Oxi ekei na sou trexoun!!! :a030:
Printable View
Μια λέξη για το demo: ΑΘΛΙΟ!
Χάλια χειρισμός, κάμερα προσκολλημένη τόσο κοντά στον παίκτη που σου προκαλεί ναυτία, ότι να' ναι frame rate κ.α.
Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονταν εκεί στην Capcom αλλά κρίνοντας από το demo που έπαιξα τουλάχιστον, μου δόθηκε η αίσθηση ότι αντιμετώπισαν το παιχνίδι με απίστευτη προχειρότητα. Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά... και να σκεφτεί κανείς ότι το RE5 το θεωρώ από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια της γενιάς.
Συμφωνώ κι εγώ, το περίμενα πως και πως και απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Frame rate πολύ άσχημο, καθόλου σταθερό, επίσης με εκνεύρισε πάρα πολύ στο χειρισμό οτι ο παίχτης πηγαίνει πολύ γρήγορα. Επίσης το campaign του chris, ντάξει, ασχολίαστο. Το οτι τα ζόμπι πλέον έχουν αναβαθμιστεί τόσο πολύ είναι πολύ extreme θεωρώ και δεν προσφέρει τίποτα.
κοιτα ως παιχνιδι αυτο καθ αυτο δεν ειναι αθλιο ειναι καλο αλλα σιγουρα μπορω να καταλαβω την απογοητευση των φαν της σειρας ειδικα αυτων που επαιζαν το παιχνιδι απο το πσ1,,,
πλεον οπως ειπα η σειρα εχει αλλαξει κατευθυνση ισως διοτι θελει να προσελκυσει περισσοτερο κοσμο...
αλλα ζομπι που πετανε και τρελο σουτινγκ σιγουρα ξενερωνουν πολλους...
Δεν χρειάζεται κιόλας να το παίξεις πιστεύω. Εσένα που δεν σου άρεσε και το RE5, δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει αυτό.
Πριν λίγο ξανά έπαιξα ολόκληρο το demo με έναν κολλητό μου. ΟΚ σίγουρα πολύ καλύτερα από το να παίζεις solo αλλά και πάλι τα τεχνικά προβλήματα που έχει με εμποδίζουν από το να ευχαριστηθώ το παιχνίδι, όπως είχε γίνει με το 5.
[youtube]qH1kr3vf914[/youtube]
Δεν μου αρεσε ουτε μενα το ντεμο.
GeoW κανονικα.
Επισης εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα χειροτερο στον οπτικο τομερα απο το 5.
Ενα εχω να πω απο το ντεμο του παιχνιδιου...anti aliasing sucks!
Αντιο για παντα resident evil αιωνια σου η μνημη.
Resident Evil 6: 14 Reasons Why It Sucks μονο 14 ρε φιλε??περιμενα περισσοτερα απ το Resi6....
Όχι ότι δεν ισχύουν όλα, αλλα αυτο που βρίσκεις ένα ζόμπι να κάθεται -και καλα- νεκρό σε μια καρέκλα ή στο πάτωμα και δε μπορείς να το κανεις σουρωτηρι άμα θες, ειναι εντελώς γελοίο!!!!! Οοοοοχι.... Περνάς, δε γίνεται τίποτα, αλλα μόλις επιστρεψεις, θα σηκωθεί και ΤΟΤΕ και ΜΌΝΟ ΤΟΤΕ έχεις δικαίωμα να πυροβολήσεις. Πραγματικά ο,τι να ναι... Δε νομίζω να κάνω την τιμη στην Capcom αυτη τη φορά. Ίσως μόλις εξευτελιστει εντελώς η τιμη...
Τοσο χαλια ειναι ρε παιδια? Το κατεβαζω αυτη τη στιγμη και θα γραψω εντυπωσεις(αν και ειμαι ηδη προκατειλειμενος αρνητικα απο οσα εχω διαβασει λολ)
Eννοειται Παυλο οτι η λιστα ειναι ενδεικτικη..
Λεει πχ για το run&gun. ε επρεπε να υπαρχει απτο 5 καιρος ηταν...απλα ειναι πολυ αργο μου φαινεται αν και αλλαζει απτα settings μου φαινεται...
looooooooooooooool αυτο δεν το ειδα που εγραψες για το οτι ζωντανευει μετα!
Και γω αν το βρω second hand και πολυ του ειναι αποτι φαινεται...θα δουμε...
παιξτο και συ tnf να μας πεις την αποψη σου..:f045:
Η πλακα ειναι οτι δεν επαιξα το campain του Chris που αποτι καταλαβαινω και αποτι λενε τα παιδια εδω ειναι το πιο action...
Λοιπον
Το campaign του leon ηταν το καλυτερο. Σε καποιες φασεις ημουν σε επιφυλακη μηπως μου πεταχτει κατι, σταματαγα για να αφουγκραστω κλπκλπ ΑΛΛΑ......ποτε δε γινοταν τιποτα. Τα ζομπι ηταν προβλεψιμα(ω ενα ζομπι στο εδαφος...βρε λες να σηκωθει αμα πλησιασω?), η μαχη εμοιαζε πολυ με shooter με ολα τα νεα dodge moves και γενικα ηταν επαναλαμβανομενο(hey helena wanna open some more doors with our synchronised kicks?)
To campaign του chris ηταν βαρετο και δεν ηταν resident evil. Δε με πειραζει το οτι ηταν πολυ action αλλα το οτι ηταν ΒΑΡΕΤΟ action.
To campaign του jake ηταν ακυρο.....κατ'αρχας ο τυπος ειναι χαλια...προφανως η capcom νομιζει οτι οι δυτικοι gamers ταυτιζονται με μυωδεις ξυρισμενους τυπους. Επισης αυτοι οι εχθροι που μοιαζουν με σαυρες ειναι ο ορισμος του cheap γιατι δε σε αφηνουν να σηκωθεις για 1 λεπτο συνεχομενο.
