http://www.amazon.fr/Console-PS4-500...dp/B00ET1MFIG/
^ Υπάρχει κάποιος που να παρήγγειλε το παραπάνω και να έχει λάβει εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής;;;
http://www.amazon.fr/Console-PS4-500...dp/B00ET1MFIG/
^ Υπάρχει κάποιος που να παρήγγειλε το παραπάνω και να έχει λάβει εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής;;;
Τι επιλογές έχουμε για παραγγελία από αγγλία?
Το zavvi το είχα καταργήσει γιατί έκαναν πάνω από μήνα να έρθουν τα παιχνίδια,
συνέχισα με amazon.uk αλλά έχει 1-2 μήνες που χρεώνουν πάνω από 8 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα.
Αν ρωτάς για κονσόλες, νομίζω το Zavvi δεν στέλνει hardware εκτός Αγγλίας. Μόνο games και περιφερειακά.
Το γνωρίζω, για games ρωτάω. :d055:
blah εχεις δοκιμασει? εγω δεν ειχα θεμα. αν θυμαμαι καλα, εκανα 7-10 μερες.
από αγγλία και εγώ το zavvi & theHut τα είχα λίγο αφήσει κυρίως λόγω της μεγάλης παράδοσης ,
είχα να πάρω κανένα 2μηνο αλλά έκανα πριν 1 εβδομάδα μια παραγγελία ενός game ακόμα δεν έχει έρθει για να ξέρω αν έχει βελτιωθεί ,
Το amazon πλέον δεν είναι η 1η μου επιλογή λόγω χρέωσης μεταφορικών ,
οπότε πρέπει να ζυγίσεις τι θες πιο πολύ , λίγο καλύτερη τιμή (zavvi) αλλά δεν βιάζεσαι... ή λίγο ακριβότερη αλλά μέσα σε 7 μέρες να το έχεις;
(βασικά θέλει ψάξιμο γιατί αν κατα κανόνα το zavvi ητανε πιο φθηνό μερικές φορές το amazon το έβρισκες φθηνότερα)
επίσης ένα καλό και γρήγορο e-shop είναι και το game.co.uk αν και χρεώνει μεταφορικά έχει πολλές φορές προσφορές που σου έρχεται μία η άλλη με το zavvi αλλά κερδίζεις στον χρόνο παράδοσης που είναι ο μισός...
(έχει και πολλά used)
Mπα, όσο και να το έψαξα δεν βρήκα απάντηση πουθενά, το έχει και στο γερμανικό amazon αλλά τα ίδια και εκεί.
http://www.amazon.de/gp/product/B00E...?ie=UTF8&psc=1
Εμένα μου κάνει εντύπωση που το Amazon έχει σε παιχνίδια όπως το gta v και το fifa 14 τόσο μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα.
Για Ελλάδα δεν συμφέρει, το ξέρω αλλά εγώ έχω τον κολλητό στο Λονδίνο που έρχεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα Ελλάδα λόγο δουλειάς και τα παραγγέλνω, πάνε σε αυτόν και μου τα φέρνει. Το gta v ας πούμε μου βγήκε 40 ευρώ.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Μπερδεύτηκα.
Ολοι μπερδεμένοι είμαστε, οι μέρες περνάνε, ανακοίνωση από την Sony Hellas δεν υπάρχει,
από έξω δεν ξέρουμε αν τελικώς θα τα πάρουμε day 1 για παραγγελίες μετά τις 6 Αυγούστου.
Αν γνωρίζαμε από την Ε3 ότι θα είναι η Ελλάδα εκτός θα είχαμε κινηθεί αναλόγως,
το μάθαμε τέλη Αυγούστου στην gamescom και ψαχνόμαστε τώρα.
Έτσι ακριβώς. Με το που μάθω ημερομηνία αποστολής από Amazon, θα ακυρώσω την προπαραγγελία από το Πλαίσιο...
Τώρα που είπες για Πλαίσιο είναι κρίμα για τα παιδιά που την ήθελαν day 1,
πήγαν από το κατάστημα και σκάσανε τα 20 ευρώ (και δεσμεύτηκαν)
και τώρα δεν ξέρουνε αν και πότε θα φέρει κονσόλες το Πλαίσιο.
Γι' αυτό δεν δίνω ποτέ ούτε cent για pre-order... άτοκος δανεισμός λέγεται αυτό.
Ενημερωτικά πάντως, αυτή η προκαταβολή μένει στον λογαριασμό του καθενός (και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο προϊόν).
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς να το έχω ψάξει, αν υπήρχε ημερομηνία κυκλοφορίας στο site του Πλαισίου (έστω ο μήνας ξέρω γω), φαντάζομαι θα κάνουν και επιστροφή χρημάτων σε όποιον το ζητήσει.
ασχετο,
αφαιρεσαν το live chat απο το public.gr ή εγω δε το βρισκω?
θελω καποια ps3 games που δεν ειναι διαθεσιμα αυτη τη στιγμη και δεν βρισκω καποια επιλογη για να ενημερωθω οταν θα χουν αποθεμα.
επανέρχομαι για το zavvi ,
παρέλαβα σήμερα ένα game που έκανα παραγγελία στις 5/9 , οπότε δεν έχω παράπονο , η τιμή ήτανε τζάμπα και σε 8 μέρες ήρθε !
Εχει παραγγείλει κανένας απο αρχές Σεπτεμβρίου για να καταλάβουμε αν αποτελεί όντως βελτίωση ή απλά αναλαμπή;
ΥΓ. Δεν ήτανε ο κλασικός κίτρινος χαρτονένιος φάκελος αλλά ένας λευκός, δεν ξέρω αν έρχεται από αλλού αυτός για αυτό δεν άργησε..
Χώρα προέλευσης;