Έχει ειδοποιηθεί άλλος από παμπλικ? Ακόμα περιμένω..
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Έχει ειδοποιηθεί άλλος από παμπλικ? Ακόμα περιμένω..
Περιμένω επίσης...
Η λογικη λεει οτι για να ξαναπαρω εγω ps5,θα περιμενω του λουτσου αγιου ανημερα για κομματι ε?:P
Οχι ,φοβηθηκα οτι θα μου εριχναν ακυρο(ξερεις οτι το coil whine)δεν το αναγνωριζει η σονυ πληρως σαν προβλημα(τις περισσοτερες φορες)
Και στο πρωτο ps4 pro που ειχα παρομοιο προβλημα στο παρελθον,χαριστικος ειχαν ανεφερει οτι μου το αλλαξαν.
Το ποιο πιθανον θα ηταν οτι θα μου γυρνουσαν την κονσολα πισω ετσι.Μαζι με μια καρτουλα καπου κρυμενη και χωμενη μεσα στο κουτι,που θα ανεφερε καλα χριστουγεννα.:pound:
Οπωτε καλο μαρτιο εγω ξανα για ps5
Με πήραν από Public για παραγγελία στις 21/9.
Παραδόσεις θα έχουμε από την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα.
Μόλις με πήραν από τα παμπλικ! Θα το έχουν την άλλη εβδομάδα! Μέσα στην άλλη βδομάδα λοιπόν περιμένω και το δικό μου..! Αγωνιώ!!
Οκ κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος απλα θεωρω δεν θα επαιρναν τηλεφωνα αν δεν ειχαν επισημη ενημερωση απο τη Sony.
Για να ξεκινησαν να παιρνουν τηλεφωνα σημαινει οτι εχουν τουλαχιστον αυτη την ενημερωση, τωρα αν θα γινει θα το δουμε.
Εμενα μου ειπε συγκεκριμενα στις 15 του μηνος.
Για να παίρνουν τηλέφωνα από Public, πάει να πει ότι έχουν ενημέρωση ότι θα σταλούν κομμάτια από Σόνυ. Οι ενδείξεις δηλαδή δείχνουν ότι ισχύει αυτό που διαβάζουμε και ακούμε, για δεύτερο κύμα στα μέσα Δεκεμβρίου.
Εμείς οι "καμμένοι" από τον Κωτσόβολο θα πρέπει προφανώς να προσέχουμε και να μην το αφήσουμε το θέμα καθόλου στην τύχη του. Υπάρχει χάος εκεί πέρα, όπως αποδείχθηκε ήδη, και θέλει προσοχή. Να θυμίσω, είμαι με προπαραγγελία 18\09, πληρωμένο όλο από αρκετά πιο πριν την κυκλοφορία, βεβαίωση τρις και τετράκις ότι "είμαι στο πρώτο κύμα και παραλαμβάνω από τους πρώτους", και απλά έκατσα στο πηνίο, επειδή μου πέρασαν την πληρωμή με καθυστέρηση 5 ημερών. Σόρι που τα ξαναλέω, αλλά το κάνω καθαρά για όσους την έχουν πατήσει παρόμοια και μπαίνουν τώρα στο τόπικ. Θέλει προσοχή και να τσεκάρουμε απο την αρχή όπως μπορούμε, έστω με το τηλεφωνικό τους κέντρο. Εγώ θα τους παίρνω πάλι τηλέφωνα μόλις πλησιάζει η ημέρα διάθεσης του δεύτερου στοκ. Ελπίζω να μην χρειαστεί και αυτή τη φορά να είναι πιο οργανωμένοι και περισσότερο σε τάξη, με τις υπόλοιπες προπαραγγελίες, αλλά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη, με όσα είδαμε.
Γενική Ταχυδρομική: Αναστέλλει υπηρεσίες - «Ασφυξία» από τις παραγγελίες
https://www.lifo.gr/now/greece/30540...is-paraggelies
Όπως το έλεγε και ο Wolf...
Σίγουρα έχουν ενημέρωση. Αλλά λέω πως ο τυπάς που μίλησα δεν φάνηκε σίγουρος για το ποιά εβδομάδα, και κρίνοντας από τον χαμούλη στα κούριερ είπα μπας και προλάβουμε να παίξουμε πριν το 2021.
Χωρίς να θέλω να σε πριζώσω, ο Κωτσόβολος τα έχει κάνει κώλος. Δεν έχω δώσει δεκάρα στο Public και σήμερα απλά ήθελαν να επιβεβαιώσουν πως ισχύει η παραγγελία και να με ενημερώσουν, να πάρουν εξτρά πληροφορίες κτλ.
Οι ενδείξεις για επόμενο κύμα τώρα, φάνβηκαν από τις ημερομηνίες του ηλ. καταστήματος του Sony Center λίγο μετά το launch. Αν δεις τώρα, το τρίτο κύμα υποννοείται για 13 Γενάρη.
Με διαφορα η χειροτερη "courier" τλχ στο Ηρακλειο Κρητης.
Δεν ερχεται σχεδον ποτε στο χωρο σου να παραδωσει, δεν περναει να αφησει καν ειδοποιηση,
σου στελνει ενα ξερο sms οτι "επειδη δεν σε βρηκαν" η παραγγελια σου βρισκεται στο καταστημα τους για να πας απο εκει να παραλαβεις,
εαν δεν πας εκει δεν προκειται να παραλαβεις ποτε, μεχρι κ δεμα μου γυρισαν πισω επειδη δεν προλαβα να παω.
