rayden678 μήπως είσαι μέσα ??
rayden678 μήπως είσαι μέσα ??
Ελα ναι.. Παίζουμε?
Κανείς για τον 7ο όμιλο τώρα??
για 6 ομιλο κανεις????
ΓΙΑ ΤΟΝ 9ο ΟΜΙΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.BOJOMOJO ELA NA TELEIVNOYME.ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ
pedia sry den tha porw na symetexo :( kalh synexeia
proevo ειμαι μεσα παιζουμε?
για 6 ομιλο παμε παιδια
gia 6o kaneis?
eime mesa gia kamia ora isos ke parapano kai meta to vradi.
ελα pame 6 omilo???
φιλε plakas σου εχω κανει add για friend στο ps3 αλλα δεν με εχεις δεκτει ακόμα οπότε δεν μπορουμε να συντονιστούμε.
Tο psn id ειναι: akis21.
Και όποιος άλλος από 6ο δεν με έχει κάνει add χρησιμοποιήστε το παραπανω id μπας και παίξουμε κανένα ματσάκι.
se ekana add opote shmera tha peksoume
παιδια αν θέλει καποιος από 8ο όμιλο να παίξουμε θα είμαι μέσα σε μισή ώρα
paidia ti ginete ksekiname shmera to prwtathlima??????
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :( ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ με κιτρινο σημα ειμαι μεσα
re paidia as ftiaksei kapoios ena prwtathlima gia to pro na goustaroume osoi den ksenerwnoume me to lagggg
ego proteino pantos osoi goystaroyme na paiksoyme pro k exoyme dei oti se metaksy mas paixnidia mexri tora(apo toys omiloys liges k filika) den eixame lag na mazeytoyme k na paiksoyme ena protathlima....giati pragmatika se osa paixnidia exo paiksei prosopika ego me atoma toy forum mexris stigmhs mono se 2 eixa lag.....k pisteyo oti to idio symbainei k me polloys.....
osoi loipon endiaferontai as apanthsoyn edo na doyme posoi eimaste oi alagaristoi k blepoume.....
μεσα ειμαι η ΠΑΡΑΓΚΑ ζει
Αν μαζευτούμε όλα τα κίτρινα μαζί ίσως κάτι γίνει.Πάντως με τον μάριο παίζαμε μια χαρά.Θα δοκιμάσω και με τον jim κάποια στιγμή και με τον sirio.Πάντως προτείνω να παίξουν όλοι φιλικά μεταξύ τους ώστε να δούμε ποιοι είναι οι αδύναμοι κρίκοι.Αφού ξεκαθαρίσουν ποιοί έχουν τις καλές συνδέσεις θα πάιξουν ένα πρωτάθλημα το οποίο θα αξίζει τον κόπο
Δεν είναι και δύσκολο να διαπιστωθεί με ποιά άτομα συγκεκριμένα το σήμα γίνεται κόκκινο