Στα 10 λεπτά το έχω και λειτουργεί κανονικά,
βάλε καμμιά άλλη επιλογή π.χ. στο μισάωρο, κάνε καμμιά επανεκκίνηση την κονσόλα και μετά ξαναβάλτο στα 10 λεπτά μήπως και σου ξεκολλήσει.
Printable View
Στα 10 λεπτά το έχω και λειτουργεί κανονικά,
βάλε καμμιά άλλη επιλογή π.χ. στο μισάωρο, κάνε καμμιά επανεκκίνηση την κονσόλα και μετά ξαναβάλτο στα 10 λεπτά μήπως και σου ξεκολλήσει.
Eπίσης δες λίγα post πιο πάνω στο #944 του Nek_Food πως κάνουμε reset και εκ νέου pairing το DS4 με το PS4.
Θα βγάλει άλλο? ή εννοεί το urban camo? γιατί αυτό που δείχνει είναι jungle. :P
ισως βγει κ σε χακι αποχρωσεις. γιατι αν κοιταξεις καλα την εικονα.........
Tι ακριβώς βλέπεις γιατί δεν έχω και πολύ φαντασία? :P
γιαυτο ειναι παραλλαγης..... για να μην ξερεις τι βλεπεις κ που το βλεπεις..... :p:heyyy:;):D
Είναι παλιό, απλά για υπενθύμιση.
Update makes your PS4 controller work on your PS3 — without wires
http://venturebeat.com/2014/07/02/pl...er-wirelessly/
ιδια τιμη κ στο πλαισιο
http://www.plaisio.gr/games/playstat...S719453512.htm
Aς το βάλουνε στον πάτο τους που θέλουνε και 5 ευρώ νταβατζιλίκι.
Πάω και το παίρνω από εδώ που έχω και δίπλα μου κατάστημα.
http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInne...881-48749.html
http://www.aliexpress.com/item/Custo...052814197.html
τι λέτε αξίζει; υπάρχουν πολλά σχέδια, αν ξέρεις να ανοίγεις το dualshock τα αλλάζεις εύκολα τα πλαστικά
Να κανω μια ερωτηση, ποσο σας κραταει η μπαταρια του dualshock στο ps4?
Εμενα με το ζορι 5-6 ωρες, ειχα καλομαθει με το ps3 και το φορτιζα καθε εβδομαδα και τωρα με το ps4 το φορτιζω καθε 2 μερες ειναι φυσιολογικο ή επεσα σε μαπα μπαταρια;
Nai τοσο κραταει Στρατη.Δεν εχει καποιο προβλημα το δικο σου χειριστηριο.Βαλε οτι εχει lighbar και μικροφωνο γιαυτο και λιγοτερος ο χρονος...Φορτιζει παντως πολυ γρηγορα αποτι εχω δει...
Παντως ειναι πραγματικη αποκαλυψη το χειριστηριο.Το μικροφωνο τα σπαει.Στο Isolation μονο και μονο που ακουγεται ο ανιχνευτης δίνει παρα πολυ στην ατμοσφαιρα του τιτλου οπως και το lightbar θα ελεγα.
Εγω εχω ενθουσιαστει με το χειριστηριο και τις λειτουργιες του αλλα βλεπω γενικα οτι ολος ο κοσμος στεκεται στο οτι δεν κραταει πολυ η μπαταρια.λογικο το βρισκω να παραπονιεται ο κοσμος αλλα δεν βλεπω τις θετικες αντιδρασεις για τον μοχλο που θα περιμενα..
Eιναι πολυ καλο το χειριστηριο, αυτο δεν σηκωνει αμφιβολια, το πιανεις ανετα και τα μανιταρακια σφιχτα και λειτουργικα, με το grip τους κλπ.
Οι σκανδαλες εγιναν επιτελους οπως πρεπει και δεν γλιστρανε, το led μαλλον με αφηνει αδιαφορο προς στιγμην, ενω το μικροφωνο ειναι εντυπωσιακο και προσθετει "ποντους" στο feeling των παιχνιδιων.
Η μπαταρια του ομως εξαντλειται γρηγορα και φαντασου οτι δεν παιζω πολυ πλεον, λογω υποχρεωσεων, αν επαιζα οπως πριν 5 χρονια θα το φορτιζα καθε μερα, ψιλοαπαραδεκτο για τετοιας ποιοτητας χειριστηριο.
Εχει πολλά χαρακτηριστικά που του τρώνε μπαταρία. Εγώ μιας και εχω δυο δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Συνήθως παίζω και όταν το βγάλει θα είναι η στιγμή που θα θέλω να κλείσω και το ps4 οπότε το βάζω σε rest mode και είναι φουλ φορτισμένο.
Εγώ έχω εντυπωσιαστεί πάντως από τον μοχλό και με βολεύει τρομερά. Οπότε παίζω ps3 καταλαβαίνω τη διαφορά ακόμα περισσότερο.
