Πηρα το Samsung Galaxy S4 και το κινητο τα σπαει!!! Καταπληκτικη μεγαλη οθονη, οι λειτουργιες της καμερας ειναι εξαιρετικες, τα air view, air gesture κτλ δουλευουν ρολοι. Κινητο με τα ολα του.
Printable View
Πηρα το Samsung Galaxy S4 και το κινητο τα σπαει!!! Καταπληκτικη μεγαλη οθονη, οι λειτουργιες της καμερας ειναι εξαιρετικες, τα air view, air gesture κτλ δουλευουν ρολοι. Κινητο με τα ολα του.
Aπίστευτα specs το S4.. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα... Αναλύση οθόνης, επεξεργαστική ισχύς, μνήμη.. Τι να λέμε.. Λογικά κι εγώ μέσα στη βδομάδα θα το παραγγείλω.
Μεγειές παιδιά. Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο που υπάρχει σε specs αν δεν κάνω λάθος. Αλλά πολύ ακριβό ρε γμτ.
Να'σαι καλά! Vlad δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα τόσα για κινητό! Απλά συγγενής απο το εξωτερικό μόλις έμαθε οτι χάλασε το κινητό μου με πήρε τηλ. και μου λέει οτι μπορεί να πάρει το Galaxy S4 με 15 ευρώ το μήνα, με μια νέα σύνδεση που θέλει να κάνει.. Το θές? Και έκανα την καρδιά μου πέτρα και δέχθηκα! :P
Αλλιώς Nexus και τα μυαλά στα κάγκελα!
Φαντάζομαι σε αυτό το πάγιο δεν θα το πάρει τσάμπα. Αλλιώς άμα είναι να πάω να το πάρω και εγώ! (αν ο συγγενής σου είναι Αγγλία) Tώρα κάτι λιγότερα δίνω το μήνα χωρίς συμβόλαιο. Bέβαια έχω 1gb internet + 250 λεπτά οπότε δεν το χρειάζομαι το συμβόλαιο εδώ που τα λέμε αλλά για ένα S4 θα έκανα και εγώ την καρδιά μου πέτρα :P
15 ευρώ θα βάλει δόση το μήνα στην πιστωτική για περίπου 20 μήνες και μετά θα πληρώνει το πάγιο.. Νομίζω άλλα 15-20 ευρώ. Ηθελε ουτως η άλλως να κάνει νέα σύνδεση οπότε μου λέει δεν τον πειράζει να πληρώνει extra 15 ευρώ το μήνα για να πάρει το κινητό.
Ιταλία είναι, μου είπε οτι τώρα έβγαλε αυτή την "προσφορά" η vodafone.
Πάντως με τα ίδια λεφτά έπαιρνε και το Iphone 5, και μου λέει διάλεξε.. Αλλά με τα χίλια είπα S4.. Να δώσεις 700 ευρώ για ένα κινητό που είναι μόνο περιορισμούς δεν το κάνω ξανά.. Είχα το 3GS, ωραίο κινητό τότε, τα έβγαλε τα λεφτά του τόσο καιρό, δεν κόλλησε ποτέ ,αλλά ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω..
Εγω απο την αλλη και μετα απο πολυ σκεψη και δοκιμες μεταξυ των s4 και htc one επελεξα το δευτερο. Και ειλικρινα δεν το εχω μετανιωσει καθολου...μιλαμε για κομψοτεχνημα, εκπληκτικη οθονη, ultra sharp, φωτεινη με υπεροχα χρωματα, ο ηχος απλα δεν υπαρχει, ειναι μια κατηγορια απο μονο του στον τομεα αυτο με τα boomsound ηχεια, γρηγορο με μηδενικο lag και stutter που θυμιζει nexus εμπειρια( η htc εχει κανει σπουδαια δουλεια με το sense5) και φυσικα πανεμορφο...ενταξει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα νομιζω αντικειμενικα ειναι ενα υπεροχο σε σχεδιασμο κινητο με εξαιρετικο φινιρισμα και ποιοτητα κατασκευης. Το πιανεις στα χερια σου και καταλαβαινεις οτι εχεις να κανεις με ενα premium κινητο για το οποιο εσκασες ενα καρο λεφτα(εδω θα την πω την κακια μου για το s4 που ειναι το αντιθετο, πλαστικουρα και αισθηση κινητου των 200 ευρω...)
Ενα θεματακι εχει με την καμερα μονο και αφορα τις μακρινες ληψεις σε συνθηκες υψηλου φωτισμου αλλα ηδη με καποια updates το πραγμα εχει φτιαξει αρκετα. Απο την αλλη σε κοντινες ληψεις και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι μπροστα...λογω της ultrapixel τεχνολογιας. Η καμερα εχει και την λειτουργια "zoe" που ειναι αρκετα ενδιαφερουσα.
Επισης αυτο που βλεπω και με χαροποιει ειναι οτι η htc αυτη τη φορα το εχει παρει πολυ ζεστα το θεμα με το one και το υποστηριζει οπως πρεπει, ειχα μια ανησυχια για αυτο πριν το αγορασω. Μαλιστα προσφατα βγηκε η ειδηση οτι σχεδιαζει να βγαλει ενα nexus htc one και στους ηδη κατοχους των sense5 συσκευων να τους δωσει τη δυνατοτητα να μπορουν να βαλουν την stock android rom!
