Χρειάστηκε να βγω δυο φορές έξω και να κάτσω κανα τέταρτο, επειδή έτσουζαν τα μάτια μου.
Printable View
Χρειάστηκε να βγω δυο φορές έξω και να κάτσω κανα τέταρτο, επειδή έτσουζαν τα μάτια μου.
Μέχρι και εγώ που ακούω και Ελληνικά και μου αρέσουν για να πάω να διασκεδάσω κάπου τα μπουζούκια τα σιχαίνομαι. Έχω να πάω πάνω από 3 χρόνια και όποτε τύχει να έχω πάει είναι λόγω κάποιας γιορτής/bachelor.
Εδικά τέτοιες μέρες είναι ανυπόφορα..
Το "ανυπόφορα" δε χαρακτηρίζει την κατάσταση!!!!!
Προσωπικά έχω φτάσει να έχω την απορία πως αποκαλούν Διασκέδαση τα νυχτερινά κέντρα. Δεν θυμάμαι καν ποτέ ήταν η τελευταία φορά που πάτησα το πόδι μου σε τέτοιο μέρος. Σίγουρα ήταν προτού παντρευτώ και μιλάμε για πριν το 2008....
Έχω συνάδελφο στη δουλειά βέβαια που τρελαίνεται για τέτοια φάση και αποφεύγει να πάει για να μη χαλάσει 500 με 600 ευρώ για το μπουκάλι και τα λουλούδια. Εγώ πάλι το βρίσκω το λιγότερο ανούσιο. Δε θα πήγαινα ακόμη και να με πλήρωνες. Προτιμώ ένα ωραίο κουτουκι (αν έχει και ζωντανή μουσική, όχι πολύ δυνατή είναι το καλύτερο ) παρά να υποβάλλω το ακουστικό και αναπνευστικο μου σύστημα σε τέτοια ταλαιπωρία. (Το πεπτικό δεν έχει θέμα )
Αλήθεια μιας και το ανέφερα δεν κανονίζουμε μια συνάντηση? Κατι θυμάμαι για κάτι μπιφτέκια στη Ν.Σμύρνη. .......
Σε νυχτερινό κέντρο δεν έχω πάει, αλλά από όσα ακούω, δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα. Χίλιες φορές να πάω σε ένα ωραίο live με μουσική που θα μου αρέσει και που θα πληρώσω πολύ λιγότερο ή σε κανένα ρακάδικο, που αν δεν έχει live θα μπορώ να μιλήσω με την παρέα.
3 φορές. Τελευταία φορά ήταν το 2008. Η πρώτη ήταν το 2006 σε μπάτσελορ φίλου που δεν είναι του είδους αλλά ήταν ο κουμπάρος του...
Προσωπικά, μου είναι αδιάφορο να είμαι καθισμένος σε ένα τραπέζι όπου οι γυναίκες κουνιούνται ή χορεύουν πάνω στο τραπέζι και οι άντρες ποζάρουν ή "ραίνουν" με λουλούδια.
Η όλη φάση δεν μου ταιριάζει, και θυμάμαι ότι επικεντρωνόμουν στους μουσικούς που παίζανε τα όργανα -βασικά τους κιθαρίστες- και κοίταζα τα ακόρντα.
Εντάξει, κάποιες φορές επικεντωνόμουν και στα "κορμιά" :)
4 φορές, όλες τον προηγούμενο αιώνα. Το 1994 δούλευα σε εστιατόριο και τελειώναμε αργά και ήταν κάτι μάγκες συνάδελφοι που έλεγαν "Πάμε Ρομέο να δούμε τις τραγουδιάρες". Άντε να έρθω και εγώ. Από το μπαρ χαζεύαμε όσες κουνιόντουσαν και αυτό ήταν. Άλλες δύο φορές σε γενέθλια φίλων έως τη στιγμή που έθεσα βέτο και είπα εμένα μη με ξαναφωνάξετε. Έκτοτε δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται (ας είναι και αναγκαίο κακό).
Μαλλον ανηκω ανηκω στις πολυ μεγαλες εξαιρεσεις, καθως μεχρι σημερα δεν εχει χρειαστει να παω ποτε στα μπουζουκια, και αυτο παροτι υπαρχει πολυ στενο μας προσωπο που δουλευει στην υποδοχη στο Ρομεο. Εχω παει μια-δυο φορες αλλα για γυρισμα οταν το μαγαζι ηταν εκτος λειτουργιας.
