η πιο ξεφτιλα εφημεριδα ολων των εποχων
Printable View
η πιο ξεφτιλα εφημεριδα ολων των εποχων
σουταρα και γω βολες στο οακα!!
Κατέβαινε ο Διαμαντίδης την Κηφισίας και τον σταμάτησε τροχονόμος για έλεγχο. Φήμες λένε πως ο Μητσάρας ακούγοντας την σφυρίχτρα, βγήκε από το αμάξι και άρχισε να βαράει βολές"
Μου αρεσει που κοιτατε τους αριθμους και οχι οτι εγινε στο γηπεδο.Δεν πα να ηταν σωστη η τεχνικη ποινη,οι βολες και το αντιαθλητικο?Σημασια εχει οτι τα εδωσε ε?
Με λιγα λογια θελετε να παιζουν 99% και στο μπασκετ.Γιατι δεν το λετε ευθεως?
Εδω φαγαμε Μπαρτσα με κοντρα διαιτησια και πηραμε για πλακα το 6ο...στον ΟΣΦΠ θα κολλησουμε.:a045:
Τεσπα αφου το λεει ο ''Γαυρος'' ετσι θα ειναι.
και το 50-50 μου φτανει στο μπασκετ,το αντιαθλητικο στον σπανουλη ηταν,αλλα η τεχνικη ποινη ειναι για γελια,ο καλαθης γιατι δεν τιμωρηθηκε?απο τις βολες τα μισα φαουλ δεν ηταν,μπορω να σου πω για ποια αναφερομαι κιολας,οσο για την μπαρτσα και το 6ο κατουρειστε και λιγο ρε δυναστες της ευρωπης,οχι δεν τα λεει ο γαυρος.
Στο σεφ από τη στιγμή που μπήκε ο παο μπροστά στο σκορ,δεν υπήρξε σφύριγμα ώστε να χάσει την διαφορά.Στο οάκα έτσι και προηγηθεί ο ολυμπιακός ΣΙΓΟΥΡΑ θα δώσει 1-2 τεχνικές ποινές,αντιαθλητικό φάουλ,βήματα και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.
ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ:f045::f045:
Ακούω ότι την τετάρτη θα έχουμε υπέρ σφυρίγματα.Στο 0-2 και με επόμενο ματσ στο οάκα ας παίξει η διαιτησία και 100-0 να είμαστε ευχαριστημένοι.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ
την τεταρτη ειναι ηδη γνωστο το τι θα γινει,θα μας ευνοησουν για να βγαλουν και γλωσσα απο πανω και θα παμε ηρεμα και ωραια την κυριακη για να σφαχτουμε και να τελειωσει το παραμυθι.
κλάψτε παιδιά. Έτσι κλαίγαμε κι εμείς μέχρι το 97 από το 92 και είχαμε φέρει παίχτες παγκόσμιας κλάσης. Εσείς κλαίτε μόνο 3 χρόνια.
Με Ιωαννίδη ήταν καλά?
Δεν βλέπω όταν ευννοείστε στο ποδόσφαιρο να διαμαρτύρεστε όμως. Και μάλιστα χωρίς να κάνετε τίποτα στην Ευρώπη, και χωρίς να αποθεώνουν την ομάδα σας οι ξένοι.
Απλα στο μπασκετ και στους τελικους τον προηγούμενων ετων υπαρχει καποιο θεμα με την διατησια..Βεβαια εσεις λογικο να μη το βλεπεται η εμπας περιτωση να μην θελετε να το δειτε..
Εμεις απλα λεμε 50-50...πραγμα που δεν εχει γινει μεχρι στιγμης στους 2 αγωνες των Play offs.
Mην κολας με τον "Γαυρο"..στο ιδιο τροπαριο ειναι Η Πρασινη και το Ντερμπι..
Μα εννοειται οτι και οι πρασινες δεν ειναι καλυτερες ,απλα λιγοι οπαδοι του ΠΑΟ τις διαβαζουν.
Η διαφορα με το ποδοσφαιρο ειναι οτι στο μπασκετ,ειτε μας ευνοησει η διαιτησια,ειτε μας αδικησει η διαιτησια,σηκωνουμε κουπες Ελλαδα-Ευρωπη γιατι το αξιζουμε.
Αν χθες υπηρχε ευνοια του ΠΑΟ στον μπασκετ,για το Καραισκακης τι πρεπει να πουμε?
Εγω δεν ειδα καποια σοβαρη ευνοια χθες,για να γινεται αυτος ο χαμος.
οκ εχετε δικιο αδικα θα παρουμε το πρωταθλημα!
Την ανωτεροτητα τοσα χρονια του παναθηναικου στο Μπασκετ οποιος δεν την βλεπει απλα ειναι ασχετως..αλλα στα μεταξυ μας παιχνιδια εμεις τουλαχιστον εχουμε προβλημα με την διατησια φετος εχουν γινει λιγα λαθη σε σχεση με περσι και προπερσι..αλλα και παλι μας αδικουν.
Τα φαουλ στο μπασκετ ειναι πολυ υπουλο και περιεργο πραγμα καμια σχεση με το ποδοσφαιρο οποτε και μπορει να κρινει και αποτελεσμα οπως επισης και οι τεχνικες ποινες..
Στο καραισκακη να εγινε λαθος αλλα και παλι ησουν πολλους βαθμους πισω και η ομαδα σου δεν επειθε οτι μπορει να παρει τιτλο..θα μου πεις οτι εσει θελεις να το παλεψεις ..και εμεις το ιδιο με το μπασκετ ειδικα οταν μιλαμε για τελικους.
Bρε ας κερδιζα και βλεπαμε:p
2 ντερμπι ειχες ακομα.
Ένα φοβερό άρθρο που τα λέει όλα για τον χώρο του μπάσκετ....όποιος έχει κουράγιο ας κάτσει να το διαβάσει,αξίζει πραγματικά!!!!!!
http://www.thrylos.gr/blogs/blog/pos...ei-o-kaluteros
Ένα φοβερό άρθρο που λέει τα πάντα για τη χθεσινή διαιτησία και τα παράπονα για τις βολές.....
http://www.leoforos.gr/article/22391...-apoluto-psema
PS:See what I did there?!
Εγώ προσωπικά δεν είδα καμία αισθητή εύνοια για τον παναθηναϊκό σε αυτά τα δύο ματς.Άλλες χρονιές έβλεπα πραγματικά αίσχη που με έκαναν να πετάγομαι κάθε λίγο από την θέση μου.Όποτε ο παναθηναϊκός έμενε λίγο πίσω στο σκόρ έβγαιναν τα κοράκια!
Φέτος ο παναθηναϊκός το πήρε με το σπαθί του (γιατί πιστεύω ότι το έχει πάρει ήδη)
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουν οι Αγγελόπουλοι!Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε προπονητή τώρα δεν έχουμε παίκτες με προσωπικότητα!
Εάν ο φετινός Ivkovic είχε τους Childress-Kleiza με Μπουρούση-Τεόντοσιτς και Σπανούλη θα έκαναν ΠΑΠΑΔΕΣ.
Τώρα με κάτι Παπαλουκάδες,Κεσελ,Ερτσεγκ,Γκορντον,κλπ δεν στέκεσαι απέναντι σε πρωταθλητή Ευρώπης.Καλοί παίκτες όλοι τους άλλα για μικρότερες ομάδες και για συγκεκριμένα ματς.Δεν μπορούν να πάρουν την μπάλα όταν αυτή καίει!Μόνο ο Παπαλουκάς αλλά και αυτός έχει μείνει από δυνάμεις και κάνει μπάμ πια...