στα γήπεδα με πιστόλια..Δεν χρειάζεται να ζούσα τότε για να το ξέρω.Δόξα των Θεό έχω πολλούς γνωστούς μεγαλύτερους σε ηλικία οι οποίοι,όπως και εγώ,βλέπουν πέρα από χρώματα φανέλας...
Κανείς δεν αμφιβάλει αλλά δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Πχ παντού και πάντα δεν γούσταραν (σωστά ή άδικα) τους εβραίους, αλλά η κατάσταση το 42-44 στην Γερμανία δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες περιόδους.
Η παράγκα του Θρύλου είναι άλλου επιπέδου και άλλης νοοτροπίας ... εκμεταλλεύεται την μεγάλη μάζα άμυαλων φιλάθλων που έχει ο Θρύλος, τους διέφθειρε σιγά-σιγά από τις εποχές Κοσκωτά και δεν χρειαζόταν ποτέ ούτε να κρυφτεί ούτε να φοβηθεί για τίποτα, φτάνοντας σε απίστευτες ακρότητες και επίπεδα θράσους.
Σου λέω ότι δεν είναι ωραίο να γενικεύεις γιατί υπάρχουν αρκετοί σε αυτό το φόρουμ Ολυμπιακοί που μπορεί να θιχτούν. Τους τσουβαλιάζεις όλους όταν λες 1 στους 1000, είναι σαν λες ότι πάνω κάτω 3 εκατομμύρια Ολυμπιακοί είναι κολλημένοι ενώ δεν είναι έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι είναι ο Ολυμπιακός και τι είναι κολλημένος και τι ανοιχτόμυαλος. Είναι άσχημο να απαντάς με στυλ, "εντάξει εσύ είσαι σωστός, αλλά όλοι οι άλλοι είναι βόδια".
E πως να με διαβεβαιωσεις αφου δεν ζουσες τοτε?
Κι εγω σε διαβεβαιωνω οτι δεν γινοταν τπτ,γιατι εχω και εγω γνωστους μεγαλυτερους.
Εγω δεν σου ειπα οτι δεν εβλεπα παιχνιδια τοτε.Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινα και πολλα απο αυτα που εβλεπα.
Σημερα ομως καταλαβαινω.
-Καταταλαβαινω πως οτι και να γινοταν τοτε,δεν μπορει να φτανει ουτε στο 1% τα σημερινα,γιατι δεν υπηρχε το οικονομικο κινητρο που υπαρχει σημερα(χρηματα C.L ,στοιχημα),αλλα και γιατι τοτε ηταν τα καλυτερα χρονια του Ελληνικου πρωταθληματος,απο πλευρας ανταγωνισμου.
Ο ΠΑΟ παλι ηταν καλυτερος στα Ευρωπαικα παιχνιδια,απ'ολους και τοτε.Χωρις να υπαρχουν τα τρελα χρηματα του C.L για να τον σπρωχνουν.
Θελει πολυ προσπαθεια για να πεισθω οτι υπηρχε αναλογη παραγκα.
Δεν υποστηριζω οτι μπορει να ηταν ολα ροδινα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι ο ΠΑΟ ηταν δημιουργημα παραγκας.Ειχε ενα πραγματικα παμπλουτο ιδιοκτητη,που τοτε ηθελε να σπρωξει χρηματα για την ομαδα και οχι προεδρους που στηριζονταν κυριως στην συμμετοχη της ομαδας τους στους ομιλους του C.L.
Υπαρχει μεγαλη διαφορα.
-Επισης καταλαβαινω οτι σημερα το 13/15 φωναζει απο μονο του(χωρις να λαβω υπ'οψη μου τα ματακια μου,γιατι πλεον μπορω ,βλεπω και κρινω).
Εσυ κολλησες στο ενας στους 1000?Quote:
Originally Posted by Giannis7
Και τι σε νοιαζει αν ειναι κολλημενοι ή ανοιχτομυαλοι,χαζοι ή Αινσταιν οι αλλοι Ολυμπιακοι/Παναθηναικοι/Αεκτζιδες?Εσενα τι σε νοιαζει?
