Ωραίο ματσάκι απόψε. Από τις νίκες που τις χαίρεσαι περισσότερο επειδή την πήρες με τσαμπουκά.
Printable View
Ωραίο ματσάκι απόψε. Από τις νίκες που τις χαίρεσαι περισσότερο επειδή την πήρες με τσαμπουκά.
Τι γαμημενοι γονεις υπαρχουν ρε φιλε το 2015; Λες και ζουνε στο 50 γαμω το σπιτι τους!! Διακρισεις αναμεσα στα παιδια και συμπεριφορες αναρμοστες!! Το ενα παιδι θεος και το αλλο για κλωτσιες;; Γαμημενοι σκοτωμα θελετε!!
Σορι για το μπινελικι παιδια απλα αυτα που εμαθα σημερα δεν μπορω να τα πω πουθενα και ειπα να ξεδωσω εδω!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Τρελή βαρεμάρα στη δουλειά...
Θέλω να πάω σπιτάκι μου να χαλαρώσω...
Ειναι κακο που βλεπω και δεν καταλαβαινω τιποτα?
Ειναι κακο που τους ακουω και δεν καταλαβαινω τιποτα?
https://www.youtube.com/watch?v=YagMgwBXKcM
Τι λες ρε Γιωργο, εγω δεν ξερω καν τι παιχνιδι παιζουν.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το geek-team; Θα ανοίξει ξανά;
Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο; Μήπως έχει κανείς invite για torrentleech;
Το Greek team εννοείς;;
Αν ναι, νομίζω πως λειτουργεί κανονικα.
Πριν 4-5 μέρες ειχα μπει
Είναι οφ πάλι. Προφανώς θα τρέχουν δικαστικά πάλι...
εχει κλεισει τελικα?για ποιο λογο?
Αυτη η τιμονιερα πως λεγετε; Την βρηκε ο θειος μου και την εφερε στο σπιτι!
Μπορω να την συνδεσω στο ps3?
Attachment 7640
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Αυτή είναι η τιμονιέρα της ms για το 360. Την ονομάζει "Microsoft Wireless Racing Wheel".
Ποσο ωραιο ειναι να βλεπεις αιτημα φιλιας απο φιλη-κολλητη στο λυκειο ( που καθομασταν μαζι 3 ταξεις στο ιδιο θρανιο ) και να μιλας μαζι της μετα απο 8 χρονια που ειμασταν τσακωμενοι για λογια που μας εβαλαν τριτοι.
Εντελη οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυ απροβλεπτες. Αυτη ειναι ενα παραδειγμα καλης χρησης των κοινωνικων δικτυων :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θέλω να πάρω μία σφήνα για να στερεώσω μία πόρτα στο διαμέρισμα για να μην κλείνει. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;
κάτι σαν και αυτά:
http://www.skroutz.gr/c/323/eidh-kat...e=σφηνα+πορτας
Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να ψάξω στο σκρουτζ. Ευχαριστώ πάρα πολύ Αντώνη.
Πολύ τσίπουρο εχθές και σήμερα τρομερός πονοκέφαλος στο γραφείο... Αντε να πάει 5 να πάω στο κρεβατάκι μου...
Threads like this one make me happy :D
More than any other pub, SquareEnix has shedload of games in development (JRPG heaven)
Σκέφτομαι πόσο άδοξα "πήγε" το DS3 μου με το τσάι που έπεσε πάνω του χθες το βράδυ :( Έχω και άλλο ds3, αλλά είναι κυρίως το συναισθηματικό δέσιμο που είχα με το προηγούμενο :P Με αυτό έχω "λιώσει" τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, GT5, GT6, Heavy Rain, RDR, TLOU, Uncharted, Bioshok Infinite και άλλα και μας άφησε από το τσάι.. δοκίμασα το reset button μπας και, αλλά τίποτα.
ενα απο τα δικα μου ειχε ποτιστει με μια γερη ποσοτητα κοκα κολας καποτε. το εκανα αμεσως βιδες και περασα το καθε κομματι του με οινοπνευμα. δουλευει απροβληματιστα απο τοτε.
kodi...το προγραμμα το εχω καιρο αλλα του λειτουργω καμια βδομαδα τωρα και μιλαμε για επος. Θελει καποιες γνωσεις απο pc αλλα οταν βαλεις τα καταλληλα addon τα σπαει πραγματικα
Στο μπαλκονακι με παγωμενο Glenfiddich, απολαμβανω ΕΝΦΙΑ ραβασακια και περικοπες συνταξεων που πεφτουν βροχη στους μπετοστοκους που ηλπιζαν.
