Originally Posted by
volyros
Χαχαχα μην αγχωνεσαι!!
Λοιπον προσωπικη εμπειρια γουσταρω γκομενα τρελλα η οποια τα χει με εναν χωριατη απο δω..Αρχιζουμε να κανουμε παρεα καθημερινα και να μιλαμε παρα πολλες ωρες στο τηλεφωνο..Καποια στιγμη αρχισαμε να βγαινουμε οι τρεις μας!!Επειδη εγω εβλεπα το τελος επαιζα τον ρολο μου και περιμενα...
Περασαν 4 μηνες οπου αυτοι μαλωναν συνεχεια,αυτη επαιρνε εμενα να μου πει τον πονο της,βγαιναμε εξω η πηγαιναμε σπιτι της μεχρι που κοιμομασταν μαζι χωρις να κανουμε τιποτα!!Φανταστειτε οτι κοιμομασταν αγκαλια!!Οταν δε,μου ελεγε γι αυτον εγω της εβαζα χερι και της ελεγα οτι ειναι καλο παιδι και να μην παρει βιαστικες αποφασεις και να το ξανασκεφτει κτλ!!Για τοσο τσατσος μιλαμε!!Ε οταν με το καλο χωρισαν επαιξα το τελευταιο μου χαρτι,εξαφανιστηκα για κανα 20ημερο να ηρεμησει δεν σηκωνα τηλεφωνα,δεν πηγαινα στο μαγαζι που δουλευε τιποτα!!
Ε μεχρι πιυ εμφανιστηκε στην δουλεια μου,μου εκανε ερωτικη εξομολογηση,οτι με θελει,οτι ειμαι διαφορετικος,οτι δεν την εκμεταλευτηκα κτλ!!!Η πρωτη νυχτα ηταν ΚΟΛΑΣΗ!!Ακολουθησαν 3 μηνες εντονου παθους και ομορφων στιγμων αλλα τελικα δεν ταιριαζαμε τοσο σαν ζευγαρι οποτε το διαλυσαμε..Τωρα βρισκομαστε που και που και θυμομαστε τα παλια!Και ομως ολο αυτο ηταν ενα καλοσκηνοθετημενο θεατρακι απο μενα για να πετυχω τον σκοπο μου που δεν ηταν ουτε κακος ουτε (τοσο) πονηρος καθως την γκομενα την ηθελα πραγματικα..
Αυτα!!:bravo-009:
ΥΓ1.Ολο το διαστημα βεβαια που γινοταν αυτο υπηρχε και μια ψιλοδιαλυμενη σχεση οπου επαιρνε τα χοντραδια οταν χρειαζοταν αλλιως θα χα λαλησει!!
ΥΓ2.Το ιδιο εχει γινει και δευτερη φορα οχι βεβαια σε αυτον τον βαθμο αλλα με την ιδια μεθοδολογια σκοραρα παλι!!