Originally Posted by
Slay
Λοιπόν να κάνω ένα re-cap απο σειρές που είδα τους τελευταιους μηνες
Raised by Wolves Season 2, ισως το καλύτερο που είδα. Πολύ καλή συνέχεια μια επίσης εξαιρετικής 1ης σεζόν. Το συνιστω ανεπιφύλακτα
Book of Boba Fett, συμπαθητικό αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο που γίνεται καλό όταν μπαίνει μέσα στην υπόθεση ο Mandalorian. Βλέπεται πάντως.
Picard Season 2 αφού ο Alex Kurtzman κατέστρεψε εντελώς το Discovery (φιλος μου το αποκαλει STD, αλλα το ΒΛΕΠΕΙ ακόμα) έπιασε το καταστροφικό του έργο και σε αυτη την σειρά. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χειρότερο απο την 1η σεζόν, αποφύγετε το.
Hellbound, κορεατικη σειρά του Netflix με παραφυσικό περιεχόμενο. Μου άρεσε αρκετά, αν και το 2ο μισό ήταν ΠΟΛΥ βαρύ και αγχωτικό. Πάει για 2η σεζον λογικά
Severance , μεγάλη έκπληξη και ίσως η ποιο fucked up σειρά που έχω δει μετά το Utopia. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον , αλλά δεν είναι για όλους πιστεύω. Και αυτό πάει για 2η σεζον γιατί κόβει βασικά πολύ απότομα.
Halo , όσο έχω δει μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλό, τουλαχιστόν μέχρι στιγμής, και για εμένα που δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για το story στα παιχνίδια.
Επίσης είδα μια νέα σειρα ντοκυμαντερ με φυση και ζωα στο netflix με αφηγητή τον Ομπάμα.