Σα να ενδίδω...:whistle:
Printable View
Σα να ενδίδω...:whistle:
Καλησπερα παιδια 1.06.622 εγω αλλα εχει ψωμι ακομα.
aurio kata tis 10 me 11 to proh tha exo ethousa PSITHITEEEEE :fans:
Μπηκε και η συνεντευξη του νικητη.Για διαβαστε για διαβαστε
Στο 1:6.7xx κι εγώ, το μεσημέρι που παιδευτήκαμε λίγο με τον Μανώλη/red και τον Αλέξανδρο...
Η πρώτη δεξιά είναι πολύ κρίσιμη, όπως και η αριστερή φουρκέτα ανάμεσα στα τούνελ... κρύβουν πολύ χρόνο αυτές οι δύο νομίζω...
BRAVO PAIDIA BRAVO GIA TIN SINENTEUKSI!! TELIA ORGANOSI!!!! :surfing:
χαχα πολυ ωραια συνεντευξη του του F1.μιλησε σαν επαγγελματιας:D
1.06.330 :whistle:
:hey: Εχω "κολλησει" απο το political correct των οδηγων μου φαινεται, διαβαζοντας τις δηλωσεις εδω και χρονια.. :a036:
Ο Αγαπουλας εκανε καποιες αναγκαιες αλλαγες επισης, νομιζω οτι εκεινος ειναι πραγματικος επαγγελματιας :sing:
Ετσι ομαδα! Δωσε και σωσε γιατι με βλεπω εκτος του 107% :c082:
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Εγώ μέχρι τώρα πάντως δεν κατάφερα να κατέβω κάτω από το 1:06.5xx. (.536 νομίζω)
Στράτο, η αλλαγές στα ελατήρια βοήθησαν πολύ στη ελάττωση της πίεσης στα ελαστικά κι αυτό μπορεί και να σημαίνει σταθερότητα με λιγότερη ένταση και λιγότερα λάθη... Ίδωμεν... :a052:
Το 1:06.330 πάντως, του Μανώλη, είναι πολύ γρήγορος γύρος...
Έχει χρόνο η πίστα, αλλά πρέπει να γίνει αλάνθαστος ο γύρος...
Ευτυχώς ανέφερε τον αλυτάρχη στη συνέντευξη ειδάλλως σίγουρα δεν θα κατατασσόταν εντός του 107%... :P
Sorry guys εκτός Αθηνών για δουλειά, επέστρεψα εχθές. Εεεμμμ παρατήρησα κάποιες αλλαγές στις ομάδες, τι έγινε; Θα προπονηθεί κανείς αύριο το πρωί;
*ΠΡΟΣΟΧΗ*ΠΡΟΣΟΧΗ*
Απο τη Δευτερα θα γινονται εργασιες στην πιστα "Deep Forest" και θα διαρκεσουν για ενα μηνα περιπου!
http://i42.tinypic.com/demkuc.jpg
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΙΣΤΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