Γενικα περιμενα περισσοτερα...μετρια γραφικα,αδιαφορο soundtrack,επαναλαμβανομενο gp και κακος χειρισμος.
Btw αυτος που σκεφτηκε οτι τα ζομπι πρεπει να οπλοφορουν πρεπει να βρει αλλη δουλεια...
Τη παρακατω αποψη, τη διαβασα σε ενα φορουμ και συμφωνω απολυτα!Σας τη παραθέτω...(κανε το κοπο, ειναι λιγο μεγαλο)
"Λοιπόν μόλις το κατέβασα και έπαιξα το campaign του Leon.
Πριν κάνω οποιοδήποτε σχόλιο για το παιχνίδι θα θελα να κάνω μια τοποθέτηση για όλα αυτά που γράφονται και λέγονται τόσο καιρό για το Resident evil 6. Μόνο τα σχόλια απο αυτό το άρθρο να πάρει κανείς (δεν συζητάμε για το θάψιμο που γίνεται σε άλλα γνωστά video games sites) είναι τελείως αποκαρδιοτικά και με δύο λόγια αν πάρεις τα λεγόμενα των περισοτέρων το παιχνίδι είναι για τα σκουπίδια και δεν αξίζει μια πριν καλά καλά βγεί..... όχι για να το αγοράσεις, αλλά ούτε για να το νοικιάσεις.
Καταρχήν να πω ότι ειμαι τρελός fan της σειράς και την ακολουθώ απο PSX εποχή (resident evil) και έχω παίξει οτιδήποτε έχει πάνω το όνομα resident evil.
Το παιχνίδι αγαπητοί φίλοι δεν είναι για τα σκουπίδια.... οι άνθρωποι της Capcom έχουν κάνει πολύ καλή και σοβαρή δουλειά πάνω σε αυτόν το τίτλο. Καταρχήν άκουσαν τον κόσμο και γύρισαν τα κλασσικα ζόμπι (και όχι αυτά απο το 4 και μετά που ήταν κάτι χωριάτες που βγάζανε πλοκάμια απο το κεφάλι). Η ατμόσφαιρα (τουλάχιστον στο campaign του Leon) είναι βγαλμένη απο resident evil 2 και το feel οτι πρέπει να επιβιώσεις με λίγες σφαίρες εμένα μου αναβιώσε και πάλι. Επιπλέον πρόσθεσαν την λειτουργία προχωράω - στοχεύω - πυροβολάω).
Απο κει και πέρα όλο αυτό το διάστημα βλέπω ο κόσμος να ζητάει το κλασσικό resident evil με γραφικά 2012 (και εγώ μαζί σας μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο). Παίδες πάρτε το χαμπάρι το 1995 αυτό το στύλ (με λίγες σφαίρες να περιπλανίεμαι στα άπειρα δωμάτια ενος mansion ή ενός αστυνομικού τμήματος) μπορεί να πούλαγε και να άρεσε, το 2012 όμως στην μεγαλύτερη μερίδα gamers (που είναι και πιο πιτσιρίκια) κάτι τέτοιο θα ήταν βαρετό, και επιπλέον αρέσει το πιο action στυλ (βλέπε resident evil 5). Εταιρία ειναι και πιστέψτε με θα βγάλει αυτό που θα πουλήσει περισσότερο και θα φέρει κέρδη στην εταιρία και δεν πρόκειται να βγάλει κατι που θεωρείται (τουλάχιστον στην τωρινή εποχή) ξεπερασμένο και θα το αγοράσουμε εμείς οι παλιοί μόνο.
Ξέρετε τι θα ήταν τέλειο να κάνει η capcom; Να βγάλει σε remake (και οταν λέμε remake, remake έτσι να το ξαναχτύσουν απο την αρχή με τωρινή μηχανή γραφικών και όχι up-scaling σε HD) όλη την σειρά (RE 1-2-3-Veronica X). εκεί ναι θα τους έβγαζα το καπέλο.
Για να ολοκληρώσω, απο ότι βλέπω εγώ στο resident evil 6 προσπάθησαν να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο και έχουν βάλει λίγο απ όλα (survival horror, action, μπιστολίδι καταστάσεις αλλα kung fu κτλ) και τα καταφέραν μια χαρά. Μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για μια απο τις μεγαλύτερες σε budget παραγωγή και αξίζει να δώσουμε μια ευκαρία για την τίμια δουλειά που έχουν κάνει (σε καμία περίπτωση δεν είναι αρπαχτή). Σε αυτούς πους δεν τους αρέσει εννοείται δεν τους έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να το αγοράσουν, αλλά ρε guys pleaseee μην τρολάρετε όλη την ώρα, ξεθάψτε τα PSX, PS2 σας και ξεσκιστείτε στα αθάνατα resident evil 1-2-3.
Για μένα εννοείται αγορά Day 1 (το έχω κάνει ήδη προπαραγγελία) και ανυπομονώ να το πίασω στα χέρια μου και να το λίωσω. Είμαι σίγουρος το οτι τα 50 ευρώ που θα δώσω αξίζουν το κόπο.''
Το franerate ειναι για τα μπαζα παιδια; Γενικα σε ολες τος εκδοσεις ή απλα για μια ακομη φορα το PS3 τυγχανει ελεεινης μεταχειρισης;
Πωπω!Το έχω κατεβάσει από προχθές, αλλά φοβάμαι να το παίξω μην φάω τρελή ξενέρα.Α, ρε Resi τι μας κάνεις...
Να το παίξεις Νίκο. Υποκειμενικα ειναι όλα αυτα. Εσένα μπορει να σου αρέσει....
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!