Παρα πολυ ωραίο αποτέλεσμα και φανταστικό art style, θα ήθελα να παίξω ενα παιχνιδι με τέτοια γραφικά. Όμως τα fable 2&3 που είχα δοκιμάσει ήταν πολυ βαρετά οπότε δεν περιμένω και πολλά από το legends.
Printable View
Παρα πολυ ωραίο αποτέλεσμα και φανταστικό art style, θα ήθελα να παίξω ενα παιχνιδι με τέτοια γραφικά. Όμως τα fable 2&3 που είχα δοκιμάσει ήταν πολυ βαρετά οπότε δεν περιμένω και πολλά από το legends.
Πρωτη μου σκεψη επισης. Εχει πεσει dowgrade σχεδον σε ολα τα projects που εχουν παρουσιαστει, αλλου μεγαλυτερο αλλου μικροτερο. Βεβαια ειναι πολυ ομορφο αυτο που εδειξαν ετσι? Μην παρεξηγηθω. Τωρα ολο αυτο το game/series thing ειναι απλα αδιαφορο at this point, νομιζω οτι το παιχνιδι ηταν σχεδιασμενο να υποστηριξει το ολο τιβι τιβι τιβι τιβι thing και τωρα που η MS αλλαξε PR strategy θα μεινει λιγο ξεκρεμαστο το παιχνιδι.
wow, αλλο ενα shooter στο line up του xbone. Μιλαμε για ποικιλια, οχι μαλακιες.
Συμφωνω απολυτα, ενα συμπαθητικο παιχνιδι art wise και ως εκει. Τραγικα επαναλαμβανομενο, χωρις ταυτοτητα (γνωμη μου), με αρκετα μετρια στοιχεια. Σε καμια περιπτωση system seller.
Παρα πολυ ομορφο, το πρωτο παιχνιδι που μου αρεσει απο το xbone.
Στην τελική το θέμα αφορά το γούστο του καθενός, εγώ σχεδιάζω σε κάνα χρόνο περίπου να κάνω το άλμα στην επόμενη γενιά, η λογική λέει να πάω με το PS4. Ωστόσο, δεν μπορώ να διανοηθώ να έχει βγει Halo 5 και να μην μπορώ να το παίξω. Στη δική μου περίπτωση το Halo είναι system seller, για εσένα το Alan Wake κ.ο.κ.
Εννοείται, κ για μένα το ίδιο ισχύει. Το Halo το έχω λατρέψει για την ιστορία του, το σύμπαν του, για την κορτανα, για τον μάστερ chief. Απλά το Alan Wake το είπα γιατί είναι κάτι διαφορετικό να παίξουμε κ κάτι άλλο εκτός πιου πιου
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Homefront 2 Won’t Be Xbox One Exclusive, Good Things Coming for Dead Rising 3 Fans – Rumor
Quote:
It’s been making the rounds a lot for some reason but Homefront 2 isn’t exclusive to Xbox One.
Καποιος εγραψε στο neogaf οτι το κρυφο παιχνιδι ειναι το mass effect, οι mods επικοινωνησαν μαζι του και οι πρωτες τους εντυπωσεις λενε οτι δεν ειναι υπερ του, εαν αποδειχτει οτι ειναι λαθος παιρνει μονιμο ban.
H απαντηση απο γνωστους insider ηταν ομως αρνητικη, ο Shinobi απαντησε...
ενω ο thuway ειπε περισσοτερα, αλλα τα ειπε πρωτιστως σαν φημες καθως ουτε αυτος ειναι απολυτα σιγουρος.Quote:
lol wat
παντως ενας ακομα γνωστος ο Bruceleroy σε καποια στιγμη ειπε οτι προκειται για timed exclusiveQuote:
I'll take the dagger.
Everything I say from here on out is rumor, speculation, or pandering - of the highest degree. If it turns out to be false, so be it, if it's true, so be it. GAF might want to be let in on the fun.
For weeks now I've been trying to find out what this game is.
