Kαμια,απλα δεν ειναι αφραγκοι.:p(και αυτο ειναι χειροτερο μαλλον).
Printable View
Έχουμε κάνα link για το παιχνίδι;;;;
Από αυτόν τον παο μόνο ο λέτο αξίζει.Αν τον κλείσεις τέρμα ο παο.Τουλάχιστον αυτό φαίνεται για την ώρα
Είναι αρχές Αυγούστου ρε Μένιο και είμαστε στην Ελλάδα.......
Θα το σκάσει η καραγκούνα ρε στο 90+4 don't worry :-p
ΤΣΙΓKΕΡ ΠΟΥΛΑ :-D
Νομίζω χάρη σας έκαναν οι δανοί.Γλυτώσατε πολύ χειρότερα στη συνέχεια.Και η καλύτερη απάντηση στις π@π@ριές των φυλλάδων για τα παραμύρθια που πουλάνε.Ελπίζω να βάλουν μυαλό και οι δικοί μας και πάρουν κανένα χαφ της προκοπής
Επειδη Chill δεν μας εδωσες τον 5ο αυτοι βαλανε και αλλο για τιμωρια.
Οτι ευκαιρια κανανε πηγαινε μεσα. Μια βοηθουσε ο Βυντρα, μια ο Σαριεγκι.
Εαν ο Νινης δεν ειχε το δοκαρι (καλα τι εχασε κι αυτος) θα ηταν διαφορετικο ματς. Αλλα με τα αν...
Για γελια...για γελια ειναι αυτη η ομαδα του Τζορβα και του Μαρινου και για χαβαλε. Τιποτα παραπανω. Δε μπορω να εκνευριστω απλα...μια απο τις μεγαλυτερες ξεφτιλες στην ευρωπαικη ιστορια της ομαδας και δεν μπορω να εκνευριστω...για ποιο λογο αλλωστε, δε βλεπω τι ομαδα εχω?...
Αντε βρε, περαστικα μας...
Άσχετα με την τραγική ήττα κλπ κλπ, πραγματικά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να έχεις κάποιους συγκεκριμένους παίχτες σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ.
Φοβερά λάθη από Βύντρα σήμερα, ο Τζόρβας ότι πηγαινε στο ΄τερμα πήγαινε για σέντρα μετα, ο Σαριέγκι τόσο μπορεί τόσο παίζει. Ο Σπυρόπουλος δεν είναι ούτε για τον Αίαντα Σαλαμίνας.
Πάω να συνεχίσω τις διακοπές μου, αρκετό χρόνο μου έφαγε ο Ευρωπάο (για να μην πω τπτ χειρότερο)!
Τελικα φορέσαμε το ευρωπαικο κουστουμι αλλα δεν καναμε λαθος τον κομπο στη γραβατα ε?lol α ρε Παναθα....
Πάντως αυτό που με εξέπληξε είναι ότι βάλατε 3 γκολ!!!!!!!!
φαντασου φίλε msnes7 τι ομαδαρα ηταν η αλλη χαχα
Φοβερά άρχισε η χρονιά για τον Παναθηναικό.Σκέφτομαι απο τωρα το κλεισιμο. χαχα δεν πειραζει ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.(λεμε τωρα)
Κρίμα ρε παιδιά , λίγο πριν το 3-1 και μετά φάγαμε 3 γκόλ !!!!
Το θετικό είναι ότι ο Τοτσέ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε ... καλός και ο Νίνης επιτέλους γιατί τον είχα ξεγράψει.
Να το ξεπεράσουν γιατί όλα τώρα αρχίζουν ... οι νέοι παίκτες φαίνεται μπορούν να βοηθήσουν και τα έχουμε όλα μπροστά μας.
ΥΓ
Τα παιδιά έδειξαν να ξυπνάνε και κατά διαστήματα έπαιξαν καλά, ο αντίπαλος δεν ήταν για γέλια, και μόνο το θέμα με την άμυνα και το τέρμα που κατά διαστήματα απλά δεν υπάρχουν είναι πολύ ανησυχητικό.
Δεν υπαρχει Παναθηναικος....τα πραγματα ειναι απλα. Αυτο το χαλι δεν ειναι Παναθηναικος...ειναι ο Τζιγγεριακος, πειτε τον οπως θελετε. Δεν ειναι Παναθηναικος αυτο το εκτρωμα του Τζιγγερ του Γοντικα των ''καπετανιων της καρδιας μας'' κολλητων του Μαρινακη και λοιπων σωτηρων και πολυμετοχικων...η ομαδα δεν ειναι απλα αρρωστη, με τα σωληνακια στην εντατικη ειναι...Σαβουρα ανευ προηγουμενου απο αμπαλους, διοικηση ανυπαρκτη, οραμα μηδεν....
Οποιος δεν αντιλαμβανεται αυτα τα πραγματα και στεκεται απλα σε δυο τρεις φασεις του σημερινου αγωνα, κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του