Συμφωνω κ εγω δεν ειναι ασχημο game...
Printable View
Συμφωνω κ εγω δεν ειναι ασχημο game...
Παρατήρησα ότι στο vita δεν μπορείς να κάνεις δημιουργία φακέλου. Όλα χύμα. Ενώ στο PSP μπορούσες. Αψυχολόγητη Sony. Θέλει ταλέντο για να μας αφήνεις μαλακές σε μόνιμη βάση και φαίνεται να το έχεις. :confused:
Στάλθηκε από το SK17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Οσοι υπερτυχεροι εχουν βιτα και εχουν κατεβασει το Urbanix σας εχω υπεροχα νεα..
http://wololo.net/downloads/index.php/download/7672
Χακ για να τρεχετε και PSP ISO GAMES
^Πειράζει που δεν κατάλαβα πως γίνετε; Αφού δεν έχουμε πρόσβαση στους φακέλους του PSvita πως θα τα κάνουμε αυτά; xD
Πέρα απο αυτό, είναι εκνευριστικό να βλέπεις παλιό παιχνίδι του PSP και να το έχουν 35 ευρώ xD
Aκομα και να ειχα το urbanix αποκλειεται να εμπαινα σε ολη αυτη τη διαδικασια, οι καιροι που ξημεροβραδιαζομουν προσπαθωντας να κανω τον ταδε emulator να δουλεψει και τετοια παρεμφερη εχουν περασει.
Οι τιμες των καλων psp games για psvita ειναι απαραδεκτες οπως λεει και ο Jim, προσωπικα τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν ειτε δεν υπαρχουν στο store (birth by sleep, crisis core, silent hill shattered memories) ειτε ειναι πανακριβα (p3p,peace walker).
Fail η κατασταση με τα παιχνιδια του psp στο vita γενικοτερα.
^Είναι τραγικό να έχω παιχνίδια του PSP και να θέλω να παίξω πχ Birth by sleep, ή naruto impact και να πρέπει να παίρνω το PSP...ενώ έχω συνηθίσει την τρομερή οθόνη του PSvita...
Προφανώς θέλουν να πουλήσουν ότι μπορούν απο PSp games, γιαυτό και δεν έκαναν το πρόγραμμα που είχαν στην ιαπωνία...
exo to psp apo tote pou itan bundle me to pro evolution 5
vita akoma den exo parei alla to skeftomoun.. ta tosa paixnidia pou exo sto psp GIATI na min mporo na ta paikso kai sto vita ksana? toso duskolo einai ?
osoi to dokimasan aw poun entyposeis
Ούτε εγώ θα το κάνω. Αυτές οι εποχές πέρασαν όπως είπε και ο συφορουμιτης από πάνω. Έχω 4 PSP όλα χακαρισμενα (δεν ειναι όλα δικά μου) και πλέον δεν τα ακουμπάω μετά την έλευση του vita.
Άσε που σε λίγο καιρό με το Sony mobile θα αγοράζουμε παιχνίδια με πολύ λίγα ευρώ οπότε δεν χρειάζεται.
Πάντως δεν ξέρω αν θέλω να ''σπάσει'' το vita. Το σκέφτομαι.
Στάλθηκε από το xperia mini pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=I4a4w9tNxYc&feature=player_embedded"]NFS Most Wanted on PSVita - YouTube[/ame]
^Πολύ καλό φαίνεται! Κρίμα που δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια...
Δεν ειναι τυχαιο που το συγκεκριμενο παιχνιδι δειχνει τοσο ομορφο και solid, το δουλευει η ιδια η criterion και οχι καποιος dev τριτης κατηγοριας οπως στα περισσοτερα παιχνιδια του vita μεχρι στιγμης.
Αυτες ειναι η δυνατοτητες του φορητου και οχι κατι εκτρωματα με γραφικα psp που απλα τα εχουν κανει upscale και εχουν καθαρισει λιγο τα textures.
Aυτα να τα βλεπει η Sony που εχει βαλει τον καθε πικραμενο developer να δουλεψει πανω στο vita αντι να βαλει 2-3 ταλαντουχες ομαδες αναπτυξης απο τις τοσες internal που εχει.