Μεχρι να μαθετε να ψηφιζετε αυτον που υποσχεται ΠΟΝΟ, ΔΑΚΡΥΑ και ΑΙΜΑ (W.Churchill)
:a052:
Κοιτάς μια σειρά στο IMDb και αμέσως ξέρεις ποιος ηθοποιός που παίζει στο σειρά θα πάθει κάτι μόνο και μόνο αν πέσει το μάτι σου στον αριθμό επεισοδίων που παίζει.
Πολλές φορές την εχω πατήσει και ξενερωνω...
Sent from my iPad using Tapatalk
Προσπαθω να μπω στην ψυχοσυνθεση καποιων ανθρωπων, οι οποιοι κατα δικη τους ομολογια τα βγαζουν περα δυσκολα αυτουσ τους καιρους και παρολαυτα τους βλεπω να επενδυουν τα χρηματα τους σε πολυ ακριβα ειδη πολυτελειας...
Δεν το καταλαβαινω αυτο. Ειλικρινα. Δυσκολευομαι παρα πολυ να το κατανοησω.
Λεγεται θρασος? Να γυρνας δηλαδη και να παραπονιεσαι ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα, αλλα απο την αλλη να σπαταλας τοσο μεγαλα ποσα για ειδη πολυτελειας?
Λεγεται ανευθυνοτητα?
Λεγεται μηπως παραφροσυνη?
Δεν ξερω. Μενω διαρκως μλκς με την φιλοσοφια καποιων ανθρωπων. Οποτε θα παω πασο μαλλον...
Η απαντηση ειναι πολυ απλη Δημητρη, ΔΕΝ τα βγαζουν δυσκολα, γιατι εαν τα εβγαζαν δεν θα ειχαν να τα σκορπαν σε τετοια ειδη που λες. Απο προσωπικη μου εμπειρια μπορω να πω οτι αυτοι που γκρινιαζουν περισσοτερο ειναι αυτοι που εχουν και τα περισσοτερα, ενω ανθρωποι που δινουν αγωνα, και συντηρουνται ΚΑΙ με την βοηθεια συγγενων δεν παραπονιουνται σε κανεναν.
Mιλαω φυσικα για ατομα τα οποια εχουν κανει σαφες τι πολιτικης πεποιθησης ειναι και τι οικονομικης καταστασης ειναι και ολες οι ενδειξεις ηταν σαφεις οτι δεν αντεχαν αλλο την κατασταση που επικραττει και εγω εδειχνα πραγματικα κατανοηση στα προβληματα και την αγανακτηση τους, και μετα βλεπω την αντιδραση που περιεγραψα παραπανω...
Και μενω μλκς.
Διοτι εγω, που (δεν εχω προβλημα να το πω) ειμαι οκ τα βγαζω περα και μενει και κατι στην ακρη (δεδομενης της καταστασης παντα) αντι να αυξανω τα εξοδα μου, ετρεξα να τα μειωσω. Εκοψα γυμναστηρια και αρχισα να κανω σπιτι μου, μειωσα τον λογαριασμο του τηλεφωνου μου, μειωσα το ιντερνετ, σταματησα καποια αλλα μικροεξοδα που εκανα, μειωσα τα παιχνιδια στο PS4, αρχισα να πηγαινω σινεμα μονο τις τεταρτες, καφεδες δεν πινω, ηλεκτρονικες συσκευες δεν ανανεωνονται εδω και καιρο, μεχρι να νιωσω οτι μπορω να σπαταλησω το απαραιτητο κεφαλαιο. Και φυσικα δεν γκρινιαξα ποτε γιατι θεωρουσα παντα οτι υπαρχουν αλλοι με πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο τα δικα μου. Αλλα ειμαι και ανθρωπος που παντα προσπαθει με χιλια να εξασφαλισει ενα Α ποσο για αποταμιευση καθε μηνα. Θες 5, θες 10 ευρω το μηνα? Τοσα.
Εγω λοιπον που ειμαι θεωρητικα οκ, κανω περικοπες, και ο αλλος που ειναι μεσα στα ζορια παει και επενδυει σε ειδη πολυτελειας και αλογιστη σπαταλη.
Ο εγκεφαλος μου δεν μπορει να επεξεργαστει νοοτροπια αυτου του ειδους. Ειναι σαν τους τυπους που ειναι στο ταμειο ανεργειας και ποσταρουν απο τo iphone6 τους συνθηματα κατα της λιτοτητας.