Δεν ξερω στην υπολοιπη Ελλαδα πως συμπεριφερεται, αλλα εδω την σιχτιριζουμε ολοι.
Ισα ίσα που τώρα είναι χειρότερα τα πράγματα, τότε το 2013 δεν υπήρχε ούτε lockdown, ούτε τόση μεγάλη ζήτηση ούτε και πάρτυ των Scalpers.
Θυμάμαι πολύ καλά πως όποιος είχε κάνει προπαραγγελία είχε πάρει κονσόλα και οι προπαραγγελίες ήταν ανοιχτές για μήνες.
Μακάρι να έρθει πριν τα Χριστούγεννα το δεύτερο κύμα να πάρει ο κόσμος κονσόλες
αλλά από την άλλη καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί είναι γνωστή η τακτική των εταιριών να μοιράζουν υποσχέσεις για να κερδίζουν χρόνο.
Θεωρείτε υπάρχει διαφορά στην προπαραγγελια αν εχεις προπληρώσει το ποσό?ότι θα σε βάλουν πιο ψηλά στην προτεραιότητα δηλαδή?
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα media markt σιγουρα οχι, εγω ειχα δωσει 50ε προκαταβολη και το πηρα D1 κ φιλος μου εδωσε 100ε.
εγω παρελαβα D1 και αυτος ακομα τιποτα..και ακομα ψαχνει να τους βρει στα τηλεφωνα.
Aκριβως, δυστυχώς δεν μιλάμε για ενιαιες εταιρίες, καθως δινουν σαν franchise τα καταστήματα σε τρίτους. Το ίδιο προβλημα που περιγραφει το έχω εγω με τα ELTA Courier που ειλικρινα δεν εχουν παραδωσει ποτε δεμα σε αποσταση 100 μέτρων. Ιδια εταιρία σε φίλο μου στην Θεσαλλονικη παραδίδει κανονικά χωρίς θέμα.
Φανταζομαι θα εχει ερωτηθει αρκετες φορες, μήπως γνωρίζουμε πότε θα ερθουν νεα κομματια PS 5 για παραγγελεία ?
Ευχαριστώ, καλά χριστούγεννα να έχουμε
Τώρα Δεκέμβριο από 15 Δεκεμβρίου λένε όλοι μέχρι 20 θα παραλαμβάνουν αλλά θα πάνε λέει όλα σε προπαραγγελίες. ¶λλοι λένε θα καλύψει του Σεπτεμβρίου μόνο τις προπαραγγελίες και άλλοι λένε ότι θα καλύψει μέχρι 20 Νοεμβρίου (λεγόμενα πωλητών που επικοινωνούν τα παιδιά που έχουν κάνει προπαραγγελία). Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Απλά υπομονή.
Για εμένα προσωπικά με όλα αυτά που έχω διαβάσει, το σίγουρο είναι ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα παραλάβουν σίγουρα τα παιδιά του Σεπτεμβρίου.
Τώρα για παραγγελία αν δεν έχεις κάνει προπαραγγελία, νομίζω πως πας σίγουρα για 2021 εκτός και αν πετύχεις αυτές τις μέρες κανένα site που μπορεί να μην έχει τόσες προπαραγγελίες (πχ digitalpassion, consoleclub, eshop), ή site που συμπεριφέρθηκαν σωστά με το στοκ και κλείναμε τις προπαραγγελίες στην ώρα τους (Plaisio, Vodafone) με αποτέλεσμα τώρα που θα παραλάβουν να τις ξανά ανοίξουν (έστω και για λίγο).
Στα Sony Center πάντως λέει ότι θα είναι διαθέσιμο από 13 Ιανουαρίου 2021
https://digitalpassion.gr/playstatio...playstation-5/
Οπως και να 'χει κάνε παραγγελία (απ' όπου σε βολεύει και προτιμάς) να πάρεις τη σειρά σου γιατί θα αργήσει 3-4 μήνες για να μπει στα ράφια, καλό Πάσχα δηλαδή.
Πρώτο post βλέπω, καλώς ήρθες. :welcome:
Καλησπέρα,
επιβεβαιώνω κι εγώ ότι στον Κωτσόβολο μπορείς να κάνεις παραγγελία χωρίς φυσικά να υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη η κονσόλα αλλά και χωρίς να ζητουν προκαταβολή κλπ, επίσης μου πρόσφεραν επέκταση εγγύησης 4 χρόνων στα 50€ από 70,90€ που ήταν η αρχική και φυσικά τη δέχτηκα...όταν είπα στον εκπρόσωπο που μιλούσα χαριτολογώντας ότι "πάμε για 2021 να παραλάβουμε τώρα ε;" μου είπε μην είστε απαισιόδοξος μπορεί να το έχετε μέχρι τις γιορτές.......τι να πω μακάρι....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bddeadaae5.jpg
Send from my S20+ using Tapatalk
Ξεφύγαμε:
Gangs are breaking into fast-moving lorries to steal PS5s
https://www.eurogamer.net/articles/2...-to-steal-ps5s
https://www.youtube.com/watch?v=GCWNAJftXlg
PS5 fetch quest στο επόμενο GTA!
Εγώ που μπήκα στο site του κωτσο γράφει εξαντλημένο
Καλά αυτό με τα μεταφορικά ασχολίαστο...σε 500 ευρώ παραγγελία
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχίζουν και μπουκώνουν όλες οι κούριερ:
https://www.protothema.gr/greece/art...i-tahudromiki/
Μέχρι και το Πλαίσιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στον όγκο παραγγελιών μόνο με ιδιόκτητο στόλο.