συμφωνω μαζι σου οτι φετος δεν εγινε κατι το τραγικο μεχρι 60-40 τπτ παραπανω,αλλα αυτοι δεν παραδεχονται ουτε καν τις σφαγες για τα προηγουμενα χρονια.
Printable View
συμφωνω μαζι σου οτι φετος δεν εγινε κατι το τραγικο μεχρι 60-40 τπτ παραπανω,αλλα αυτοι δεν παραδεχονται ουτε καν τις σφαγες για τα προηγουμενα χρονια.
Σε ισορροπημένα ματς όπως είναι όλα τα ματς οσφπ-παο φέτος,το 60-40 κατά είναι μεγάλο ποσοστό και κρίνει αγώνα.Εγώ διαμαρτύρομαι για το ματς στο σεφ που οι δικοί μας ήταν αλλού.Στο οάκα δεν περίμενα πολλά αλλά από τη στιγμή που βγαίνεις μπροστά με διαφορά παίξε ρε αδερφέ τίμια.Στο σεφ ο παο νίκησε δίκαια με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο μετά ο ολυμπιακός δεν ήταν στο γήπεδο.Ευτυχώς που δεν είδα το ματς στο οάκα να πάρω διπλή ταραχή.Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και σφαγή να πάθει ο παο θα γίνει 2-1 και μετά 3-1 όμορφα και ωραία
To θεμα ειναι οτι η ομαδα δεν ειναι αυτη που πρεπει αν ειναι για να κοντραρει τον παναθηναικο..Αποκλειστικα με απο καποια Σιεννα που ο παναθηναικος εκανε παρτι στο φαιναλ φορ και εκει στην διοικηση δεν λενε να το καταλαβουν οτι τοσα χρονοια βαζουν λεφτα χωρις να πετυχουν κατι..
Εγω πανω απο ολα τα εχω με την διοικηση τις ομαδας και μετα με ολα τα αλλα..
Sorry που επεμβαινω, απλα επειδη το συζηταω με φιλους μου γαυρους που λενε τα ιδια. Redchief (καλωστον!) λαθη εχουν κανει η Αγγελοπουλοι, αλλα ειναι δυνατον να τα βαζουν οι οπαδοι με αυτους σε τετοιο υπερβολικο σημειο? Οι ανθρωποι εχουν χαλασει απειρα λεφτα και εχουν φτιαξει μια εξαιρετικη ομαδα. Εχουν χαλασει τοσα λεφτα που το budget του ποδοσφαιρου σας φαινοταν αστειο. Ειπα και παραπανω, καποιες επιλογες δεν ηταν οι καλυτερες. Το σημαντικο ειναι να βλεπει κανεις την προσπαθεια που κανουν και την αγαπη που εχουν για την ομαδα τους και το μπασκετ. Διαβαζω σχολια γαυρων, τους ακουω κιολας και δεν το πιστευω.
Να σηκωθουν να φυγουν λεει γιατι δεν μπορουν να κερδισουν τον Παναθηναικο. Προτιμουσαν να ειναι η ομαδα τους κομπαρσος και ορισμενες χρονιες με το ενα ποδι στην Α2, ετσι τουλαχιστον γλυτωναν και την καζουρα απο τους Παναθηναικους. Δεν πα να ειναι μια απο τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης ο μπασκετικος ολυμπιακος και να παιζει πολυ καλο μπασκετ, δεν αξιζουν τιποτα αφου δεν μπορουν να κερδισουν τον Παναθηναικο. Μιλαμε για οπαδικη ασθενεια κανονικη και μεγαλη ζημια που εχει κανει η αρρωστια του ποδοσφαιρου τοσα χρονια και η λογικη κερδιζω με καθε τροπο γιατι αυτο μετραει.
Το οτι απεναντι τους υπαρχει μια ομαδα-φαινομενο σαν τον μπασκετικο Παναθηναικο δεν σημαινει οτι εχουν αποτυχει.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα μην απορεις..
Το 1993-94-95-96-97 κραζανε οι παναθηναικοι τους Γιανακοπουλους διοτι ο Ολυμπιακος του Κοκκαλη στο μπασκετ με μικροτερο μπατζετ ειχε στην αφανια τον παναθηναικο των πολλων δισεκατομυριων δραχμων τοτε..
Σε αυτο που γινεται με τους Αγγελοπουλους ειναι εντελως διαφορετικο βλεπεις εχουν αναλαβει την ομαδα εδω και χρονια και δεν εχουν καταφερει τιποτα..ειναι λογικο να τους κραζει ο κοσμος μαζι και εγω διοτι βλεπω τα πολλα χρηματα που βαζουν να πηγαινουν στον πατο του λιμανιου..