Αδυνατω να συμπλευσω με δαυτους. Και θα μου ηταν πολυ ευχαριστο να υπηρχε μια ταμπελα να μπορω να τους αναγνωριζω ευκολα ωστε να μην εμπλεκομαι σε οποιαδηποτε συζητηση μαζι τους.
Εν μέρει ειναι αυτό που λέει ο Slay...
...και εν μέρει, όσο κουλό και να σου φανεί αυτό, οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μάθει να ξοδεύουν, δύσκολα "μαζεύονται". Πχ, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μάθει να βγαίνει για καφέ κάθε μέρα και Παρασκευή και Σάββατο για ποτάκια (που αυτό μπορεί να σημαίνει 2-3 τη βραδιά, ήτοι 35 ευρώ μόνο για τα ποτα), δεν κάνουν εύκολα "πίσω". Δε δέχονται οτι αυτές ειναι συνήθειες που πρέπει να κόψουν. Το ίδιο και με το τσιγάρο... Βέβαια, εδώ παίζει ρόλο και ο παράγοντας του εθισμού. Παρά την οικονομική πίεση δε το κόβουν. Και μπορώ να σου φέρω πολλά παραδείγματα ακόμα. Τελοσπαντων... Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι οτι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Κάποιοι δε θέλουν να τσαλακώσουν το προφίλ τους και με θυσίες σε άλλους τομείς, θα πάρουν το Burberry, το Dior, το iPhone 6S κι εγώ δε ξέρω τι άλλο.
Προσωπικα, τη στιγμή αυτή που γράφω, είμαι σε άδεια. Ίσως την πιο ξενερωτη άδεια των τελευταίων μηνών. Αποφάσισα να μη πάω πουθενά, προκειμένου να μην ξοδευτώ. Δε βαριέσαι... Ταινιουλες, video games και θα σιαξουν (sic) τα πράγματα.
Δεν ειναι το ιδιο με αυτο που λεει ο Slay. Ειναι το ακριβως αντιθετο.
Μιλαω για ατομα τα οποια ειναι γνωστο οτι ΟΝΤΩΣ ειναι σε δυσκολη οικονομικη κατασταση αλλα ανταυτου συνεχιζουν ακαθεκτοι την αλογιστη σπαταλη. Μην μου πειτε οτι δεν σας εχει τυχει ποτε να ακουτε τον πονο καποιου, μονο και μονο για να τον δειτε 1 βδομαδα, 1 μηνα μετα να σπαταλαει τα λιγοστα του χρηματα σε πληρως ανουσια πραγματα... και να τα βαζει σε 48 δοσεις και δωστου κι αλλο.
Φυσικα και ισχυει και αυτο που λεει ο Slay, αλλα δεν ειναι η περιπτωση στην οποια αναφερομαι εγω στο αρχικο μου ποστ. Το facebook ειναι μανουλα σε αυτα. Απο το να βλεπεις την περιπτωση του Slay με ανθρωπους να κλαιγονται ενω εχουν, αλλα ταυτοχρονα και αυτους που δεν εχουν, αλλα παρολαυτα δεν δεχονται επουδενι και να στερηθουν την πολυτελεια απο την ζωη τους. Εχω εμπρακτα παραδειγματα απο τετοιες συμπεριφορες και δεν ειναι 1-2. Ειδικα με τα γεγονοτα των τελευταιων μηνων εχουν βγει στην επιφανεια πραγματα που με εχουν αφησει αφωνο... και απο την μια αποψη και απο την αλλη.
Εγω στη προηγουμενη γενια ειχα και τις 3 κονσολες (PS3, 360, Wii). Τωρα ομως δεν εχω καμια γιατι ξερω καλα οτι δεν βγαινει διαφορετικα. Ο μονος λογος που εξακολουθω και ασχολουμε με το gaming ειναι η αγαπη μου για τα παλια rpg που ουτε δυνατο pc θελουν και το πολυ να στοιχιζουν 5 με 8 ευρω. Καλα να μην μιλησω για κινητα κτλ, αφου οσοι με ξερουν καλα τι εχω:p
Γενικα απο οτι βλεπω δεν ειναι ευκολο καποιοι να χωνεψουν οτι η παλια ζωη εχει τελειωσει για πολλους. Ισως να θελει λιγο περισσοτερο δυναμη, δεν ξερω.
Απο την αλλη ειναι λιγο δυσκολο να περιμενουμε απο τον κοσμο να κατανοησει με ευκολια τι εχει συμβει, οταν τοσα χρονια ισχυε και εξακολουθει να ισχυει οτι εισαι αυτο που αγοραζεις...
