Έγινε και η sony public!:yes:
Printable View
Mηπως το σεναριο με το χακαρισμα ειναι μουφα και απλως δεν σηκωνουν οι server της Sony/MS τετοιο αριθμο χρηστών? Μια σκεψη ειναι, χωρις διαθεση flame ουτε βασιζεται σε καποιο δεδομενο. Τελος θεωρω καπως δικαιο το 10% +5 μερες και σιγουρα δεν θα μπορουσε να το βαλει στο January Sale. Αρκετες τιμες κακα τα ψεματα, ήταν ήδη χωμα. Τελος ειναι και γενικοτερη πρακτικη, δηλαδη το discount voucher να μην ισχυει για τα special offers. Τελος αν εχω ενα σοβαρο παραπανω απο το + ειναι που δεν δοθηκε ποτε το driveclub.
Aπο οτι εχω καταλαβει δεν λειτουργει ετσι ενα DDOS attack. Και η Sony και η MS μπορουν λιγα να κανουν οσον αφορα το να τα αποτρεψουν, κατι που ο περισσοτερος κοσμος δειχνει να μην γνωριζει. Αλλο το "hack" αλλο το DDOS attack. Αλλο αυτο που εκαναν οι Anonymous, αλλο αυτο που κανει τωρα η Lizard Squad.
http://theeccentricgamer.co.za/sony-...cks-explained/
Το παραξενο μαλιστα ειναι οτι η ιδια η Lizard Squad δηλωσε πως το περιβαλλον της MS ηταν πολυ πιο ευκολο να πεσει απο οτι ηταν αυτο της Sony που τους δυσκολεψε περισσοτερο κατα τα λεγομενα τους.
But still, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Εύκολο επιπλέον χρήμα και για τις 2.Απέχει δηλαδή από την λογική της αποζημείωσης.Το αντίθετο μάλιστα.
Χαχαχαχαχα ήμουν για Θέμο , παντελόνατα , αν και φοράω κουστούμι , δεν θα κάνω edit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Get your 10% PSN discount code here
Greece: 7AAQQC83F9
Προσπάθησα να βρω τι αξίζει να αγοράσει κανείς με το -10%,
κάνω τις προτάσεις μου και όποιος θέλει ακολουθεί.
DriveClub στα 22.50 ευρώ
https://store.sonyentertainmentnetwo...XXDRIVECLUBPSU
και Lara Croft and the Temple of Osiris στα 9 ευρώ
https://store.sonyentertainmentnetwo...RACROFT2OSIRIS
Κοιτα να δεις με το DriveClub...απο δω το πανε απο κει το πανε, στο τελος θα το αγορασω. Οχι ρε, κατω η παραγκα!! Θα αντισταθω...μεχρι την Κυριακη που τελικα θα το παρω και θα πω και ενα τραγουδι (οπως ακριβως και με την προσφορα του TLOU πριν τα Χριστουγεννα).
Kρατα γερα συντροφε. Και εγω περιμενω να το βαλουν καποτε στο +, προφανως σαν παιχνιδι του μηνα με κανενα indie μαλλον για να χρυσωσουν το χαπι.
Πολλα αξιζουν αρκει να βαλεις αρκετα μαζι,ας πουμε εγω κερδισα 5 ευρω με 3 παιχνιδια.
http://kotaku.com/if-you-had-a-psn-a...ium=Socialflow αυτο το εχει τσεκαρι κανεις?
- More than three years ago, a crippling internet attack brought down Sony's PlayStation Network and interrupted service for more than a month. Legal showdowns ensued and today, people in the U.S. who used the company's online services can begin the process of getting their share of a $15 million settlement. Here's how. E-mails have started going out today detailing what longtime users of PSN, Qriocity, or Sony Online Entertainment need to do to get the rewards being offered as part of Sony's $15 million make-good. You'll need to have had a PSN account before May 15, 2011 to qualify and some of the offerings include free games like Infamous, LittleBigPlanet and God of War HD. The wording makes a specific, probably-legally-required point of absolving Sony of any wrong-doing :
A settlement has been reached with the Sony Entities about the illegal and unauthorized attacks (the "Intrusions") in April 2011, on the computer network systems used to provide PlayStation Network ("PSN"), Qriocity, and Sony Online Entertainment ("SOE") services. The Sony Entities deny any claims of wrongdoing in this case, and the settlement does not mean that the Sony Entities violated any laws or did anything wrong.Who is included? The Class includes everyone in the US (including its territories) who had a PSN account, a Qriocity account, or an SOE account at any time before May 15, 2011. What does the settlement provide?There are various benefits, depending in part on what type of account(s) you had. Benefits you could get (if you qualify) include:- Payment equal to paid wallet balances (if $2 or more) in PSN or SOE accounts that have been inactive since the Intrusions,One or more of the following: a free PS3 or PSP game, 3 free PS3 themes, or a free 3-month subscription to PlayStation Plus (once valid claims exceed $10 million, class members will still be eligible for one free month of PlayStation Plus),A free month of Music Unlimited for Qriocity account holders who did not have a PSN account,$4.50 in SOE Station Cash (amounts will be reduced proportionally if valid claims exceed $4 million).1
Οσοι ειχανε ενεργη plus συνδρομη τα Χριστουγεννα και εχει ληξει και δεν ανανεωσαν
θα παρουν τις 5 μερες στις 29 Ιανουαριου.
Αν ανανεωσαν θα τις παρουν στο τελος της συνδρομης.
Το διαβασα στο mail που μου εστειλαν.
Εγώ πήρα το never alone, ειχε 40% έκπτωση ήδη και με το αλλο 10% πήγε στα 8€ απο 15€. Καλη τιμή νομιζω για αυτό το παιχνίδι.
Έχετε προσέξει ότι καμιά προσφορά από τα Digital Discounts ή 2K Deals δεν δίνει extra έκπτωση για τους plus members όπως τους προηγούμενους μήνες; Κατά τα άλλα μας χαρίζει extra έκπτωση για το Σαββατοκύριακο για την ταλαιπωρία. Μας δουλεύουνε μέσα στα μούτρα μας...
Ο κωδικος για US ειναι KF56EM5KB3
Βλακεια που πηρα resident απο gr θα γλιτωνα και αλλα λεφτα,ειχε 19$
*edit*
Το Shadow Warrior Να λεει τιποτα τωρα που το εχει 6$
Έχουμε κάποιο νεότερο για τα παιχνίδια του επόμενου μήνα?
Αυριο το απογευμα θα μαθουμε.