Eχω πάει πάνω από 5 χιλιάδες φορές σε μπουζούκια και club. :P
Καλα, μη φανταστεις οτι ετρωγα λεφτα, δουλευα 20+ χρονια νυχτα,
ακομη και στα ρεπο μου οπου πηγαινα για δημοσιες σχεσεις τις περισσοτερες φορες κερασμενα απο το μαγαζι ητανε. :P
Ααααα.... Πες ετσι ντε!!!
Σήμερα είναι μερα για τζοκερ ,δεν ειναι καθε μερα του αγιαννιου : D
Στάλθηκε από το iQ1804_5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαριέμαι τόσο πολύ μα τόσο πολύ το unboxing κάθε φορά που θέλω να ασχοληθώ με ps4
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6a86f2349.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...56d545c297.jpg
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κααααθολου wtf.....
Όπως το λες ακριβώς. Έχω δύο μικρές ταλιμπαν στο σπίτι. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Οι οποίες είναι αξιολατρευτες σε κάθε άποψη αλλά αν θέλω να αποφύγω να βρω κανένα συνδετηρα ή κοκκαλακι για τα μαλλιά η όπως μου έκαναν στο 3 έβαλαν DVD και επειδή τους το τράβηξε μέσα, αποφάσισε η μεγάλη ότι κακώς της το τραβηξε, και έβαλε αντίσταση τραβώντας το έξω ταυτόχρονα σπάζοντας ένα γρανάζι φυλάω τα ρούχα μου. Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι. 😉
Άσε που έχω γίνει γρήγορος πια. Πέντε λεπτά να το συνδέσω, οκτώ με δέκα να το μαζέψω και να το κρύψω. Ξέρω ξέρω καρα lol ειμαι αλλά άμα έχεις εσύ καλύτερη λύση I m all ears......
Αυτό που σκέφτηκα είναι να βάλω συρόμενο συρτάρι που να κλειδώνει και όταν παίζω να είναι τέρμα ανοιχτό για να μην έχω θέμα αερισμού πάντως. Γίνεται αλλά θέλει λιιιιγο ψάξιμο.
Η τηλεόραση by the way έχει ήδη καμμένα pixel. Από τις φάπες φυσικά. Έχω ήδη καινούρια στην αποθήκη στο κουτί της. Όταν αυτή τα φτύσει θα κάνω ριζική αλλαγή στο όλο σετ.
Χαρας το κουραγιο σου. Εγω θα το ειχα παρατησει το αθλημα αμα ηταν καθε φορα να το βγαζω/βαζω στο κουτι του.
Κανα ραφι πανω απο την τηλεοραση (καπου ψηλα τελος παντων) δεν παιζει?
Όχι γιατί η μεγάλη το φτάνει....
Σκέψου σενάριο να είσαι στη δουλειά και να σε πάρουν τηλέφωνο ότι η κονσόλα έκανε bungie jumping απο το ράφι του σαλονιού.
Salospire και υπογλωσσια.....
σε καταλαβαινω απολυτα, αν και η δικια μου δεν εχει ακομα κανει καμια σοβαρη ζημια , δες για να καταλαβεις...
8 μηνων
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...721#post585721
10 μηνων
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...298#post590298
13 μηνων
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...373#post598373
Εγώ τη μικρή την εκπαιδευω.....
Τώρα η μεγάλη βάζει κ YouTube μόνη της.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...99208f5cb6.jpg
Αν και το δουλεύουν μόνο όταν είμαι εγώ μπροστά. Και το χειριστήριο φυσικά δεν είναι το official. Όλες τις άλλες ώρες είναι κλειστό από το διακόπτη και παίζουν με το απλό DVD player που δε με νοιάζει να πάθει το οτιδήποτε.....
Χαχα έτσι είναι τα σκατοπαιδα, ευτυχώς η μικρή μου δεν ασχολείται παρα μονο όταν με βλεπει θέλει καμία φορά να παιξει,βέβαια το βιτα ποιο μικρή το γρατζουνισε στην οθόνη (πως τα κατάφερε δεν ξέρω).