Aυτο ειναι και το προβλημα του vita κατ' εμε μεχρι στιγμης, παιχνιδια- ονοματα εχει και πολλα μαλιστα, απλα αναπτυσσονται απο devs τριτης κατηγοριας.
Δεν είναι πάντα εφικτό να βάζουν πρωτοκλασσάτους developers. Π.χ. η Naughty Dog έχει επενδύσει τεχνογνωσία πάνω στο PS3 (έχουν πει ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα φορητά), δουλεύουν παράλληλα σε 2 projects (Uncharted 3 patches & TLOU), οπότε δεν παίζει να ασχοληθούν με το Vita. Ειδικά αν πειραματίζονται και με PS4 devkits για το Uncharted 4...
H Naughty dog ειναι ενα απο τα πολλα ταλαντουχα studios, αυτη τη στιγμη νομιζω πως μονο η media molecule δουλευει πανω στο psvita απο πρωτοκλασσατες, αντε να βαλω και την guerilla με το killzone mercenary (με επιφυλαξη μιας και καπου ειδα οτι το αναπτυσει το cambridge studio τελικα) και απο κει και περα το χαος. Εχουν προσλαβει κατι απιθανα studios τυπου nihilistic (burning skies και COD, για το τελευταιο η Sony τους επελεξε παλι μιας και αυτη το χρηματοδοτει, η Activision βαζει μονο το ονομα στην ουσια).
Tα πρωτοκλασσατα studios δεν εξαντλουνται στην Naughty Dog, αν και αν θελεις την αποψη μου δεν καταλαβαινω γιατι να μην δουλεψει και η ND μετα το LOU πανω στο vita παραλληλα με το project για το ps4.
Αναλογα και η Sony Santa Monica παραλληλα με το project για το ps4, η Sucker Punch κτλ.
Δεν νομιζω οτι θα υποβαθμισουν την δημιουργικοτητα τους δουλευοντας ενα δευτερευον project για το vita, ισα ισα. Το συστημα εχει πολλες δυνατοτητες και θα μπορουσαν να κανουν τη διαφορα. Οταν εχεις ενα συστημα που λες οτι το στηριζεις πρεπει να το υποστηριζεις και με το καταλληλο προσωπικο, δεν ειδα τη Nintendo να βαζει ασχετους να αναπτυσσουν τα first party της για το 3ds ξερω γω.
Και στα third party δεν ειναι πολυ διαφορετικη η κατασταση απλα δικαιολογειται γιατι εκει η Sony δεν εχει τον ελεγχο και λιγοι θα βαλουν τις πρωτοκλασσατες τους ομαδες να δουλεψουν για ενα νεο συστημα.
Απλά ανέφερα την ND σαν παράδειγμα... είμαι σίγουρος και οι υπόλοιποι developers αντίστοιχου επιπέδου είναι εξαιρετικά απασχολημένοι με διάφορα projects. Γι' αυτό και πέφτει τόσο outsourcing.
Πάντως η ομάδα που ανέλαβε το Golden Abyss δεν είναι και της πλάκας... πολύ καλύτερη από την Nihilistic, έχουν βγάλει και το Syphon Filter στο PS1.
Μπορεί κάποιος που έχει καταλάβει ακριβώς τι ειναι το Sony mobile που θα έρθει και στα ps vita μας να γράψει κάνα λινκ στα Ελληνικά; Εγώ κάτι έχω βρει αλλά όχι ακριβώς και επίσης δεν βρήκα πουθενά αν θα ειναι διαθέσιμο και για την Ελλάδα.
Στάλθηκε από το SK17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Sony Bend hiring for a new Vita project
: http://jobs.gamasutra.com/jobs/345-3...-United-States
Bend Studio the creators of Sony's flagship Vita title Uncharted Golden Abyss is currently looking for the entertainment industries top artistic talent to help us create AAA content for Sony's powerful new hardware. We just scratched the surface on what the Vita can do with Uncharted Golden Abyss and expect to push the platform even further with our future projects. Candidates must be passionate about their work and thrive in small-team environments where everyone inspires and pushes everyone else to create great games.
PS Vita app t@g launches today
http://blog.eu.playstation.com/