Μετα εχουμε και την υποκρισια, απο αυτο δε να φαν και οι κοτες. Ολα ηταν μαυρα χαλια πριν τις εκλογες, ενω τωρα που βγηκε το κομμα μας ολα θα γινουν καλα και ωραια, αν δεν εχουν ηδη γινει... Μαλιστα πολλα προβληματα του πριν τωρα ξαφνικα εξαφανιστηκαν, σαν να μην υπηρξαν ποτε. Αρα μπορω να χαλασω κατι παραπανω ετσι δεν ειναι?
Kατι τετοιο μαλλον. Νοοτροπια που δεν θα καταλαβω ποτε. Μονο αν εθελοτυφλει κανεις μπορει να συμπεριφερεται ετσι. Ή απλα ειναι θεμα αγνοιας κινδυνου... "δεν βαριεσαι", "μια ζωη την εχουμε" κλπ.
φυσικα μιλαω για σπαταλες... να το τονισω αλλη μια φορα για να μην παρεξηγηθω, αυτον που θα παει να δωσει 2 και 3 μισθους (ετσι οπως ειναι τα πραγματα) για να παρει ενα αντικειμενο πολυτελειας που σε καμμια περιπτωση δεν του ειναι απαραιτητο.
Το καταλαβα οτι κατι τετοιο περιεγραφες απο την απανταση που εδωσες στον Dragonpaul. Το σιγουρο ειναι οτι θα δεις πολλα τετοια ακομη.
Διασκεδασε το. Οταν δεις οτι παει να γινει μια τετοια σηζητηση απο συγκεκριμενα ατομα, θα λες μισο λεπτο, θα ανεβαζεις στο τραπεζι ενα μεσαιο ποπ κορν και μια μεγαλη coca cola (εχω και μια αδυναμια:() και μετα θα λες: τωρα ξεκινα. Ειναι αδυνατο να το δεις σοβαρα ολο αυτο.
Πολλοί παράγοντες αναφερονται, όλοι σωστοί...
Ειδικά όμως αυτό που αναφέρει ο dragonpaul είναι καραμπινάτη νοοτροπία.
Αρα:
1. Ο κόσμος έχει και σπαταλάει?
2. Ο κόσμος έχει οριακά και τα σπαταλάει? (αντί να τα αποταμιεύει?)
3. Ο κόσμος δεν έχει και δανείζεται για να σπαταλήσει?
4. Ο κόσμος δεν έχει και δανείζεται για να ζήσει?
Οσον αφορά αυτό που αναφέρει ο valkyre.
Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω κάποιον που ΟΝΤΩΣ δεν έχει αλλά σπαταλάει αλόγιστα.
Για μένα, εάν σπαταλάει τότε έχει. Ετσι απλά. Μπορεί να κλαίγεται, μπορεί να το έχει "μανιέρα" το δεν έχω, αλλά το πιθανότερο είναι ότι έχει.
Σημαντικός παράγοντας παίζει η ηλικία και η νοοτροπία.
Νέα παιδιά έχουν μάθει να θεωρούν δεδομένα το αιφόνι το ωραίο ρούχο και τη ποζεριά με όποιο τρόπο. Για αυτούς ΔΕΝ είναι πολυτέλεια αλλά βασική ανάγκη. Και προς εκεί τα χώνουν ότι έχουν ή ΔΕΝ έχουν.
Εγώ δεν το καταλαβαίνω και μένω παγωτό με τα καμώματά τους αλλά για εκείνους είναι κάτι λογικό. Ανεγκεφαλιά? Το πιθανότερο.
Γνωστός τις προάλλες μου έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου (δηλαδή σοβαρά): "Φίλε το μόνο που μετράει στη ζωή είναι το που θα πας και το τι θα γ@m..εις"
Ο τύπος δεν ξέρει τι έχει από χρήμα, έχει δύο παιδιά, πρώτος στους αγανακτισμένους, δεν πληρώνω και αντίστοιχα, και κλαίγεται όποτε πάει η κουβέντα για τον ενφια και την κοινωνική αδικία.
Ξέρω, τραβηγμένο παράδειγμα...
Αλλά, άποψή μου είναι ότι τελικά ο κόσμος ίίίίσως και να έχει κάτι παραπάνω (και καλά κάνει) από αυτά που λέει και κλαίγεται οπότε -προς το παρόν- δεν έχει καταλάβει το προς τα που οδεύουμε...
Νευρίασα τώρα. Μου έρχονται παραδείγματα όσο το σκέφτομαι και η πίεση θα πάει στο 20. Δεν περιγράφω άλλο.