Τώρα βέβαια με τον μικρό είναι ποιο σκούρα τα πράγματα γιατί θέλει οτι είναι ηλεκτρονικό, κινητό, ταμπλετ, χειριστήρια,κοντρολ προβλέπω να αγοραζω κάγκελο μικρό (όταν περπατήσει για το σαλόνι μπας και γλίτωσω τίποτα [emoji14].
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έφυγε και ο David Bowie. Δεν ήταν πολύ του γούστου μου (3-4 τραγούδια μου άρεσαν όλα και όλα απ'όσα είχα ακούσει) αλλά ήταν τεράστια φυσιογνωμία στον χώρο.
Έν το μεταξύ μόλις πριν μερικές μέρες έβγαλε και το τελευταίο του άλμπουμ... Μπράβο του που το πάλεψε και παρότι είχε σοβαρό θέμα υγείας παρέμεινε δημιουργικός μέχρι το τέλος!
Ανταξιο αντιο για εμας τους gamers...
https://www.youtube.com/watch?v=OVyKUnU8GPg
"Ο καψουρης βενζινας"
...6 ωρα το πρωι ο derti fm στη διαπασων8-)....
IM BACK!!!! Για καποιο λογο βγαλαν το firewall στην εταιρια μου και μπορουμε και μπαινουμε κανονικα. F*CK YEAH. LOL
Που χαθήκατε βρε;
Έχει μήπως κανείς invite για brokenstones.me;
Οικογενειακώς κρυωμένοι...
Εγώ μάλλον την έχω πατήσει πιο πολύ, έχω να κοιμηθώ 3 μέρες, μάλλον μου το γυρίζει σε ακροαστικά... :angry:
Πάω να ξαναρχίσω το bloodborne.
Προσοχή με τον H1N1. Μετά απο παιδικό party 8 άτομα off. Μας άλλαξε τα φώτα 1 βδομάδα ενώ στον έναν το γύρισε και σε βροχοπνευμονία.
Ο H1N1 είναι η κλασική γρίπη που ξέρετε αλλά κολλάει πάρα πολύ εύκολα και μπορεί να το γυρίσει σε κάτι πιο βαρύ όπως την βροχοπνευμονία.
Ακριβώς. Γιόρταζε η μικρή την περασμένη βδομάδα και εγινε μάζωξη στο σπίτι χωρίς να το καταλάβω, χωρίς καμία συννενόηση. Τι να έκανα..? Ηρθαν 4 παιδάκια, 4 γονείς από τις 6 έως τις 10. Με τις υγείες μας.
Μακάρι να μείνει ακροαστικά και να μην με ρίξει με βρογχικά γιατί δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ την πολυτέλεια... (ναι, λες και θα με ρωτήσει..)
Οπτικοποιώντας την απουσία εξαφανισμένων ανθρώπων από λατινοαμερικάνικες δικτατορίες... :'(
Η τουρτα για τα χθεσινα γενεθλια του μικρου.Spoiler!
Δικης του επιλογης και φυσικα εχουμε παρει ηδη στολη Darth Vader για τις αποκριες:D
Ο μικρος εγινε 5 χρονων χθες. Δεν εχει δει καμια ταινια φυσικα αλλα ολα ξεκινησαν οταν ηθελε να παρει την μασκα του Kylo Ren, χωρις να ξερει τιποτα, απλα του αρεσε. Ε απο τοτε αρχισε τις ερωτησεις. Μετα ηρθαν τα φωτοσπαθα. Μετα ηρθαν οι μασκες stromtrooper/darth vader, μετα και τα ανιψια (10+12 χρονων) με αλλα τοσα φωτοσπαθα και φιγουρες, μετα κατι δωρακια Χριστουγεννων (παππου θελω τον Chewbacca, γιαγια θελω τον R2D2) και ετσι και αλλιως...ε και τωρα τα ξερει καλυτερα και απο μενα:a050:
Όμορφα πράγματα Κώστα! Να σου ζήσει κιόλας ο μικρός!
Μου εστειλαν email τα seven για preorder 2016 και μεσα στον Μαρτιο βγαινουν 5 παιχνιδια που τα θελω day one!!
Παει στο δρομο θα καταληξουμε μου φαινεται!!!!
Sent from my iPhone 6