Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υγεια και ευτυχια
Printable View
Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υγεια και ευτυχια
Έλα να ξεκινάμε σιγα σιγα!!!
Καλη χρόνια σε όλους!!!
Καλημερα στην παρεα! Σημερα εχουμε αγωνα?
Για σήμερα, αν τρέξουμε, δεν ξέρω αν θα προλάβω καθότι έχω αρκετά
συγγενικά πρόσωπα που εορτάζουν.
Θα το προσπαθήσω πάντως.
Περισσοτερο ρωτησα γιατι ειναι δυσκολη μερα σημερα + δεν εχω πιασει ουτε λιγακι το χειριστηριο εδω και 20 μερες περιπου:P
παιδια καλησπερα.και εγω δεν ξερω αν θα προλαβω γιατι θα πρεπει να παω σε μια γορτη συγγενη..
Kalhspera kai Xronia polla ....etsi gia na dosw paron:f014::scratch::muhaha:
Δυσκολη μερα παιδια δεν θα μπορεσω σημερα, αυριο και μεθαυριο θα μπορω
Παιδιά, αν είναι να μν τρέξουμε, καλύτερα να το ξέρουμε έγκαιρα, αν δεν μπορούν πολλοί λόγω μέρας ας το κάνουμε άυριο. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, απλά λέω και για τους άλλους.
Εμένα δεν μπαίνει στο Internet με τίποτα!
Αλλα όπως βλέπω, ούτε οι μισοί δεν θα μαζευτουμε! Θα προσπαθήσω πάλι..
Καλησπέρα παιδιά! Απ οτι βλεπω δεν μαζευτηκαμε για απόψε! Εντάξει λογικό ηταν! Δεν έχω πρόβλημα να πούμε για αύριο αλλα θα έχουν ειδοποιηθεί όλα τα παιδιά μέχρι τότε;
Εγώ θα είμαι μέσα το βράδυ!
Δευτέρα, 14/1 στις 22:00 παιδιά!!
ok 14/1
Δευτερα λογικα δε θα μπορω, απλα ειδοποιω απο τωρα παιδια καθως δε θα εχω καταληψη στο δωματιο :)
Παιδιά να το πάμε 21 για να είμαστε ολοι παρόντες; Εκτός αν δεν μπορει παλι κάποιος...
καλημερα ...με ολο το σεβασμο και προς τον Στελιο αλλα και οποιον δεν μπορει αυριο, εγω προτινω να γινει η αγωνιστικη εαν συμπληρωνουμε τις 9-10 σημμετοχες
Ωραια, τα λεμε κανονικα αυριο!
Μπορω να λαβω και εγω συμμετοχη; αν και ελιωνα το gt5 παλιότερα και έρχομαι απο forza θα ηθελα να τρεξω και εγω.
Παιδια θα προσπαθησω να μπω το βραδυ εχει τυχει μια δουλεια και δεν ξερω αν θαμαι σπιτι εγκαιρως ρε γμτ...