Printable View
που κολαει ο Chris Bosch δεν θα καταλαβω ποτε ομως!!
Λολ και εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Στο Nba δεν υποτίθεται ότι πρέπει να πας πρώτα στο κολλέγιο? ή όχι?
^^ Nαι ετσι "ηταν" παλια, τωρα καποια παλικαρια (βλεπε Kobe Bryant, Lebron James) δεν πηγαν ποτε....
αλλα το θεμα ειναι οτι οκ ρε παιδι μου πες οτι ο Chris Bosch γραφε κωδικα στο κολεγιο... ε χεσε με... τον εβαλαν να μιλησει γι αυτο το θεμα διπλα σε τυπους οπως ο Bill gates και ο Zukemberg κλπ? Ε... δεν κολαει... ειναι ΑΚΥΡΟΣ εντελως διπλα στο παρεακι αυτο!!! :D
^^ Eξακολουθω να το θεωρω εντελως ακυρο.
ειναι σαν να κανεις μια διαφημιση για το μπασκετ η οποια ειναι γεματη μπασκετμπωλιστες και ξαφνικα να αρχισει να μιλαει για το μπασκετ ο Bill Gates, επειδη επαιζε μπασκετ στο κολλεγιο...
Και δεν νομιζω να περιμενει κανεις να ακουσει τα λογια του Chris Bosch για να εμπνευστει και να ξεκινησει να ασχολειται με κωδικα. Αλλα μπορει απλα εγω να το σκεφτομαι περιεργα δεν αντιλεγω.
Αντε ερχεται η ωρα που θα παιζουμε videogames και θα καταληξουμε στο ψυχιατρειο ομαδικως...
http://www.lifo.gr/mag/columns/5496
Στην Valve δεν δουλεύει? Παίζει να είναι αυτά τα γυαλιά που βγάλανε και στο Kickstarter?
Μπα εδω μιλαμε για κατι σε σταδιο που πρεπει να παρει εγκρισεις απο πολλους τομεις/υπηρεσιες για να βγει στο εμποριο.Μιλαμε για εικονικη πραγματικοτητα που απλα οτι θελει ο φακος επαφης μπορει να μας δειξει.Πληρως αληθινο σε σημειο να μην ξεχωριζεις αν οντως ειναι ψευτικο.Το να περπαταει διπλα σου ενας εξωγηινος ή η Μεγκαν Φοξ δεν ειναι κ λιγο πραμα.Τον εξωγηινο θα πεις οκ οντως ειναι εδω.Την αλλη ομως?λολ
"Επειδή κανείς δεν ξέρει ακό΅α τον αντίκτυπο στον ψυχισ΅ό του ανθρώπου τόσο ρεαλιστικών παρουσιών, ιδίως σε ανθρώπους επιρρεπείς στη σχιζοφρένεια."
Πραγματικά.. Φαντάσου αν λένε οτι τώρα τα παιχνίδια επηρεάζουν τους ανθρώπους, τι θα γίνει με αυτή την τεχνολογία..
Εγω παλι δεν μπορω να καταλβω ποια θα ειναι η πρακτικη εφαρμογη κατι τετοιου στην πραγματικοτητα.
Βιντεοπαιχνιδι δεν νομιζω οτι βολευει να δημιουργηθει εκτος και αν ειναι κατι σε στυλ eye toy για χαβαλε παιχνιδοκατασταση. Κανονικο ομως βιντεοπαιχνιδι τυπου Uncharted ξερω γω δεν ειναι πρακτικα δυνατον να δημιουργηθει. Οχι τοσο απο τεχνικης πλευρας, οσο απο πρακτικης οπως ειπα. Δηλαδη τι, θα βλεπω τον καναπε μου και παραλληλα εναν Drake πανω σε ενα τραινο να ταξιδευει σε μια ζουγκλα? Ανεφικτο... βλεπω τον καναπε μου στο βαθος, αυτοματως επανεχρομαι.
Τι αλλο? Μονο εντυπωσιασμο μπορει να προκαλεσει ή τεσπα να εχεις μια virtual παρουσια η οποια ας πουμε θα εχει την μορφη wikipedia να σου λεει πληροφοριες κλπ.
Κοινως, εντυπωσιακο τεχνολογικα ισως, αλλα ανουσιο επι του πρακτεου.
Εγω παλι πιστευω οτι αν γουσταρουν εχεις εφαρμογη.Η τραβηγμενη απο τα μαλλια -μεχρι τελικης πτωσεως- εκδοχη ειναι η εναλλακτικη πραγματικοτητα.Ολοκληρος κοσμος.Μεσα εκει μπορεις να εχεις απο περιπετεις με τον Drake μεχρι τα παντα ολα και ταυτοχρονα πραγματικα προσωπα/πραγματα/καταστασεις.Ο περιορισμος της οθονης/ειδικων γυαλιων κλπ δεν υφισταται με αυτην την τεχνολογια οποτε δεν θα φαινεσαι και σαν βλαμμενος, κανεις δεν θα καταλαβαινει σε ποια πραγματικοτητα εισαι, εκτος και αν ειμαστε ολοι.Οι συνεπειες στον εγκεφαλο δεν ξερει κανεις ποιες ειναι ομως.
^^ Kαι πως θα "μετακινησαι" μεσα στον εικονικο αυτο κοσμο? Την ενναλλακτικη πραγματικοτητα?
Εξαρταται ποσο προχωρημενη ειναι η τεχνολογια, wireless δυνατοτητες, απο που θα εχεις ηχο κ.ο.κ.Δεν θα κατσω να σκεφτω τωρα ολες τις λεπτομερειες γιατι σιγουρα εχουν λυση με καποιο τροπο ειτε προφανη ειτε λιγοτερο προφανη.Απλα μην σκεφτεσαι συμβατικα.Μιλαμε για κατι εντελως διαφορετικο οποτε αλλαζει μορφη ο κοσμος αν φτασει να εξαπλωθει η τεχνολογια αυτη, σε επιπεδο ας πουμε interweb αναλογικα με το σημερα.
Google’s Android powered by remarkable new “flexibly adaptive logic”
http://www.roughlydrafted.com/2013/0...daptive-logic/
Oσο και αν τρολαρεις
Την google προμοταρεις :-P
Δεν έχουν ανάγκη από promotion σε λίγο θα βρίσκονται παντού :P
http://img11.imageshack.us/img11/553...5f68217815.gif
Πιο Σοκολάτα γάλακτος δεν γίνεται
2gb προβατίσια μνήμη?... τι θέλει να πει ο marketinistas :P
http://global.samsungtomorrow.com/?p=22973