There's a fellow going around in the insider circle (he's not Shinobi, Mortimer, etc), but he's managed to contact a few of us and tell us unilaterally the exact same information.
He spoke briefly about Microsoft's E3 event and spoke highly of it. He cut straight to the point and said Microsoft has secured a third party exclusive that- "Will make people GNASH teeth".
He wouldn't speak any more about the game.I only got one conversation in with him. I did manage to ask a few questions: Is it Resident Evil? Is it Mass Effect? Is it Red Dead?
"No. It's not them."
The last clues given were:
A. It is an IP that is off the radars, but when everyone hears and sees it, they'll want it.
B. It is an IP that could use the spotlight of exclusivity.
---
Second part is Dragon's Dogma 2. People have been rumoring both out loud and privately about Dragon's Dogma 2 shopping around for the last month and a half. I don't know if it's true, but it's almost always the first thing people want to talk about when I began fishing for E3 news.
--
Final part is this, Prince of Persia, according to some, was shown off to journalists at E3 2012, the same E3 Watch_Dogs was shown at. This specific game is a next-gen title and not the 2D game everyone is talking about- at least from what I understand.
---------------
So here's where GAF can have a little fun with this. Your guess is as good as mine, and I suspect Gamespot, the guys on twitter, and some of the well knowns here are sharing the same source on this.
This is all rumor and mods if this breaks any rules and if you need to question me, I can do my best. Don't permaban this guy- he's on his last life:
:stop:
Ελπίζω αν μιλάμε όντως για Prince of Persia να μην είναι exclusive, ας είναι timed. Ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει το reboot αλλά σαν franchise πάντα μ' άρεσε το concept.
Ενας mod Παντως ειπε (δεν επικαλεστηκε πληροφοριες) οτι πιθανολογει οτι ειναι απο Ιαπωνια μερια, γιατι στην δυση κανουν τα παντα leak.
Οι εικονες του Fable legends ειναι πολυ ομορφες, ομως ειναι εμφανες οτι το texture work στα παντα σχεδον ειναι αρκετα χαμηλου επιπεδου. Νομιζω οτι αν εγω με μια προχειρη ματια το βλεπω αυτο, ενας που ξερει περισσοτερα θα του βγαζει ματι. Still ειναι πολυ ομορφο, αλλα τεχνικα δεν νομιζω οτι εινια groundbreaking.
Το Lost Odyssey έχει ήδη αναφερθεί από το στόμα του Spencer, αλλά σαν παράδειγμα των αποκλειστικοτήτων του Xbox 360. Ήταν και κάποιου είδους hint ή μία απλή αναφορά για σύγκριση; Θα δούμε...
Η λογικη λεει οτι η MS θα εχει αρκετα αγορασμενα παιχνιδια απο third party sources αλλα δεν νομιζω να προκειται για κατι τοσο high profile, δεν νομιζω η ΕΑ να ρισκαρε να το κανει για δευτερη φορα αυτο με το ιδιο franchise ειδικα σε μια περιοδο που εχει αναγκη την fanbase του ps. Εννοειται οτι αν ειναι το mass effect θα φρικαρω ασχημα. Ειμαι σιγουρος παντως οτι θα εχει περισσοτερα third party exclusives απο την Sony. Σιγουρα εχει πολλα θεματα texture wise, αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που κατι ειναι τοσο καλαισθητο που δεν σε νοιαζει. Τεχνικα το μονο εντυπωσιακο που εχει ειναι ο φωτισμος. Παιδια επειδη ειμαι αλλου εντελως εδω και μερες (εβδομαδες?), η conference της MS ποτε ειναι ακριβως?
Νομίζω Δευτέρα 9/6 19:30 ώρα Ελλάδος. Δες το πρώτο post....
thanks man
Microsoft will host a press conference on June 9 at 9:30am (PDT)
Ειναι 19:30 αυτο? Μπηκα στο τρυπακι τωρα με την φημη για το Mass Effect...Dammit.
Και μονο για πιθανη εμφανιση MGSV και Witcher αξιζει βεβαια να την παρακολουθησει καποιος.