Δεν ειναι το οτι θεμα ο παναθηναικος ειναι καλυτερος οπως λες δεν με αφορα αυτο εμενα με ενδιαφερει οτι ερχεται μια Σιενα και μας κανει πλακα την ιδια ωρα που οι Αγγελοπουλοι ελεγαν μετα την 50αρα του Σεφ κλειστε εισητηρια για φαιναλ φορ..Αυτα ειναι γελεια πραγματα!
Προσπαθουν να πανε την ομαδα φαιναλ φορ μετα βιας..ε με συχωρεις τι να κανω που εχουν δωσει τοσα εκ ευρω και δεν εχουν πετυχει τιποτα..
Φωναζαμε να φυγει ο Γιαννακης.. στο τελος ο κοσμος τους αναγκασε να το κανουν αλλιως ακομα θα ηταν εδω.
Πανε να φερουν προπονητη και μου φερνουν τον Ιβκοβιτς Ως μεγα Δασκαλο..θα ελεγα τωρα καμια κουβεντα και για αυτον αλλα σεβομαι την ηλικια του..Και εκτος απο ολα αυτα του λενε να διαλεξει ροστερ και διαλεγει ποιους???Ας κοιταξει κανεις το ροστερ του ολυμπιακο και ας μου πει ποσοι παικτες αξιζουν να παιζουν για τον Ολυμπιακο..?
Επιτρεπεται να περνει ο Παπαλουκας 2,5 εκ ευρω?????Μην τρελαθουμε τωρα..Για αυτο και λεμε οτι πετανε τα λεφτα τους ασκοπα.
Μην το βλεπεις σαν οπαδικοι ασθενεια..Δεν ειναι.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα......ούτε οι Αγγελόπουλοι φταίνε αν το team που διαλέγει τους παίχτες δεν κάνει σωστά την δουλειά του (για σένα βέβαια όχι για όλους), ούτε ο Ίβκοβιτς είναι "θα ελεγα τωρα καμια κουβεντα" αλλά από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν αν όχι ο καλύτερος και το ρόστερ της ομάδας σαν μονάδες είναι το καλύτερο που υπάρχει σε ευρωπαϊκή ομάδα απλά δεν είναι τόσο δεμένο όσο του ΠΑΟ πχ γι'αυτό τα κακά αποτελέσματα.
Θες να μας πεις ότι δεν αξίζουν οι Μπουρούσης, Σπανούλης, Νεστέροβιτς, Τεόντοσιτς, Παπανικολάου, Χαλπερίν να παίζουν στην ομάδα;;;;;.....να φέρουν Τζόρνταν, Κόμπε, Λεμπρόν και Γουέιντ καλύτερα;;;;
Μπορεί να μην λέγεται ασθένεια αλλά αχαριστία λέγεται σίγουρα και δεν το βλέπουμε για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό.
Δεν εχω μπερδεψει τιποτα φιλε μου..
Με 5 παικτες που ανεφερες δεν κανεις ομαδα χρειαζεσαι και καποιες αλλες λυσεις που θα βοηθησουν την ομαδα απο τον παγκο και βεβαια δεν υπαρχει περιπτωσει να ειναι ολοι τζορνταν..Ο Ιβκοβιτς καλος προπονητης ΝΑΙ απο τους καλυτερους ΟΧΙ!
Και επιδη μιλαμε για την φετινη χρονια κοιτα το ροστερ του ολυμπιακου περυσι και κοιτα φετος..μην μου πεις οτι ειναι ιδιο και καλυτερο?
Ξαναλεω οτι δεν ειναι ουτε θεμε αχαριστιας ουτε οπαδικης ασθενειας εγω βλεπω δυο ασχετους προεδρους που εχουν βαλει ενα καραβι λεφτα και ειναι στην αποτυχια και λογικο σαν οπαδος να του κραζω..
Σου απαντω εντελως φιλικα nikon.:cool:
Το τι πιστεύουμε δεν σημαίνει ότι ισχύει άλλο δεν σ'αρέσει και άλλο δεν είναι από τους καλύτερους.Quote:
Το 2008, οπότε και ανακοινώθηκε από τη FIBA Europe ο τιμητικός κατάλογος με τις 50 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Euroleague), ο Ίβκοβιτς συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους 10 μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του θεσμού.
Ποιος από το ρόστερ το περσινό έφυγε και πρέπει να κλαίμε για να καταλάβω δηλαδή;;;;.....και βέβαια είναι καλύτερο το φετινό.
Ενταξει και ο Μουρινιο καλος προπονητης ειναι αλλα οπως ειδες στην Ρεαλ δεν καταφερε τιποτα..Ισως ειναι και ο εγωισμος μου που εχω στραβωσει με τον Ιβκοβιτς και γενικα με την ομαδα .
Απο εκει και περα πιστευω οτι Σχορτσιανιτης Κλειζα οπως και Τσιλντρες ηταν απωλειες πρωσοπικα για εμενα.
Το ότι δεν έκανε πολλά στην Ρεάλ δεν τον βγάζει από την λίστα με τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.
Για τον Κλέιζα συμφωνώ με 1000 άλλα τι να κάνουν οι Αγγελόπουλοι αν ο άλλος θέλει να φύγει να τον αλυσοδέσουν σε μια μπασκέτα;;;;.....ο Σχορτσιανίτης όπως τον έκοψα στο F4 μια από τα ίδια και μάλλον έτσι θα μείνει όσο παίζει μπάσκετ......όσο για τον Τσίλντρες εντάξει αν σου κάνει εντύπωση που ο Παπαλουκάς παίρνει 2,5 (και εμένα βέβαια) αυτός με τέτοιο σουτ έπρεπε να μας πληρώνει κιόλας από τα λεφτά που πήρε τα 2/3 ήταν επειδή έπαιζε στο ΝΒΑ.
Είναι η μόνη μεταγραφή που μπορείς να πεις κάτι για τους Αγγελόπουλους γιατί ήταν δική τους.....εκεί ναι έδωσαν πολλά λεφτά τσάμπα αλλά είναι και θέμα μάρκετινγκ.
Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι εμενα δεν μου αρεσει η ομαδα οπως ειναι καθαρα προσωπικη αποψη..
Παμε για την μεγαλη ανατροπη...:a050::a050::a050:
Μην το αποκλείεις γιατί πλέον η ομάδα έχει πεισμώσει, οι διαιτητές σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικοί (τουλάχιστον σήμερα) και είναι δύσκολο έτσι όπως είναι οι ομάδες να κάνουν 3 σερί νίκες.
Το σημερινό εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε πιστεύω και στο ΟΑΚΑ αν παίξουμε όπως στο προηγούμενο αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά μόνο στο παιχνίδι δεν είναι δύσκολο να κερδίσουμε.
Ενταξει το σημερινο μπορουμε να το παρουμε αλλα στο ΟΑΚΑ θα ειναι πολυ δυσκολα..
Οσο και αν δεν το πιστευω μακαρι..
Και καλα θα κανουν οι οπαδοι μας να ειναι ηρεμοι γιατι βλεπω να παιζουμε του χρονου χωρις κοσμο ολοι την σεζον.
Το χαλάρωσε δεν λέει κάτι πες μας ποιας ομάδας το ρόστερ είναι καλύτερο.
Καλύτερο από αυτά του Τσακ Νόρις που κυκλοφορούν.
Ο Τσακ Νορις ξερει οτι ειναι αληθεια που ειπα.
Μπαρτσα, Μακαμπι, ΠΑΟ (στις λεπτομερειες αν θες:c055gfe:) τα πιο ευκολα. Εγω θα ελεγα και καποιες αλλες ομαδες που δε φανηκαν πολυ φετος οπως η Βαλενθια και η Εφες. Δες το ροστερ της φετεινης Εφες. Μιλαμε για ροστερ ετσι? για μοναδες...ειναι αλλο θεμα το τι κανουν και πως παρουσιαζονται μεσα στο γηπεδο. Το οτι ο Χαλπεριν πχ ξεκωλοθηκε στο δευτερο αυτο δεν τον κανει και παικταρα, πες μου τι εχει κανει στα δυο πρωτα ματς ο Ισραηλινος. Ο Νεστεροβιτς ενας συνταξιουχος του ΝΒΑ ειναι που τον πηρατε το καλοκαιρι ως λυση αναγκης. Και μη μιλησουμε τωρα για Ερτζεγκ, Κεσελι, Μαυροκεφαλιδη, Γκορντον Γλυνιαδακη κτλ. Ο Παπαλουκας μεγαλος παικτης αλλα πλεον ξεκαθαρα ξεζουμισμενος και κορεσμενος. Τεοντοσιτς, Μπουρουσης, Σπανουλης ειναι οι πραγματικοι σημαντικοι παικτες του ροστερ σου.
Οσον αφορα τη συγκριση με την περσινη ομαδα σου, οταν το καλοκαιρι φευγουν Τσιλντρες, Βουισιτς, Σχορτσιανιτης, Γκριν και ερχονται Σπανουλης, Νεστεροβιτς, Γκορντον και Κεσελι, ε δε νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε και πολλα πραγματα...