τοσο μουφα ειναι που κανεις δεν μιλαει?
Printable View
τοσο μουφα ειναι που κανεις δεν μιλαει?
εχει βελτιωσεις αλλα ειναι 5 λεπτοι παλι οι αγωνες... υπαρχει περιπτωση να ειναι διαφορετικο στο ευρωπαικο?
το εχουν προμοταρει οτι θα ειναι 10λεπτο που δεν νομιζω να εχουν κανει τετοιο λαθος,κοιταξε αν αλλαζει ο χρονος στα options πριν τον αγωνα
δεν αλλαζει ειναι το 1ο που κοιταξα
τι να πω παντός το έχουν προμοταρει φουλ για το 10 λεπτο μήπως είναι άλλο ντεμο το ευρωπαϊκό;
ειπανε οτι κανανε λαθος σχετικα με την διαρκεια των ματς.Θα ειναι παλι 5 λεπτα.
aveveo telika to release date. se neo exelaki den egrafe date. isos pai ligo pio meta ke oxi 12
merika sxolia gia to neo demo. pragmata pu isos itan ke sto proto ke den ta proseksa
1. kati pu me entiposiase! edos pasa se ena pexti ke prin ftasi se auton patisan na pai ston epomeno. ke apla tin afise na perasi. poli eksipnos algorithmos
2. pleon sto offside den sikonun ta xeria sosta oi pextes. kalo auto. exis saspens. den kseris opos prin oti ama sikosun ta xeria ine sigura offside
3. ta makrina shoot ine pio astoxa
4. pige na dioksi o termatofilakas ke klotsise aera. poli gelio
αρα παλι 5λεπτο ρε γαμωτο....τι βλακες?
καλά εγώ στο είπα Γιώργο εδώ στην Ελλάδα τα ξύνουν κ λένε ότι θέλουν,25 θα βγει όπως όλοι ξέρουμε.
τελικά η δύναμη του σουτ μειώθηκε βλέπω στο Facebook;
ΑΝ μειωθεικε η δυναμη του σουτ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ απο την KONAMI.
Αν εχουμε το fake σουτ του 12, ....
το 12 ειχε δυνατο σουτ και γιαυτο το κραζανε
Eπαιξα 4-5 παιχνιδια και μπορω να πω οτι προς το παρον μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο demo.
Εχουν ανεβασει την ταχυτητα στις πασες και γενικοτερα στο δευτερο demo κατι που δεν μου αρεσει καθολου.Το εβαλα σε ταχυτητα -2 αλλα και παλι δεν εμεινα ικανοποιημενος.
Νομιζω οτι τα σουτ ειναι λιγο καλυτερα ομως,γιατι ειχα παραπονα απο το πρωτο demo.
για εμενα τα σουτ του 12 ηταν ο ορισμος του fake . (σε σχεση με τα οσα μας ειχε συνιθησει η σειρα)
την ταχύτητα ξέραμε ότι θα αλλάξει από τα βίντεο της gamescom,εμένα μου την έσπαγε που ηταν αργό άρα το ντεμο θα τα σπάει
Γιατι πειραξαν την ταχυτητα παλι? Μια χαρα ηταν μωρε παιδια.Εδινε ωραιο ρυθμο και αληθοφανεια στον αγωνα.Θα περιμενω να ανεβει στο ελληνικο
Γουστα ειναι αυτα.
Εμενα παλι με χαλασε πολυ,γιατι θεωρω οτι ειχε τρομερη(και ρεαλιστικη) ισορροποια μεταξυ ταχυτητας μπαλας-παιχτων-αντιδρασεων το πρωτο demo.
Τωρα μου θυμιζει περισσοτερο το 12,αν και ειναι και παλι ανωτερο.
Απ'οτι διαβαζω σημερα πολλοι εχουν παρομοια παραπονα.
Θα περιμενω την τελικη εκδοση για να αποφασισω.
αναλογα τι αρεσει στο καθενα ειναι δλδ ενα τσικ πιο πανω απο το 1ο ντεμο μου εκανε εμενα
Το κατεβάσανε; δεν μπορώ να το βρω μέσα στο store…
Ειναι στο αμερικανικο,δεν εχω ξερω αν εχει μπει στο Ευρωπαικο.
Ψαξ'το στο search μηπως το βρεις εκει.
ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι σημερα βγαινει στο ευρωπαικο store to demo???ακομα τιποτα μεχρι τωρα....
Τολμώ να πω πως είναι το καλύτερο Pro που έχω παίξει ποτέ.
Οι ομάδες του demo 2 είναι οι:
Exhibition Mode
Copa Libertadores
- Real Madrid
- Barcelona
- Valencia
- Athletic Club (Athletic Bilbao)
- Manchester United
- Bayern Munich
- Juventus
Στο αμερικάνικο demo 2 δεν υπάρχουν τα Ελληνικά, θα τα έχει η demo έκδοση του Ελληνικού store.
- Santos FC
- SC Corinthians
- Boca Juniors
- Chivas
Eντύπωση προκαλεί πως έχουν δουλευτεί κάποιοι παιχταράδες
και κινούνται, τρέχουν, πασάρουν, σουτάρουν όπως στην πραγματικότητα
ο καθένας με το δικό του στυλ,
ειδικά η Μπαρτσελόνα είναι λες και βλέπεις την πραγματική.