Ειμαι στο Anor LOndo! Εχει ακομα πολυ το παιχνιδι?? Εχω και το Skyrim να περιμενει:P
Οκ, απλα επικο το Sen's Fortress!! Eιδικα η μαχηΑπολαυση!Spoiler!
Printable View
Ειμαι στο Anor LOndo! Εχει ακομα πολυ το παιχνιδι?? Εχω και το Skyrim να περιμενει:P
Οκ, απλα επικο το Sen's Fortress!! Eιδικα η μαχηΑπολαυση!Spoiler!
Παιδιά είμαι Warrior με περίπου 900 HP, 19 Strength και αρκετό Endurance (LVL 24 ειμαι) και βρίσκομαι στο Depths..χρειάζεται να αγοράσω κάποιο Spell? πχ. Pyro ή Soul Arrow..
Με το Drake Sword δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν εχθρό γι'αυτό ρωτάω..
To drake sword ειναι σαν cheat. Δε θα χεις προβλημα, παρα μονο αρκετα μετα στο παιχνιδι.
^ Συμφωνω.
Δεν νομιζω να χρειαζεσαι καποιο spell(το εχω κ προσφατο, αφου εκει το αφησα χωρις καν το heal).
Ρε παιδια πως μετατρέπουμε τις ψυχές απο τα boss σε σπεσιαλ όπλα;
Kανενα Tip για το Gapping Dragon? Επίσης, πρέπει να έχω αποθέματα από αυτό το αντίδοτο για το Curse? Θα έχω πρόβλημα μετά αν δεν έχω αντίδοτο?
Αν γίνεις cursed απλα μειώνεται το HP σου στο μισό ενω παράλληλα δεν μπορείς να κανεις reversed HOllow! ΥΠαρχει αντίδωτο και το βρίσκεις στον Πύργο μετα τα gargoyles σε ένα έμπορο ή στο new londo!
Όσο για το gaping DRagon, το προσεγγίζοντας τον περιμετρικά με χτυπήματα στην ουρά μπορείς να πάρεις και ένα όπλο αν την κοψεις! Πρόσεχε μην σε αρπάξει!
Αν παρεις το οπλο μετα χτυπα τον στον... κωλο. Αν κοψεις την ουρα ξεκιναει jump attacks και γινεται πιο δυσκολος. Το curse προσεχε το. Αν σε ξαναπιασει πεφτει η ζωη στο 1/4 και μετα στο 1/8
Το secret rite με το οποίο αυξάνεται τo estus flask παραπάνω απο 10 πως το βρίσκουμε;
Το βρήκα φίλε, ευχαριστω πάντως!
Το τελείωσα το παιχνίδι! Απλα υπέροχο, ειδικά η τελευταία μαχη με τη μουσική απο πίσω όλα τα λεφτά! Σίγουρα έχει και αλλα πολλα να ανακαλύψεις...
Πόσες ώρες σου πήρε να το τελειωσεις;
Το Μόνο κακο ήταν το γεγονός ότι με το που τελειωσεις το τελευταίο boss fight σε πετάει αμέσως σε new game plus, ενω θα ήθελα να κάνω και κάποια αλλα πράγματα που άφησα για το τέλος! Θα το ξαναρχισω βέβαια με pyromancer λέω αυτή τη φορά! Ή είναι καλύτερα να συνεχίσω το new game+ ??
Καμία άποψη;
New game + FTW. Δε θα το μετανιωσεις.
Λες ε, απλα θέλω να δω άλλες class!
Δεν εχει νοημα. Αφου τον φτιαχνεις στην πορεια. Η μονη διαφορα ειναι τα αρχικα stats κι ο αρχικος εξοπλισμος, που κι αυτα γρηγορα τ αλλαζεις. Γι αυτο βγαλανε και την deprived class. Ολα ιδια κι εξοπλισμος μηδεν. Συνεχισε να τελειοποιεις τον χαρακτηρα και το στυλ σου, προτεινω εγω. Θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο.
Βγηκε το patch 1.05 για οποιον ενδιαφερεται!