Εγω λοιπον θα προτεινα σε οποιον εχει σκοπο να αγορασει ενα τοσο ακριβο κινητο, οταν θα παει σε καποιο καταστημα να ριξει μια ματια και στο one πρωτου παει κατευθειαν στο περιπτερο της samsung...
Ναι και το One είναι φοβερό κινητό.. Δεν θα διαφωνήσω σε όσα είπες..
Μόνο για την πλαστικούρα του S4.. το έχεις πιάσει στα χέρια σου? Γιατί η κατασκευή του είναι αισθητά αναβαθμισμένη απο το S3.. Eχουν αναβαθμίσει την κατασκευή του πίσω καλύμματος και έχουν προσθέσει μεταλλικό πλαίσιο που δίνει στιβαρότητα.
Σίγουρα δεν κοντράρει την ποιότητα του αλουμινίου, απλά δεν είναι πλέον η πλαστικούρα που ήταν το S3..
Το HTC One πάντως είναι κινητάρα.. Και πανέμορφο..
Πολλες φορες:hohoho:Ναι σιγουρα η κατασκευη του ειναι αναβαθμισμενη σε σχεση με το s3, εγω θα ελεγα οτι και σχεδιαστικα ειναι καλυτερο, ειναι πιο ομορφο απο το s3 και σιγουρα αποτελει επιτευγμα για την sammy οτι εβαλε μεγαλυτερη οθονη και κρατησε τις ιδιες διαστασεις με το s3. Βεβαια, το να εχουμε ως μετρο συγκρισης την ποιοτητα κατασκευης του s3 δεν λεει και πολλα...
Απλα οπως εγραψα και πιο πανω, δεν σου δινει την αισθηση οτι εχεις να κανεις με ενα κινητο που κοστιζει τοσο πολυ...η διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με αλλα κινητα αυτης της κατηγοριας οπως τα One, iPhone5, xperia Z ειναι ξεκαθαρη και προκαλει εντυπωση οτι η samsung συνεχιζει στον ιδιο δρομο με το polycarbonate πλαστικο
Αν κάποιος πάρει Nexus 4 και πάει να βάλει custom rom, όταν κάνει unlock τον bootloader να σώσει ότι περιεχόμενα θέλει από photos και λοιπά. Σβήνονται τα πάντα! Το έμαθα από την ανάποδη και είπα να το αναφέρω μπας και σώσω κανέναν μελλοντικά... Τώρα κάνω ανάκτηση αλλά η διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκη επειδή το κινητό δεν φαίνεται ως εξωτερικός δίσκος.
Καλημέρα.. Μια ερώτηση. Εχει η κοπέλα μου ένα Samsung το οποίο έχει 200 MB εσωτερική μνήμη και 1,5 GB κάρτα SD. Χθες της έβγαλε μήνυμα οτι γέμισε η εσωτερική μνημη και όντως είδα οτι δεν έχει σχεδόν καθόλου χώρο στο κινητό αλλά η κάρτα είναι άδεια..
Τι μπορώ να κάνω? Μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα SD, ή έχει κάποια επιλογή οι νέες εφαρμογές να μπαίνουν εκεί?
Αν πας στα settings και Applications μπορείς να πατάς πάνω στις εφαρμογές και μερικές σου επιτρέπουν να τις μεταφέρεις στην κάρτα. Δεν μεταφέρονται ολόκληρες αλλά θα σε βοηθήσει να αδειάσει λίγο η μνήμη. Εναλλακτική λύση είναι κάποιο custom rom μετά που εκεί υπάρχουν άλλες μέθοδοι για να αποθηκεύεις την εφαρμογή στην SD.
μπ
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το S4.. Απίστευτη οθόνη, ταχύτατη απόκριση,τρομερή κάμερα.. Με έχει εντυπωσιάσει σε όλους τους τομείς.
Τώρα φοράει την 4.2.2.. Αυτή είναι η τελευταία έκδοση android?
Ευχαριστώ Νίκο... Μήπως παιδιά ξέρετε γενικά καλό ενεργό ελληνικό Forum για Android? Ετσι να διαβάσω 5-10 πράγματα καθότι νέος! ;)
^^ Συμφωνώ και εγώ.
Το myphone είναι από τα καλύτερα. Θα μάθεις πολλά πράγματα εκεί
ΛΟΛ
SAMSUNG DOPING (GALAXY S4, GALAXY NOTE 3)
Looking at CPU/GPU Benchmark Optimizations in Galaxy S 4
http://www.anandtech.com/show/7187/l...ons-galaxy-s-4
Review: The Galaxy Note 3 is big—and it pulls some benchmark shenanigans
http://arstechnica.com/gadgets/2013/...k-shenanigans/
Τα android phones ειναι καλυτερα απο τα windows phones???
Καλημέρα παιδιά!!!απ΄ότι βλέπω υπάρχουν και άλλοι galaxyάκηδες ε???αύριο μάλλον παραλαμβάνω κι'εγώ το S4 αφού πρώτα έψαξα διεξοδικά το θέμα και κατέληξα στο ότι το κινητό πρέπει να είναι θεικό...ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου και να το λιώσω....επιτέλους λίγο σερφάρισμα της προκοπής από κινητό,που με το wave φαινόταν γολγοθάς......για πείτε η μπαταρία με νορμάλ χρήση πόσο κρατάει???