Eγω δεν εχω προβλημα ο κοσμος να εχει. Μακαρι να εχει και να ειναι καλα. Μακαρι ολοι να εχουν. Αλλα μου ακουγεται διαστημικο να κλαιγεσαι οτι δεν εχεις, να μην εχεις οντως και παρολαυτα να πηγαινεις να παραγγελνεις το Iphone 6s (ενω εχεις το "παλιο" 6) βαζοντας 48 δοσεις και ολα χυμα μεσα. Γιατι πολυ απλα ΠΡΕΠΕΙ να το εχεις. Δεν πα να μην βγαινεις να παρεις ψωνια σουπερ μαρκετ, iphone6/samsung galaxy s6/ XXX ακριβη συσκευη ΠΡΕΠΕΙ να εχεις. Παραδειγματα φυσικα αυτα. Νομιζω οτι τετοια συμπεριφορα ειναι αξια σφαλιαρας μπας και ισιωσει αυτο που εχουν οι εν λογω ανθρωποι αναμεσα απο τα αυτια τους.
Και ειναι ανησυχητικο που τουλαχιστον στην δικη μου υποληψη δεν ειναι ενας και δυο αυτοι οι ανθρωποι αλλα πολλοι.
Τωρα για οσους εχουν και κλαιγονται, αυτοι απλα ειτε τρολαρουν, ειτε ειναι αχαριστοι, ψευτες και σιχαμεροι, ειτε δεν ξερω κι εγω τι. Αλλα τουλαχιστον δεν θα τους πεις βλακες. Γιατι οι αλλοι μονο ως βλακες μπορουν να λειτουργουν ετσι.
Δημήτρη θα σου πω ένα παράδειγμα (μπορεί και να στο έχω πει) για να καταλάβεις τι άτομα υπάρχουν, πρώην συνάδελφος ενώ έχουμε κάνει σχετικές συζητήσεις και ξέρω ότι έχει καμιά 10αριά κάρτες και όλες στο όριο (τότε που τις κάρτες τις εδιναν με το κιλό γιατί λεφτά υπήρχαν) μια μέρα του καλοκαιριού αρχίσαμε να κάνουμε κουβέντα για τις άδειες/διακόπες που έρχονται και όταν πάνω στη κουβέντα κατάλαβα ότι σκέφτεται να πάει στη Κρήτη της λέω "καλά ρε c χρωστάς σε τόσες κάρτες, τα οικονομικά σου είναι σκατά και σκέφτεσαι να πας διακοπές στη Κρήτη;!;!;!;!;!;" και με ένα εντελώς χαλαρό και άνετο ύφος γυρνάει και μου λέει "και βέβαια θα πάω, θα πάρω καταναλοτικό δάνειο δεν μπορώ να μη πάω διακοπές".
Μένω μαλάκας σταματώ τη κουβέντα και από τότε είπα ότι όποτε θα ακούω κάποιον τέτοιο άνθρωπο να κλαίγεται για τα οικονομικά του θα λέω απλά καλά να πάθει, δεν ήταν λίγοι αυτοί τις εποχές που λεφτά υπήρχαν αλλά βλέπω ότι ακόμα υπάρχουν.
Ναι νομιζω μου το εχεις ξαναπει. Μιλαμε για ανευθυνοτητα απλα. Και οπως το ειπες σε τετοιες περιπτωσεις, οταν τα θελει ο κωλος σου πρωτα πρεπει να κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη και μετα ολα τα αλλα.
Ναι.
Το "δεν μπορώ να μην πάω διακοπές" ενώ ουσιαστικά ΔΕΝ έχει και δανείζεται είναι τυπικό παράδειγμα λανθασμένης νοοτροπίας, εξαρτημένης επιβλαβούς συνήθειας με επίγνωση των αποτελεσμάτων της και ταυτόχρονα άρνηση της πραγματικότητας.
Δηλαδή ξέρω ότι με χαλάει αλλά το κάνω.
Αντε να κάνεις κουβέντα μετά..
Να ναι καλα το Facebook αποκτησε νοημα υπαρξης τωρα που εβαλε τα gifs στο τσατ.ριχνω τρελο τρολαρισμα στους φιλους μου και λιωνω στο γελιο
Η σχέση των περισσοτέρων Ελλήνων με την διαχείριση χρήματος και την αναλογία σπατάλης / εγκράτειας, είναι αντίστοιχη με την σχέση του ευτραφούς / παχύσαρκου ατόμου με το φαγητό και τις λιχουδιές.