Μειωσε την φωτεινότητα του lightbar και βγάλε την δόνηση, θα κρατάει περισσότερο
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Επιπλέον χαμήλωσε το μεγαφωνο αν έχεις περιθώρια χωρίς να στερείς πληροφορία από τον εσυτό σου λόγω περιφερισκού θορύβου και μην χρησιμοποιείς το μικρόφωνο (headset) αν δεν είναι απαραίτητο για συνεννόηση με άλλους συμπαίκτες κλπ
H ακόμη καλύτερα τα βάζεις όλα στο φουλ να ευχαριστηθείς το χειριστήριο
και όταν ψιλοαδειάσει η μπαταρία και σου βγάλει ειδοποίηση
το φορτίζεις ενώ παίζεις μ'ένα φορτιστή smartphone από την πρίζα δίπλα σου.
ή με ενα καλωδιο usb 2-3 μετρων. Φορτιζει απο το PS4 και παιζεις ανετα απο τον καναπε σου.
Σωστό κι αυτό αλλά κοστίζει. :P
Λεφτα υπαρχουν:D
Εχω ρε σεις και τα 2 αλλα εχω και ενα πιτσιρικι 27 μηνων που φερνει βολτες στο σαλονι, σιγα μην σταθουν καλωδια για φορτισεις. LOL
Σας έχει freezarei ποτέ το DS4?.... άλλο κουλό κ τούτο. Ένιωσε με force shut down του Ps4 από το power button. :(
@nikon σε πρασινακι δεν ειχε?:P
Δεν είχε γαμώτο γι'αυτό πήγαινα αλλά του είπα να μου φέρει.....αν με δει να με χ3σει.:P
Σήμερα όπως έπαιζα The Last Of Us το R2 παρέδωσε πνεύμα... Το πατάς και μένει μέσα.. Θα το πάω αύριο cometron να μου το αλλάξουν..
Παραλίγο να μου στοιχίσει το trophy για το Online μιας και ήμουν στην 12η εβδομάδα και έπρεπε να κάνω μερικά executions και πάνω που πάω να κάνω ένα δεν μπορούσα να πυροβολήσω....
Τουλάχιστον πήραμε το trophy, ελπίζω αύριο να μην μου πούνε τίποτα κουλά στη cometron...
Από τις κινήσεις που δεν κάνω ποτέ. Μου θυμίζει κάτι οδηγούς για smartphone του στυλ χαμηλώστε τη φωτεινός τα, βάλτε μαύρο background κλπ, που σε κάνουν να λες δεν έπαιρνα ένα Nokia που αντέχει και μια βδομάδα η μπαταρία του. Τα αφήνω στο dualshock όλα full και ας φορτίζει λίγο συχνότερα.
Αν παίζεις μόνο fifa τίποτα.
Προς το παρόν gimmick είναι. Μόνο το health δείχνει σε κάποια παιχνίδια ή το αν φαινεσαι ή όχι όταν παίζεις stealth. Πρακτικά καμία διαφορά μερικές φορές ούτε που το παρατηρώ τι χρώμα είναι. Μακάρι να το αξιοποιησουν αλλά φαντάζομαι σε συνδυασμό με την κάμερα
Προσωπικά σε μένα την επιλογή να διαλέγει ο γιός μου ποιό dualshock θέλει να κρατάει αναλόγως με το χρώμα που έχει το lightbar...(είναι 2 χρονών αλλά αν παίζω κάθεται παρέα).
Ουσιαστικά προς το παρών δεν προσφέρει τίποτα, αλλά αφού υπάρχει το θέλω να δουλεύει στο full. Θέλω όταν το χαμηλώνω να βάσει επιλογής μου, είτε γιατί με ενοχλεί είτε επειδή δεν μου αρέσει και όχι για να διορθώνει το λάθος της εταιρίας που τσιγκουνεύτηκε τα mah.
Ολα οκ με το χειριστηριο. Πήγα στη Cometron και μεσα σε 10 δευτερόλεπτα μου έδωσαν καινούριο.
Οταν βαζεις να φορτιση ο μοχλος και σου αναβει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το πορτοκαλι φωτακι και μετα δεν ξαναναβει σημαινει οτι εχει φορτισει?
Και το κανει μονο οταν βγαζω/βαζω το καλωδιο φορτισης αν το εχω πανω στο μοχλο και απλα τον ανοιξω χωρις να εχω στο ρευμα τη κονσολα αναβει για λιγο το ασπρο λαμπακι μια φορα και αυτο ηταν.
Ναι όταν σβήσει το πορτοκαλί φόρτισε.
Αλλο ρωταω.
Αν ειναι φορτισμενος ηδη και το βαλεις παλι στη usb θα αναψει το πορτοκαλι φωτακι μονο για μια φορα και δεν θα ξαναναψει ή θα αναβει παντα?
Εμενα αυτο μου κανει.
Αν βγαλω και ξαναβαλω το καλωδιο usb στο μοχλο τοτε αναβει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το πορτοκαλι λαμπακι και δεν ξαναναβει.
Αν είναι φορτισμενο 100% δεν αναβει το λαμπακι
του τα 3 τα χειριστιρια παιζουν στο 4?
- - - Updated - - -
του 3 τα