Εγω θεωρω κολλημενους αυτους που εβλεπαν σφαγη του ΟΣΦΠ στο Καραισκακη,πως να το κανουμε.
Εσυ μπορει να τους θεωρεις ανοιχτομυαλους...
Δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι κολλας εσυ?
Εχω γραψει 100δες(δεν ειναι πραγματικο νουμερο!:p) φορες σε πολλα ποστ μου oτι εισαι απο τους πιο αντικειμενικους Ολυμπιακους.
http://bp3.blogger.com/_T5WdDrKqwio/...8_papersz6.jpg
Πες στους γνωστούς σου ότι δεν τα ξέρουν πολύ καλά.
Καλα PDS εσεις δεν είχατε Original παράγκα,είχατε imitation xD
Καλα θα μας τρελάνεται σήμερα???Δηλαδή πάλι συγκρίνεις ρε συ? Ποια παράγκα ήταν "μεγαλύτερη"?
Και σε ξαναρωτάω , εάν σου δώσω 2 πρωταθλήματα δικαιούμαι να σου πάρω με παράγκα τα 4???
Ούτε "μονοφαγάς" θα είμαι και θα είναι όλα "αγνά" όπως παλιότερα.....:D:D:D
Επίσης δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το τι υπήρχε τότε.Μια σωστή αναζήτηση στο Google :google: και μπορεί ο καθένας να βρει ότι ψάχνει από έγκυρες πηγές κ όχι φυλλάδες του κώλου.
Εάν εσύ επιλέγεις να εθελοτυφλείς,γιατί αυτό κάνεις με την δικαιολογία 'Δεν ζούσα τότε άρα δεν ξέρω τι γινόταν' ,είναι δικαίωμα σου.
Να υποθέσω ότι τα ίδια έλεγες όταν είχες διδαχθεί ιστορία στο σχολείο??? γιατί και στην εποχή του 1821 δεν ζούσες άλλα κάποιοι καλοί άνθρωποι που λέγονται ιστορικοί φρόντισαν να διατηρήσουν αυτή την γνώση για εσένα.
Εκτός και αν αρχίσεις να αμφισβητείς οτιδήποτε έχει γραφτεί για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί μπορεί να έβαλε σε μια σελίδα το χέρι του ο Κόκκαλης,ο Μαρινάκης ή και 'γω δεν ξέρω ποιος...
Ε τότε μπαίνουμε στην ζώνη του λυκόφωτος για ακόμη μια φορά όπου η Ελένη Λουκά είναι undercover της CIA με σκοπό να κατεβάσει τον Σάκη Ρουβά απ'τον θρόνο του :a045::a045::a045::a045::a045::a045:
Καταρχην αυτο το βαζεις συνεχεια,γιατι δεν εχει αλλο προφανως.
Κατα δευτερον ποσο fail μπορει να ειναι αυτο το αποσπασμα(απο κανα φως με αρθρογραφο τον Γαβαθιωτη φανταζομαι)?
Μιλαει για ενα παιχνιδι που ηταν και καλα στημενο οτι θα ερθει χ ,γιατι ο ΠΑΟ και με Χ θα σηκωνε κουπα,ενω οι αλλοι γλυτωναν τα μπαραζ,αλλα τελικα δεν ηρθε Χ.:a045::a045::a045:
Και τελικα αντι να βουλωσουν στοματα γιατι δεν εγινε αυτο που περιμεναν,στην λενε και απο πανω.
Σαν να σου λεω εγω οτι θα νικησεις σιγουρα τον Βολο γιατι ειναι παραρτημα,τελικα να χασεις και να σου πω μετα οτι χαλασε καπου μεσα στο παιχνιδι ,ενω στημενο για να νικησεις...
