Μπράβο στην ομάδα!!!!!πολλά μπράβο για όσα έχει πετύχει!!!!!
ναι με την Μπάρτσα στο Final 4 και με την ΤΣΣΚΑ ο νικητής του ζευγαριού Πάο-Μακάμπι...
Printable View
Μπράβο στην ομάδα!!!!!πολλά μπράβο για όσα έχει πετύχει!!!!!
ναι με την Μπάρτσα στο Final 4 και με την ΤΣΣΚΑ ο νικητής του ζευγαριού Πάο-Μακάμπι...
H Βarcelona αν δεν κανω λαθος περασε με 3-0 την Unics και ειναι ηδη στο final four οπου θα παιξει με εσας. Η CCKA (και φαβορι κατα πολλους) θα παιξει στα ημιτελικα με τον νικητη του Παναθηναικος - Μακαμπι.
edit
Με προλαβε ο Τακης, ετσι ειναι.
Να πω και μια κουβεντα για τα παιχνιδια με τη Σιενα μιας και ειδα τα εντος του γαυρου μονο, νομιζω οτι δικαιοτατα περασατε, η Σιενα δεν καταφερε ουτε σε ενα παιχνιδι να επιβεβαιωσει αυτο που ελεγαν πολλοι φετος, οτι ειναι πιο σταθερη απο περσι. Καμια σχεση με περσι κατα τη γνωμη μου οπου και παλι ο γαυρος ηταν καλυτερος αλλα αυτοι ηταν πιο πειθαρχημενοι και κερδισαν τη σειρα. Φετος καμια επαφη οι 2 ομαδες, αυτη την αισθηση μου εδωσαν τα παιχνιδια, σε ολα ανωτεροι εσεις. Ταλεντο ουτως η αλλως αλλα και απο αποψη πειθαρχιας και συνοχης.
ΠΑΟ (γιατι εμεις θα περασουμε:silly:) -ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσα -Ολυμπιακος τα ζευγαρια. Σιγουρα πολυ δυνατο φ4...
Θ.Γιαννακόπουλος: "Εμείς στο φάιναλ φορ και όχι ο Ολυμπιακός"
Δικό σου γίγαντα.......
Quote:
Θα πάρω σβάρνα μια βραδιά
όλες τις συνοικίες
δε θέλω πολυτέλειες
και πολυκατοικίες
Είχα έναν παλιόφιλο
τα ίχνη του έχω χάσει
σ' ένα στέκι απόμερο
το στέκι του Θανάση
Πού 'σαι Θανάση
Πού 'σαι Θανάση
Ήθελα να σ' αντάμωνα...
Πού 'σαι Θανάση
Πού 'σαι Θανάση
ήθελα να σ' αντάμωνα
Η γρουσουζιά να σπάσει
Εκεί θα βρω της νιότης μου
τα φίνα τα ωραία
Το Μάνθο το Θεμιστοκλή
και την παλιά παρέα
Δίπλα θα καθίσουμε
σαν πρώτα στο τραπέζι
και μαζί θ' ακούσουμε
γλυκιά πενιά να παίζει
μεγαλη νικη εχτες, μπραβο στα παιδια!
Kαλα λεει πολλες βλακειες ο Γιαννακοπουλος ωρες ωρες.Aντιολυμπιακος φουλ.:a050:
Στο ποδοσφαιρο τον χρειαζομαστε αυτον ,οχι στο μπασκετ.
Συγχαρητηρια για την νικη και ελπιζω να περασει ο ΠΑΟ final 4 και να βρεθουμε τελικο.
Δυνατο final 4 παντως θα ειναι,οπως και να χει.
Κακά τα ψέματα παίδες με την Μπάρτσα δεν έχουμε καμία τύχη....πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και ότι βγεί....οτιδήποτε άλλο είναι όνειρο θερινής νυκτός.....
Να μου το έλεγες αυτο αν παίζαμε με την ΤΣΣΚΑ, να σου πω ναι. Αλλα με τη Μπαρτσελονα πιστεύω ότι μπορούμε να κοντραριστουμε.
39ο... Πρωταθλημα στον Πειραια!
Και του χρόνου τετράστερος:osfp::osfp:
Πάντως είναι μεγάλη κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχει μια μόνο υγιής ομάδα και οι υπόλοιπες κομπάρσοι.¶λλα από τη στιγμή που τους άλλους τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το κέρδος και αδιαφορούν για τον κόσμο τους ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.Γιατί σε όλα τα κράτη οι πρόεδροι πρώτα σέβονται το κόσμο και μετά κοιτούν το χρήμα.Εδώ μόνο γίνεται το αντίθετο
Πάρτα μωρή Μέταλιστ......
Aπλα γελαω.....
Αρχίζω να αναθεωρώ κάποια πράγματα σχετικά με τις γκέλες που έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός από τις μικρές ομάδες....
Ο… επαγγελματίας Όλοφ Μέλμπεργκ
Εντάξει, τι να πεις γι' αυτόν τον άνθρωπο. ¶λλοι στα 34 τους θα ερχόντουσαν για τουρισμό. Θα πέρναν το "χαρτζιλίκι" τους και θα έπαιζαν και μπαλίτσα στην Ελλάδα.
Απλά respect στο μεγάλο Σουηδό.
ΥΣ. Και να φανταστείτε ότι με τα Γιάννενα δεν θα είναι καν στην αποστολή λόγω καρτών.
^^Είναι ¶νθρωπος.....είχα πάει πέρσι τον γιο μου στο Mετροπόλιταν για μια εξέταση και εκείνος είχε φέρει την κόρη του και επειδή τυχαίνει ο προϊστάμενος στα επείγοντα να είναι κολλητός μου μόλις τον βλέπει του λέει "κύριε Μέλμπεργκ θέλω ένα αυτόγραφο για τον φίλο μου (τον γιο μου όχι εμένα) παρακαλώ" και αμέσως τον βλέπω να ψάχνει χαρτί και στυλό να έρχεται προς το μέρος μας και χωρίς 2η κουβέντα να ρωτάει το όνομα του γιου μου.:respect7:
Έγινε θέμα στη FIFA το 39ο του Ολυμπιακού
http://www.sport-fm.gr/article/545847
AXAXAXAXAXA τι τρολ είναι ο Μαρινάκης :D
Τι εννοείς;;; Είμαι στη δουλειά και δεν έχω πάρει χαμπάρι.
Ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου και είπε "Μετά από μισάωρη κουβέντα με τον Ερνέστο, αποφασίσαμε να μείνει για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα". :D
Αρχές Ιουνίου ο νέος προπονητής!