Έχει πολύ μεγαλύτερη διάμετρο με αποτέλεσμα να βγαίνει από το αφτί ή κάποια στιγμή να σου προκαλεί πόνο.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Printable View
οι ψιρες το ιδιο προβλημα ειχαν, παρε αυτα που μπαινουν μεσα απο κανα plaisio απλα θα περισσευει το ενα
Λοιπόν, έχω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στην Sony που ξήλωσε την κάμερα από το βασικό πακέτο και σταματάει και την διάθεση του μεγάλου bundle. Γιατί;
Γιατί έχω παρατηρήσει ότι πολύς κόσμος (που πήρε το μεγάλο bundle) βαριέται να βάλει το headset και χρησιμοποιεί την κάμερα ως μικρόφωνο, με αποτέλεσμα να μας παίρνουν τα αυτιά με το echo. Μπράβο Sony!
Όσοι παίζετε online games, λυπηθείτε τους συμπαίκτες σας και ΜΗΝ χρησιμοποιείτε την κάμερα. Ήλπιζα ότι τις αθλιότητες του παρελθόντος με τα PS3 mics (no-name USB και Bluetooth της πλάκας) θα τις αποφεύγαμε με το ενιαίο/κοινό mini-jack headset του PS4, αλλά από ό,τι φαίνεται θα το ανεχτούμε για κάμποσο καιρό ακόμη...
Δεν φταίνε οι χρήστες (πιθανόν κάποιοι να μην το γνωρίζουν κιόλας)
αλλά η Sony που δεν έχει βάλει μια επιλογή για mute του μικροφώνου της κάμερας,
εγώ όταν παίζω μόνος μου αναγκαστικά βάζω το headset στο DS4 και το βάζω από το κουμπάκι στο mute
για να μην ακούγομαι και να μην ενοχλώ που παίζει το home cinema στην τσίτα.
Όταν είσαι σε party chat και τους ρωτάς γιατί δεν βάζουν το headset, δεν ισχύει αυτό που λες. Προσωπικά το in-game chat του KZ:SF MP το έχω στο 0% (disabled), γιατί δεν έχει να μου προσφέρει κάτι (πέρα από trashtalking), οπότε δεν μιλούσα για αυτό.
Συμφωνώ πάντως ότι χρειάζεται επιλογή mute για την κάμερα όπως στο PS3.
Νόμιζα έλεγες για το ingame chat, εννοείται σε party chat βάζεις το headset,
πολλές φορές με το που ανοίγω το PS4 γνωστός συμφορουμίτης μου στέλνει invite γιατί έχει όρεξη για μουχαμπέτι,
αμέσως το καταλαβαίνει και μου λέει, βάλε βρε μλκ το headset, ακούγεσαι λες και είσαι στο υπερπέραν. :a050:
Τερμάτισα με συνοπτικές διαδικασίες στις πρώτες μέρες το killzone και έβαλα λέει το BF4 αλλά το παράτησα γιατί το έχω τερματίσει ήδη δύο και βάλε φορές στο PS3. Λιώνω όποτε έχω χρόνο και διάθεση σε Resogun και Don't starve, ποιος θα το περίμενε... :-)
Guys, έβαλα να κατεβαίνει απο το web store το war thunder για PS4, το οποίο το έχω πάντα standby, και τώρα βλέπω οτι γράφει στο web store DOWNLOADING... άρα σημαίνει οτι άναψε μόνο του και κατεβάζει? δλδ θα γυρίσω απο δουλειά και θα είναι έτοιμo??? :D
Κανονικά έτσι δουλεύει, δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, όταν γυρίσεις σπίτι κάνε ένα post πως πήγε το πράγμα.
Ναι κανονικά θα είναι και θα γίνει και η εγκατάσταση....τουλάχιστον ετσι εγινε σε εμενα με fifa demo και contrast :)
Kαι να πέσει το internet δεν χάνεται ότι έχεις κατεβάσει, καμμιά παπαριά της Sony θα έγινε, έχουμε να δούμε πολλά firmwares updates ακόμα.
Έχει ειπωθεί ξανά για corrupted downloads, εγώ διακόπτω τα DLs κλείνω την κονσόλα εντελώς και δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο ακόμη. Προσοχή λοιπόν μην σχετίζεται και αυτό με τις βλακείες που λένε για χαμένα saves, προβλήματα με τον δίσκο κλπ τέτοια.
Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι κάτι slim ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Sony, μήπως ps4 slim τόσο νωρίς; Γνωρίζετε κάτι;
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα θα κανει να ανακοινωσει rev.1 για gamepad!
να έβγαινε από τώρα το PS4 σε Slim; δύσκολο
Αντρέα αφορά ή το Vita TV ή το Vita slim, τα περιμένουμε να κυκλοφορήσουν και σε ευρώπη-αμερική γιατί προς το παρόν κυκλοφορούν μόνο στην ιαπωνία.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post494847
Ευχαριστώ μάγκες
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk