ειχα κερδισει για το avengers 3d κ συ απο το CONN-X?
ειχα κερδισει για το avengers 3d κ συ απο το CONN-X?
Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο (δεν είμαι και πολύ φαν της high fantasy ούτως ή άλλως), αλλά δε δίνουν υπερβολική προσοχή στον Gandalf; Παίζει και στο βιβλίο σπουδαίο ρόλο, ή απλά βασίζονται στην εμβληματική φιγούρα του McKellen;
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=G9uxoOmy_iA&list=UULzwMk-Dl1BFj9TfksNuBQQ&index=2&feature=plcp"]Robocop Remake Omnicorp Product Line Viral Trailer - YouTube[/ame]
Εντυπωσεις απο το The Amazing Spiderman
Σημερα το μεσημερι πηγα και ειδα την πρεμιερα του καινουργιου Spiderman. Η πρεμιερα εγινε στο Αθηναιον Cinepolis, η προβολη ηταν ψηφιακη + 3D. οταν εφτασα ηταν φισκα στα μωρα.. δεν ξερω με ποια λογικη πας 6χρονα να δουν ταινια με υποτιτλους αλλα οκ. ευτυχως δεν ειχαμε θεμα με φασαριες κτλ. στο οπτικοακουστικο κομματι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τα Cinepolis γενικοτερα, αλλα αυτη την φορα το ψιλιασα κιολας για να ειμαι βεβαιος. ισως θα μου αρεσε λιγο πιο φωτεινη η εικονα αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη προτιμηση, σε καμια περιπτωση δεν ηταν "σκοτεινη".
Η ταινια ηταν εξαιρετικη θα ελεγα (δεν θα πω λεπτομερειες), ωραιοι οι νεοι ηθοποιοι, ο Garfield με τον Maguire ειναι η νυχτα με την μερα.Το πρωτο μισο ηταν παρα πολυ ωραιο και καλοδουλεμενο, το δευτερο ηταν λιγο cheesy σε καποια σημεια αλλα και παλι πολυ καλο (το επιπεδο cheesy καμια σχεση με την παλια τριλογια). Πολυ καλο το 3D, δεν ειχε πολλες "in your face" σκηνες αλλα μου φανηκε "καλογουστο". Στο τελος του εργου χειροκροτησαν ολοι, γεγονος το οποιο μου εκανε εντυπωση. Απο εμενα ενα 8,5/10 και σιγουρη αγορα σε Blu-ray 3D με το που βγει.Spoiler!
Επισημη κυκλοφορια 12/7/2012
ΥΓ. Ο σκηνοθετης σιγουρα εχει παιξει το Mirror's Edge (φαινεται και απο το trailer)
Σιγα, ρε Παναγιωτη, μη βαλω spoiler για το ποστερ.... Δηλαδη, οκ, τι spoiler μπορει να ειναι αυτο;;;; Αν, πχ, το ειχα βαλει και ελεγα οτι ειναι το ποστερ, δε θα το ανοιγες;;;; Ουτε αν ποσταρω βιντεο θα βαλω! Οποιος θελει το βλεπει ή οχι...
Μη γινεσαι υπερβολικος.
The Dark Knight Rises - 13 min. Exclusive Featurette - Making of the film
Spoiler!
μην με παρεξηγεις, απλα και παλιοτερα ενα poster του dark knight rises που χα δει το μετανιωσα γιατι το θεωρησα σποιλερ της ταινιας, εστω σε ενα μικρο βαθμο. τωρα αυτη η εικονα ok δεν λεει πολλα (εννοω για την υποθεση γιατι κατα τ' αλλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ) ομως μια αλλη ειτε για το hobbit, ειτε για το dark kngiht rises , ισως με πειραζε. Βιντεος νταξει ειμαι υπερβολικος, καθως δεν γινεται να δεις κατι αλλα ξαναλεω τουλαχιστον προσωπικα θα με πειραζε να δω νεα ή ποσο μαλλον εικονες μιας ταινιας. Οπως και με παιχνιδια που εκανα τα ιδια π.χ. Skyrim
edit: οπως ο φιλος παραπανω, ακριβως ετσι! λεει εξω απο το spoiler το description και μεσα εχει το κυριο θεμα. :D
Eιναι δυνατον να περιμενουμε αυγουστο για να δουμε dark Knight rises?? Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο...
^^ ΕΓΩ να δεις...
Tουλαχιστον το Odeon θα το φερει σε ψηφιακη προβολη απο οτι λεει.
Να δω ποσα sites θα πρεπει να αποφευγω απο 20 ιουλιου...
Πρωτο και καλυτερο το 9gag, μετα οτιδηποτε εχει σχεση με tweets, facebook, και αλλες τετοιες μλκιες, προφανως Ιmdb και rottentomatoes και ολα τα συναφη...
Θα πάθεις 9gag στέρηση!!!!!
μπα δεν εχω προβλημα... απλα ειναι τραγικη ηλιθιοτητα να καθυστερουν εναν ολοκληρο μηνα την πιο πολυσυζητημενη ταινια της χρονιας... Ειναι οπως και να το κανεις ηλιθιο... δεν υπηρχε περιπτωση να "μην εκοβε εισητηρια" αυτη η ταινια στις 20 ιουλιου... τουλαχιστον οχι λιγοτερα απο τις 17 αυγουστου... μην τρελαθουμε δηλαδη.
Εδω κατι φολες αλλες τυπου hangover γεμιζαν τις αιθουσες καλοκαιριατικα, δεν θα τις γεμισει το dark knight rises? Ξεφτυλα δηλαδη ξερω'γω...
Παιζει να εχω χασει επεισοδια, official word για να δικαιολογει αυτη την καθυστερηση υπαρχει? Εχουν εξηγησει δλδ για ποιο λογο θα αργησει τοσο στην Ελλαδα?
^^ Φανταζομαι για τον λογο που γραφω πιο πανω, οτι και καλα θεωρουν οτι η περιοδος που βγαινει η ταινια ειναι περιοδος διακοπων για τους ελληνες και οτι θα λειπουν ολοι οποτε δεν θα κοψει εισητηρια...