Να κρατησω αυτο το κομματι εφηριδας και να το ποσταρω μετα απο 300 χρονια σαν αποδειξηSpoiler!
Να σε καλα ρε Νικ.
Και δεν ειχα διαθεση σημερα.
Επισης.
ΥΓ.Καλα εσυ,που δεν εχεις πεισθει ακομα οτι υπαρχει παραγκα 15 χρονια τωρα που εχουμε και 100δες περισσοτερα στοιχεια,Quote:
Originally Posted by PDS
Εσυ που μας βγαζεις ολους τρελους τοσα χρονια,βλεπω εδω οτι εισαι αρκετα ευκολοπιστος για κατι που εγινε 300 χρονια πριν.
Γιατι δεν περιμενεις την δικαιοσυνη?
Πουλας τρελιτσα και παλι ε?.:a045:
@I_HAVE_A_NAME_ σου απαντησα νομιζω στο προηγουμενο ποστ .Απο δω και περα λεμε τα ιδια και τα ιδια.
Αν εσυ πιστευεις οτι υπηρχαν αναλογα κινητρα με σημερα για να υπαρξει παραγκα ,οκ κανενα προβλημα.Εγω δεν το πιστευω και σου εξηγησα γιατι.
Προφανως το καταλαβαινεις και εσυ οτι δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ειπα.
Οπως και να χει τα αποτελεσματα δειχνουν οτι δεν υπαρχει καμια επαφη.
Σχεδον παντου ,σε καθε πρωταθλημα της Ευρωπης υπαρχει βρωμια.Αλλα υπαρχουν και καποια ορια.
Αυτα που βλεπουμε 15 χρονια τωρα τα εχουν ξεπερασει.
Αν περιμενεις να δεις μια εντελως καθαρη περιοδο,δυσκολα θα την βρεις.Ειναι αυτονοητα αυτα νομιζω.
Εδω μιλαμε ομως για αισχη που δεν εχουν προηγουμενο.Ουτε ψιχουλο δεν αφηνουν στους υπολοιπους.
Μακαρι να ειχες τετοια ''παραγκα''(του 80) και δεν θα μιλαγε κανεις.
Ας μεινουμε ομως σε αυτα που ειδαμε και βλεπουμε και μπορουμε να κρινουμε καλυτερα.Και οχι σε μαρτυριες μεγαλυτερων.
Γιατι αν κατσεις και ακουσεις αυτα που ελεγαν παλιοτερα και τα παρεις στα σοβαρα θα βαρεσεις ενεσεις απο την ανοησια.
Εδω ελεγαν οτι στησαμε ολοκληρη Ευρωπη για να παμε τελικο Πρωταθλητριων,επειδη το ειπε η Τσουλια της εποχης.Τι να λεμε τωρα.:a045:
Ηταν τοσο ευκολο αλλα δεν το ξανακαναμε απο τοτε,γιατι...βαριομασταν(?)
PDS δεν κρίνω ΜΟΝΟ από μαρτυρίες.Κρίνω από επίσημα στοιχεία που είναι γραμμένα σε εγκυκλοπαίδειες ποδοσφαίρου.Όσο για αυτά περί κινήτρων άστο..Δεν είναι ΜΟΝΟ τα λεφτά κίνητρο σε αυτή την ζωή..Δυστυχώς ή ευτυχώς...
Oι οποιες εγκυκλοπαιδιες ειναι?Και ποιος τις εγραψε?
Δυστυχως τα λεφτα ειναι ΤΟ κινητρο.Το ξερεις και το ξερω.Ας μην κοροιδευομαστε...
Τα υπολοιπα ειναι το 1%,ισως βαζω και πολυ.).
0.1 το γοητρο και 0.9 ευκαιρια να ''μεγαλωσει'' κι αλλο καποιος(πχ κοκκαλης ,μαριδακης) λογο δημοτικοτητας.Δυστυχως οι βαρδινο,ουτε ειχαν ουτε εχουν αναγκη τον ΠΑΟ.