Το Transistor αξιζει την προσοχη σας...
Printable View
Το Transistor αξιζει την προσοχη σας...
To transistor το ειδα σε παρα πολλα goty 2014 ... και απεσπασε παρα πολλα βραβεια...
Το rogue legacy ειναι oldschool χαρντκοριλα!
Αν εξαιρεσεις το thief, μια χαρα μας εκατσε.
Eχω αρχισει να πιστευω οτι το Metacritic οπως και καθε αλλο site "ειδικων" σε καποιο αντικειμενο, παρουσιαζει την γνωστη νοοτροπια τελικα να παιρνουν ψηλη βαθμολογια τα υποτιθεται "ψαγμενα" αντικειμενα του χωρου.
Το συμπτωμα εμφανιζεται παντου....πχ αμα ειναι site με αυτους που την ψαχνουν πολυ στην ροκ...εκει που η πλειοψηφια θα εχει απολαυσει τον νεο δισκο των Μεταλλικα ξερω γω....αυτοι θα βγαλουν δισκο της χρονιας κανα πειραματικο Κολομβιανο συγκροτημα και εθνικ και τζαζ στοιχεια.
Αμα ειναι σαιτ που ασχολειται με την μαγειρικη....εκει που οι περισσοτεροι θελουμε να φαμε μουσακα, αυτο θα υμνει το σωταρισμενο κουνουπιδι σε σαλτσα μεντας.
κοκ.
Καλως η κακως.....η πλειοψηφια των απλων χρηστων (βαζω και μενα μεσα σε αυτους) χαιρεται οταν ως παιχνιδι δινουν το infamous (εγω ηλπιζα σε κανα Killzone) και οχι παιχνιδια τετοιου ειδους σαν αυτου του μηνα στο 4 (που τελικα δεν διαφωνω, μπορει να αποδειχτουν διασκεδαστικοτατα).
Ας πουμε, το THIEF ηταν καλη επιλογη, ειναι στα λεγομενα ΑΑ χωρις ομως να ειναι και απο τα κορυφαια αυτων....αλλα αφου το παιρνεις "τσαμπα" εισαι και ευχαριστημενος μιας και αλλιως μπορει και να μην το επαιζες ποτε (αφου αν ειχες να επιλεξεις καποιο ΑΑ να αγορασεις, μπορει στα ιδια λεφτα να επελεγες ενα καλυτερο).
Αλλα τα εχουμε ξαναπει......
Η Sony βγάζει από τις συνδρομές που μας αναγκάζει να βάζουμε για να παίζουμε online, μισό δισεκατομμύριο το χρόνο, και δεν μπορεί να δώσει έναν ΑΑ+ τίτλο για το PS4; (με εξαίρεση τους 2 προηγούμενους μήνες). Μας δίνει indies (ναι μεν κάποια έχουν χαβαλέ) που όταν τα παίξεις 2 φορές δεν τα ξανά-ανοίγεις
Εκτός αν ακόμα μετά από 1 χρόνο και κάτι δεν έχει ακόμα ΑΑ+ τίτλους να δώσει δωρεάν ...
Συμφωνώ με τον Rookie με όσα έγραψε παραπάνω
Εγω δε λέω πάντως οτι είμαι δυσαρεστημένος απο την υπηρεσία. Μια χαρα είναι. Απλά με τα "ψαγμένα" games τα χω :P
Κρατήστε λίγη γκρίνια και για τον επόμενο μήνα που θα αργήσουνε να βγούνε τα παιχνίδια και θα τα μάθουμε αφού θα έχει ήδη μπει ο Μάρτιος. :P
ουαου πολυ καλος μηνας και παλι.
Το transistor ειναι πολυ καλο αποτι εχω διαβασει και χαιρομαι για το thief στο ps3...καλυτερα να μην χρειαστει να το παιξω το 4...
Και στο σαξόφωνο ο Γιώργος Κατσαρός, λολ. (να η ευκαιρία, alpha version των The Voice κλπ για τους νεότερους, early 80s)
Θα ανανεωσω μετα απο μηνες λογω Transistor...
Τα Yakuza είναι αυτοτελή, σαν τα GTA?
Αντι να ευχαριστείτε τη Sony που σας σκέφτεται και λέει : Τους έδωσα 2 καλούς (?) μήνες , ας τους δώσω και έναν μέτριο/χάλια/αδιάφορο για να προλάβουν να παίξουν τα προηγούμενα , γκρινιάζουμε κιόλας :P
Πέρα από την πλάκα , απόψεις/γούστα είναι αυτά. Από τα τρέιλερ που είδα , του βίτα μου φαίνονται αδιάφορα , στο 3 θεωρώ είναι καλός μήνας , στο 4 μάλλον θα δοκιμάσω το Transistor. Για το Apotheon που είναι φάση αρχαία Ελλάδα από ότι κατάλαβα , ίσως του ρίξω μια ματιά.
Θα δώσει ΑΑΑ και για τις 3 κονσόλες στον επόμενο
https://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc
να φτιάχναμε το Thread Subject με τα νέα games?
Καλημερα παιδια.Μια ερωτηση/απορια μια και δεν εχω ασχοληθει ακομα με καρτες psn και θελω να κανω μια αρχη,τι ειναι καλυτερη;Η προπληρωμενη η η συνδρομητικη καρτα;Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και ποια τα μειονεκτηματα;Συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος με αυτα.
Τη συνδρομητική κάρτα (psn plus κάρτα αν κατάλαβα καλά εννοείς) μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνο από την κονσόλα και μόνο για ανανέωση συνδρομής, ενώ την προπληρωμένη την χρησιμοποιείς και από το pc για όποια αγορά θέλεις. Επίσης είναι πιο συχνές οι προσφορές στις plus κάρτες απ'ό,τι στις άλλες. Αυτά μπορώ να σκεφτώ.